Köp Shin Kanzen Master-böcker: En omfattande guide till JLPT

Shin Kanzen Master-serien är en uppsättning böcker som är utformade för att hjälpa eleverna att förbereda sig för JLPT och erbjuder en omfattande guide till alla de språkkunskaper som krävs för att klara provet. Med tydliga förklaringar och massor av övningsuppgifter är dessa böcker ett viktigt verktyg för alla japanska elever som vill förbättra sina språkkunskaper.

Prisintervall

Studieområde

Student level

JLPT-nivå

Språk

Visar 1–24 av 32 resultat

Den ultimata guiden till Shin Kanzen Master

Letar du efter en omfattande serie för att lära dig japanska som tar dig från nybörjare till avancerad nivå? Om så är fallet är Shin Kanzen Master-serien värd att kolla in. Den här serien har utformats för elever som vill uppnå flytande kunskaper i japanska. Låt oss ta en närmare titt på vad Shin Kanzen Master-serien erbjuder och vem den lämpar sig bäst för.

Vad är Shin Kanzen Master-serien?

Shin Kanzen Master-serien är en omfattande serie för att lära sig japanska som täcker alla fyra språkkunskaperna: grammatik, hörförståelse, läsning, kanji och ordförråd. Serien är indelad i fyra nivåer som motsvarar JLPT N4 till N1-nivåerna.

Varje nivå består av sex böcker: en bok för var och en av de fem språkkunskaperna och en annan valfri bok som innehåller en förteckning över det viktiga ordförråd som JLPT-eleverna behöver känna till innan de avlägger provet. Böckerna åtföljs av ljud-cd:er som innehåller övningar i hörförståelse.

Vem bör studera Shin Kanzen Master-serien?

Shin Kanzen Master-serien är idealisk för elever som är seriösa när det gäller att uppnå flytande kunskaper i japanska. Serien täcker alla aspekter av språket, så den är lämplig för både elever som befinner sig på för- eller mellanstadiet och avancerade elever.

Men du bör inte börja lära dig japanska med den här serien eftersom den inte täcker den första nivån i JLPT, N5. Serien är faktiskt inte avsedd för nybörjare, utan mer för elever som redan har vissa kunskaper i språket och som vill ta sina färdigheter till nästa nivå.

Om du börjar från början rekommenderar vi att du först kollar in andra resurser för att lära dig japanska för nybörjare, till exempel Minna no Nihongo eller Genki-serien.

Hur fungerar Shin Kanzen Master-serien?

Shin Kanzen Master-serien är mycket omfattande och täcker alla aspekter av det japanska språket. Böckerna är välorganiserade och följer en logisk utveckling.

Varje bok i serien börjar med en sammanfattning av de grammatiska punkter som behandlades på föregående nivå innan man går vidare till nya grammatiska strukturer. Böckerna innehåller också övningar för hör- och läsförståelse samt ordförteckningar och kanji-listor.

För- och nackdelar med Shin Kanzen Master-serien

Shin Kanzen Master-serien är en av de mest omfattande japanska språkinlärningsserierna för JLPT-studenter som finns på marknaden. Den är mycket välorganiserad och täcker alla aspekter av språket, vilket gör den idealisk för elever som menar allvar med att uppnå flytande japanska.

Serien är dock inte lämplig för nybörjare, och vissa elever kan tycka att böckerna går för fort. Dessutom har böckerna inga svarsnycklar, vilket gör det lite frustrerande att göra övningarna.

Slutliga tankar om Shin Kanzen Master

Shin Kanzen Master-serien är en utmärkt resurs för elever som vill lära sig flytande japanska. Böckerna är välorganiserade och täcker alla aspekter av språket. Serien är dock inte lämplig för nybörjare, och vissa inlärare kan tycka att tempot i böckerna är för högt.

Om du letar efter en omfattande serie för att lära dig japanska är Shin Kanzen Master-serien värd att kolla in. Om du börjar från början rekommenderar vi dock att du först kollar in andra japanska språkinlärningsresurser för nybörjare, till exempel Minna no Nihongo eller Genki-serien.

Vanliga frågor om Shin Kanzen Master-serien

Vem är målgruppen för Shin Kanzen Master-serien?

Shin Kanzen Master-serien riktar sig till dem som förbereder sig för det japanska språktestet (JLPT). Böckerna i serien kan användas av nybörjare till avancerade elever som lär sig japanska.

Vilka är egenskaperna hos Shin Kanzen Master-serien?

Shin Kanzen Master-serien har bland annat följande egenskaper: den är omfattande, täcker alla nivåer av JLPT och innehåller övningsfrågor.

Vilka är fördelarna med att använda Shin Kanzen Master-serien?

Några av fördelarna med Shin Kanzen Master-serien är att den kan hjälpa dig att förbättra din grammatik, läsförståelse, ordförråd, hörförståelse och kanji.

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.