Köp Nihongo Sou Matome böcker: Läroböcker från JLPT N5 till N1

Nihongo Sou Matome-böckerna är läroböcker som är särskilt utformade för att hjälpa eleverna att klara JLPT. Varje bok i serien fokuserar på en annan nivå i testet, från N5 till N1. Texterna är enkla och organiserade, med gott om övningsuppgifter som hjälper eleverna att behärska viktiga grammatiska punkter och vokabulär.

Prisintervall

JLPT-nivå

Visar 1–24 av 28 resultat

Den ultimata guiden till Nihongo So-Matome-serien

Letar du efter ett effektivt sätt att förbättra dina kunskaper i japanska? Om så är fallet kan Nihongo Sou Matome-serien vara precis vad du behöver. Denna resurs erbjuder en omfattande genomgång av japansk grammatik och ordförråd, vilket gör den till ett idealiskt val för elever på alla nivåer. Låt oss ta en närmare titt på vad den här serien har att erbjuda.

Vad är Nihongo Sou Matome?

Nihongo Sou Matome-serien är en serie böcker för att lära sig japanska som ges ut av ASK Book. Serien är indelad i fem nivåer som täcker alla JLPT-nivåer, från N5 till N1. Detta gör serien perfekt för inlärare på alla nivåer, från nybörjare till avancerade elever som vill klara JLPT-testet.

Varje nivå innehåller fem böcker: Grammatik, ordförråd, kanji, läsning och hörförståelse. Det gör denna inlärningsmetod till en av de mest omfattande för elever som vill behärska det japanska språket.

Hur kan Nihongo Sou Matome hjälpa dig att lära dig japanska?

Nihongo Sou Matome-serien är unik eftersom den täcker alla aspekter av det japanska språket, från grammatik och ordförråd till kanji och läsförståelse. Detta gör den till ett idealiskt val för elever på alla nivåer.

Dessutom lär du dig de vanligaste och mest användbara fraserna och orden i dessa läroböcker. Materialet presenteras tydligt och kortfattat, och det finns gott om övningsuppgifter som hjälper dig att behärska innehållet.

En nackdel med denna serie är dock att den inte innehåller något videomaterial. Detta innebär att eleverna måste hitta andra resurser för att kunna fullända sin hörförståelse.

Trots denna nackdel är Nihongo Sou Matome-serien ett omfattande och effektivt sätt att förbättra dina kunskaper i japanska. Denna serie är värd att överväga om du letar efter en resurs som kan hjälpa dig att behärska alla aspekter av språket.

Vad finns i böckerna?

Nu när vi har tagit upp Nihongo Sou Matome-serien och hur den kan hjälpa dig att lära dig japanska, ska vi ta en närmare titt på varje typ av bok i serien.

Grammatik

Grammatikböckerna täcker alla viktiga punkter i japansk grammatik, från enkla begrepp som verb och adjektiv till mer avancerade ämnen som partikelanvändning.

Grammatikpunkterna är tydligt och kortfattat beskrivna, med många exempel som illustrerar begreppen. Boken innehåller också en mängd övningsuppgifter som hjälper dig att behärska materialet.

Ordförråd

Ordförrådsböckerna fokuserar på att lära dig de vanligaste och mest användbara orden och fraserna på japanska. Materialet presenteras på ett lättförståeligt sätt, med gott om övningsuppgifter som hjälper dig att komma ihåg orden från de vanligaste till de mest tekniska och specifika termerna.

Kanji

Kanji-böckerna täcker alla viktiga punkter om japanska kanji, från enkla begrepp som slagordning och radikaler till mer avancerade ämnen som sammansatta ord och läsningar.

Läsförståelse

Böckerna om läsförståelse lär dig att läsa och förstå japanska texter. Läsmaterialet består av lätta till komplicerade texter med förståelsefrågor efter varje text.

Hörförståelse

I böckerna om hörförståelse lär du dig att lyssna på och förstå japanskt tal. Lyssningsmaterialet består av lätta till svåra lektioner som du kan lyssna på eller kopiera från den cd som ingår i varje bok.

Böckerna har också svarsnycklar för att du ska kunna kontrollera din förståelse och dina framsteg.

Tips om hur du får ut det mesta av dessa JLPT-förberedelsebokserier

För att få ut så mycket som möjligt av böckerna rekommenderar vi att du använder dem tillsammans med andra resurser, t.ex. appar och webbplatser för att lära dig japanska. På så sätt kan du bygga upp en väl avvägd förståelse för språket och finslipa dina färdigheter.

Dessutom rekommenderar vi att du avsätter tid varje dag för att studera dessa böcker. Det är faktiskt meningen att du ska ta en lektion per dag i var och en av de fem böckerna per nivå. Dedikerad övning kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av den här serien och förbättra dina kunskaper i japanska snabbare.

Slutligen rekommenderar vi att du börjar med de lägre nivåerna och arbetar dig uppåt. På så sätt kan du gradvis bygga upp dina färdigheter och ditt självförtroende när du går igenom böckerna. Tveka inte att klara JLPT-testet när du är klar med en av nivåerna och känner dig säker på dina nya färdigheter!

Avslutande tankar om Nihongo Sou Matome

På det hela taget är Nihongo Sou Matome-serien ett omfattande och effektivt sätt att förbättra dina kunskaper i japanska. Denna serie är värd att överväga om du letar efter en resurs som kan hjälpa dig att behärska alla aspekter av språket.

Vanliga frågor om Nihongo So Matome

Hur kan jag använda Nihongo Sou Matome?

Nihongo Sou Matome kan användas som ett verktyg för självstudier eller tillsammans med en japansk språkinstruktör för att förbereda dig för JLPT-examen eller helt enkelt förbättra dina kunskaper i det japanska språket.

Vilka är fördelarna med att använda Nihongo Sou Matome?

Nihongo Sou Matome hjälper användare att effektivt lära sig och öva japansk grammatik, ordförråd och förståelse. Dessutom är det en praktisk resurs som kan användas var som helst och när som helst.

Dessutom erbjuder ASK Book, utgivaren av denna serie, ett brett urval av specialiserade läroböcker och arbetsböcker som kan fungera tillsammans med Nihongo Sou Matome-serien för att tillgodose dina olika behov av att lära dig japanska!

Hur ofta ska jag använda Nihongo Sou Matome?

Beroende på dina mål kan du använda Nihongo Sou Matome så ofta eller så lite som du vill. Böckerna är dock tänkta att användas dagligen för bästa resultat.

Vad är skillnaden mellan Nihongo Sou Matome och andra resurser för att lära sig japanska?

Nihongo Sou Matome är unik eftersom den ger användarna en kortfattad sammanfattning av viktiga grammatiska punkter, exempelmeningar och övningsfrågor på ett och samma ställe. Dessutom använder serien ett unikt fråge- och svarsformat som hjälper användarna att internalisera och komma ihåg grammatikpunkterna på ett effektivt sätt.

Vem är Nihongo Sou Matome för?

Nihongo Sou Matome passar alla som vill lära sig japanska, från nybörjare till avancerade elever. Serien kan användas som ett verktyg för självstudier eller tillsammans med en japansk språkinstruktör.

JLPT-studerande kommer att finna Nihongo Sou Matome-serien särskilt användbar när de förbereder sig för proven.

Vad är skillnaden mellan de olika nivåerna i Nihongo Sou Matome?

Nihongo Sou Matome-serien följer de fem nivåerna i det japanska språktestet (JLPT). Serien är tänkt att komplettera dina vanliga studier, där varje nivå successivt ger mer utmanande grammatiska punkter och övningsfrågor.

Var kan jag köpa Nihongo Sou Matome?

Du kan köpa Nihongo Sou Matome-böckerna direkt på Nipponramas webbplats. Serien finns tillgänglig hos många återförsäljare på nätet och offline i Japan och utomlands. Men Nipponrama är vanligtvis det billigaste stället att köpa böckerna på.

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.