Köp Marugoto: Omfattande böcker för att lära sig japanska för nybörjare

Marugoto är en serie läroböcker för elever som lär sig japanska som andraspråk och ger en väl avvägd introduktion till språket och kulturen. Med dialoger, läsning, grammatiska punkter och övningar från vardagslivet i Japan hjälper serien eleverna att utveckla de färdigheter de behöver för att kommunicera effektivt på japanska.

Den ultimata guiden till Marugoto-serien

Alla som lär sig japanska, eller som funderar på att lära sig japanska, bör kolla in Marugoto-serien av läroböcker. Marugoto-serien, som publiceras av Japan Foundation och består av nio böcker, är ett av de mest populära och respekterade läromedlen för japanska språket i dag. Men vad är det som gör den så bra?

På den här sidan kommer vi att titta på vad Marugoto-serien består av, hur svårt det är att slutföra varje bok, vem som är dess målgrupp och hur den står sig i jämförelse med andra populära läromedel för japanska på marknaden. Slutligen kommer vi att ge vårt övergripande omdöme om huruvida vi tycker att Marugoto-serien är värd din tid och dina pengar.

Vad är Marugoto-serien?

Marugoto-serien är en uppsättning av nio läroböcker som ges ut av Japan Foundation. Serien är uppdelad i tre nivåer.

  • Den första nivån (Marugoto: Introduktion till japanskt språk och japansk kultur, A1) är avsedd för nybörjare som inte har några förkunskaper i det japanska språket.
  • Den andra nivån (Marugoto: Japanese Language and Culture Elementary A2) är för elever som har avslutat den första nivån eller har en grundläggande förståelse för det japanska språket.
  • Den tredje och sista nivån (Marugoto: Japanskt språk och kultur, medelnivå B1) är för elever som har avslutat den andra nivån eller har goda kunskaper i det japanska språket.

Varje nivå består av två till fyra böcker, beroende på nivå.

Vilken är svårighetsgraden för varje bok?

Marugoto-serien anses vara ett av marknadens svårare läromedel i japanska. Detta är dock väntat, eftersom Marugoto-serien är utformad för elever som vill lära sig japanska snabbt och effektivt.

Med detta sagt har varje bok i Marugoto-serien sin egen svårighetsgrad, och vissa böcker är mer lättillgängliga än andra. Till exempel anses den första boken i introduktionsnivån A1 vara mycket lättare än den andra boken.

Vem är målgruppen för Marugoto-serien?

Marugoto-serien är utformad för elever som vill lära sig japanska snabbt och effektivt. Den kan dock användas av alla som vill lära sig det japanska språket.

Kan den användas för självstudier?

Marugoto-serien kan användas för självstudier. Vi rekommenderar dock att du använder den tillsammans med annat material för att lära dig japanska, till exempel en japansk ordbok och en grammatisk referensbok.

Hur står Marugoto-serien sig i jämförelse med andra läromedel för japanska språk?

Marugoto-serien är ett av dagens mest populära och respekterade läromedel i japanska. Det är dock inte det enda läromedel för japanska som finns på marknaden.

Det finns många andra läromedel för japanska språket, till exempel Genki-serien, Minna no Nihongo-serien och Nihongo Sou Matome-serien.

Vi anser dock att Marugoto-serien är ett av de bästa alternativen för elever som vill lära sig japanska snabbt och effektivt.

Våra sista tankar om Marugoto-serien som en japansk elev

På det hela taget anser vi att Marugoto-serien är ett av de bästa alternativen för elever som vill lära sig japanska snabbt och effektivt. Serien är väl utformad och respekterad och kan användas för självstudier eller i kombination med andra läromedel för japanska språket.

Om du menar allvar med att lära dig det japanska språket rekommenderar vi att du överväger att använda Marugoto-serien.

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.