$0.00
0 objekt(er)

Köp Minna no Nihongo: Den heltäckande japanska språkmetoden

Minna no Nihongo-bokserien är en populär och omfattande japansk språkmetod som täcker alla aspekter av språket. Serien är utformad för nybörjare till medelnivå. Läroböckerna är fyllda med grammatiska förklaringar, ordlistor, övningar, ljudinspelningar och tillhörande arbetsböcker.

Filtrera produkter

Översättningar och förklaringar

Kortspel

TV-standard

Översättningar och förklaringar

Kortspel

TV-standard

Minna no Nihongo

Minna no Nihongo-bokserien är en populär och omfattande japansk språkmetod som täcker alla aspekter av språket. Serien är utformad för nybörjare till medelnivå. Läroböckerna är fyllda med grammatiska förklaringar, ordlistor, övningar, ljudinspelningar och tillhörande arbetsböcker.

Visar 1–24 av 46 resultat

Den ultimata guiden till Minna no Nihongo-serien

Är du intresserad av att lära dig japanska men vet inte var du ska börja? Då är Minna no Nihongo-serien det rätta valet! Denna omfattande uppsättning läroböcker och arbetsböcker är perfekt för alla som vill lära sig grunderna i det japanska språket. Men vad är det som gör Minna no Nihongo så speciellt? Låt oss ta en närmare titt.

Vad är Minna no Nihongo-serien?

Minna no Nihongo-serien är en uppsättning läroböcker i japanska som skapats av Japanese Language Association. Serien är uppdelad i två delar, där den första fokuserar på grundläggande grammatik och ordförråd och den andra på mer avancerade ämnen.

Det finns totalt fyra läroböcker, lika många arbetsböcker och dussintals mer specialiserade böcker i serien, vilket gör den perfekt för dem som vill göra en omfattande studie av det japanska språket.

Serien är en av de mest populära läromedlen i japanska för nybörjare och används på universitet, högskolor och språkskolor över hela världen.

Vem bör studera Minna no Nihongo-serien?

Minna no Nihongo-serien är perfekt för alla som vill lära sig grunderna i det japanska språket. Vare sig du är en fullständig nybörjare eller någon som redan har vissa kunskaper i japanska kommer dessa böcker att ge dig en grundlig grund i alla de viktigaste begreppen.

Böckerna täcker alla viktiga grammatiska punkter och ordförråd som du behöver känna till på varje nivå, så de är perfekta för självstudier eller för användning i klassrummet.

Fördelarna med att använda Minna no Nihongo-serien

En av de största fördelarna med att studera med Minna no Nihongo-serien är att den täcker ett så brett spektrum av ämnen. Det finns läroböcker för grammatik, ordförråd, kanji och till och med kultur, så du kan vara säker på att du får en väl avrundad utbildning i alla aspekter av språket.

En annan stor fördel är att serien innehåller både läroböcker och arbetsböcker, så att du kan öva på det du lärt dig under tiden. Arbetsböckerna är också perfekta för genomgång inför tentor eller andra tester.

Nackdelarna med att använda Minna no Nihongo-serien

En potentiell nackdel med Minna no Nihongo-serien är att den kan vara ganska dyr. Den kompletta uppsättningen läroböcker och arbetsböcker kan kosta uppåt $200 (men du kan köpa dem billigare med Nipponrama, såklart), så det är viktigt att du är säker på att du är hängiven att lära dig japanska innan du investerar i dem. Men om du är engagerad i att lära dig språket är de definitivt värda investeringen.

En annan potentiell nackdel är att serien kan vara ganska utmanande för nybörjare. Grammatikförklaringarna kan vara svåra att förstå och ordförrådet kan vara överväldigande. Men om du är villig att anstränga dig kommer dessa böcker att hjälpa dig att lära dig japanska på ett effektivt sätt.

Avslutande tankar om Minna no Nihongo-serien

På det hela taget är Minna no Nihongo-serien en utmärkt resurs för alla som vill lära sig japanska. Böckerna är omfattande och täcker ett brett spektrum av ämnen, så du kan vara säker på att du får en väl avrundad utbildning i språket. Och även om de kan vara dyra är de värda investeringen om du är hängiven att lära dig japanska. Så om du letar efter en bra läroboksserie för japanska språket, se till att kolla in Minna no Nihongo. Du kommer inte att bli besviken!

Vanliga frågor om Minna no Nihongo

Hur är Minna no Nihongo uppbyggt?

Serien är uppdelad i två delar: Minna no Nihongo Shokyu (nybörjare) och Minna no Nihongo Chukyu (medelnivå). Varje nivå är vidare uppdelad i fyra böcker: två huvudläroböcker och två arbetsböcker. Varje lärobok innehåller 25 lektioner, medan arbetsboken innehåller övningsuppgifter för varje lektion.

Serien innehåller också böcker om läsförståelse, hörförståelse och kanji-inlärning samt ljudmaterial.

Vilka är de viktigaste funktionerna i Minna no Nihongo?

En av de bästa sakerna med Minna no Nihongo är att den är omfattande. Läroböckerna täcker olika ämnen, från vardaglig konversation till mer avancerade grammatiska punkter. De medföljande arbetsböckerna ger gott om möjligheter att öva för att befästa din förståelse av materialet.

Hur lång tid tar det för mig att slutföra Minna no Nihongo?

Detta beror på dina mål och hur mycket tid du kan avsätta för studierna. Generellt sett kan de flesta som använder läroböcker i ett klassrum räkna med att avsluta serien inom ett år. Om du studerar på egen hand kan det dock ta lite längre tid.

En annan bra funktion är att ljudmaterialet ingår i läroböckerna. Detta är till stor hjälp för språkinlärare, eftersom hörförståelse är en viktig färdighet.

Var kan jag köpa Minna no Nihongo?

Minna no Nihongo är allmänt tillgänglig på nätet och i fysiska bokhandlar till överdrivet höga priser. Dessa böcker ges faktiskt bara ut i Japan.

Om du vill ha det mest bekvämt och lugna din plånbok är det förmodligen bäst att köpa böckerna på nätet. Det är här Nipponrama kommer in i bilden: vi erbjuder hela serien till mycket rimliga priser samtidigt som vi skickar över hela världen.

Vilka andra resurser finns tillgängliga för Minna no Nihongo?

Förutom läroböcker och ljudmaterial kan flera andra resurser vara till hjälp@ för elever som läser Minna no Nihongo. Dessa inkluderar ordböcker, grammatikreferenser och övningstester.

Jag har problem med att använda Minna no Nihongo. Vad ska jag göra?

Om du har problem med att förstå materialet eller göra övningarna kan du göra några saker. För det första kan du använda en bra ordbok för att slå upp okända ord. För det andra finns det en del forum och webbplatser på nätet där du kan ställa frågor och få hjälp av andra elever. Slutligen kan din lärare eller handledare erbjuda vägledning och hjälp.

Jag vill lära mig mer om Minna no Nihongo. Var kan jag hitta ytterligare information?

Om du vill lära dig mer om Minna no Nihongo finns det några bra ställen att börja på. På Japan Foundations webbplats finns en mängd information om serien, inklusive exempel på lektioner och ljudfiler. Dessutom har flera bloggar och webbplatser skrivits av personer som har använt serien för att lära sig japanska. Dessa kan vara en bra källa till tips, tricks och råd.

Vi levererar till ditt hem

Vi kan leverera dina varor till över 200 länder och territorier världen över.

Alltid det bästa priset

Vi jämför ständigt våra priser med våra konkurrenter för att kunna erbjuda dig de bästa erbjudandena.

Vi är alltid här för att hjälpa dig

Till skillnad från japanska nätbutiker svarar vår support på dina frågor på ditt språk!

taggHjärtpulsraketmeny-cirkel
Kundvagn0
Det finns inga produkter i varukorgen!
← Fortsätt handla
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram