$0.00
0 objekt(er)

Köp Genki-böcker: Omfattande japanska läroböcker för nybörjare

Genki-bokserien är en populär uppsättning läroböcker som används i japanska språkkurser över hela världen. Böckerna fokuserar på att lära ut språket genom situationsbundna dialoger och övningar.

Filtrera produkter

Språklig nivå

Serie

Kortspel

Språklig nivå

Serie

Kortspel

GENKI

Genki-bokserien är en populär uppsättning läroböcker som används i japanska språkkurser över hela världen. Böckerna fokuserar på att lära ut språket genom situationsbundna dialoger och övningar.

Visar alla resultat för 19

Den ultimata guiden till Genki-böcker

Letar du efter ett effektivt och prisvärt sätt att börja lära dig japanska? I så fall kan Genki-läroböcker vara precis vad du behöver. På den här sidan tar vi en närmare titt på dessa populära läroböcker och diskuterar för- och nackdelar med att använda dem.

Vad är Genki-läroböcker och varför är de så populära?

Genki-läroböcker är en populär serie japanska läroböcker som används av nybörjarstudenter i japanska över hela världen. Läroböckerna är indelade i två volymer. Volym 1 täcker grundläggande grammatik och ordförråd, medan volym 2 fokuserar på mer avancerade ämnen.

Det finns flera anledningar till att Genki-läroböcker är så populära. Först och främst är de mycket omfattande och täcker ett brett spektrum av ämnen. För det andra är läroböckerna välorganiserade och lätta att följa för utländska studenter från hela världen, även för dem som inte redan är bekanta med kinesiska tecken. Slutligen har läroböckerna många användbara funktioner, till exempel ljudmaterial och online-resurser.

De olika nivåerna av Genki-läroböcker

Det finns två nivåer av Genki-läroböcker: Genki I och Genki II. Genki I är för nybörjare som vill lära sig grundläggande japanska, medan Genki II är för elever på mellannivå som vill lära sig mer avancerad grammatik och ordförråd.

Läroböckerna är indelade i olika enheter som var och en behandlar ett specifikt ämne. Till exempel omfattar enhet 1 i Genki I hälsningar och introduktioner, medan enhet 6 i Genki II omfattar förfluten tid.

Varje enhet består av flera lektioner. Lektionerna 1-4 i enhet 1 handlar till exempel om hur man presenterar sig själv, frågar efter någons namn, räknar på japanska och säger veckodagarna.

De olika typerna av övningar och aktiviteter i Genki-läroböcker och arbetsböcker.

Genki-läroboksserien har en tillhörande arbetsbok för varje nivå. Arbetsböckerna innehåller olika övningar och aktiviteter som är utformade för att hjälpa eleverna att gå igenom och öva på det som de har lärt sig i läroböckerna.

Övningarna i arbetsböckerna innehåller uppgifter för att lyssna, tala, läsa och skriva. I arbetsbokens lyssningsdel kan eleverna till exempel få lyssna på ett samtal och svara på frågor om det. I läsavsnittet kan eleverna uppmanas att läsa ett avsnitt och fylla i de ord som saknas.

Arbetsböckerna innehåller också aktiviteter som ordpussel, grammatiska frågesporter och skrivövningar i Kanji.

För- och nackdelar med att använda Genki-läroböcker

Det finns både för- och nackdelar med att använda Genki-läroböcker. Positivt är att läroböckerna är mycket omfattande och täcker många ämnen. De är också välorganiserade och lätta att följa. Dessutom är arbetsböckerna ett utmärkt sätt för eleverna att gå igenom och öva på det de lärt sig.

På den negativa sidan kan vissa elever tycka att läroböcker är för texttunga. Dessutom kan ljudmaterialet som följer med läroböckerna låta föråldrat om du väljer den andra upplagan av denna serie böcker för att lära dig japanska.

På det hela taget är Genki-läroböcker ett utmärkt alternativ för dem som söker ett prisvärt och omfattande sätt att lära sig japanska. Om du är villig att lägga ner tid och ansträngning kan dessa läroböcker hjälpa dig att göra betydande framsteg i din japanska språkinlärning.

Vanliga frågor om Genki-serien

Hur många Genki-böcker finns det?

I den senaste upplagan finns det totalt 6 Genki-böcker. Detta inkluderar de två huvudsakliga Genki-läroböckerna och de tillhörande arbetsböckerna och lärarhandböckerna.

Vad är skillnaden mellan läroböckerna Genki I och Genki II?

Läroboken Genki I omfattar grundläggande grammatik och ordförråd samt vardagliga ämnen som introduktion, räkning och veckodagar. Läroboken Genki II behandlar mer avancerade ämnen som t.ex. förfluten tid, framtida tid och artighetsspråk.

Måste jag köpa Genki-arbetsboken?

Arbetsboken är inte ett krav, men rekommenderas starkt. Arbetsboken innehåller olika övningar och aktiviteter som är utformade för att hjälpa dig att gå igenom och öva på det du lärt dig i läroboken. På Nipponrama kan du köpa läroböckerna och arbetsboken i ett paket för att få rabatt.

Finns Genki bara i pocketbok?

Ja, för närvarande finns Genki endast i pocketboksformat. Det finns ingen digital eller ljudversion av läroboksserien. Japan Times, dess förläggare, tillhandahåller inte heller någon pdf-version av böckerna.

Var kan jag köpa Genki-läroböcker?

Du kan köpa Genki-läroböcker från olika nätbutiker, till exempel Amazon och Nipponrama. Du kan också hitta dem i vissa fysiska bokhandlar, till exempel Kinokuniya och Maruzen.

På Nipponrama ser vi till att erbjuda dig det bästa priset på alla böcker i denna serie böcker för att lära sig japanska.

Kan jag studera på egen hand med Genki?

Ja, det kan du! Genki-läroboksserien är utformad för självstudier och levereras med olika resurser som hjälper dig att lära dig på egen hand. Dessa resurser omfattar läroböcker, arbetsböcker, lärarhandböcker och ljudmaterial. Dessutom finns det flera webbplatser och nätgemenskaper som erbjuder stöd för självstuderande.

Vilken JLPT-nivå är Genki 2?

Genki 2 täcker grammatik och ordförråd som vanligtvis lärs ut i japanska språkkurser för N4-nivån i Japanese Language Proficiency Test (JLPT).

Hur lång tid tar det att avsluta Genki 1?

Det beror på hur ofta du studerar och hur snabbt du gör framsteg. Vissa elever kan klara Genki 1 på 3-6 månader, medan andra kan ta lite längre tid på sig. Om du studerar 1-2 timmar per dag kan du kanske klara läroboken på 4-5 månader.

Vad är det bästa sättet att använda Genki?

Det finns inget universellt svar på den här frågan. Ett vanligt tillvägagångssätt är dock att börja med läroboken och arbetsboken och sedan komplettera studierna med ytterligare resurser, t.ex. ordförrådslistor, grammatikguider och övningsmaterial. Dessutom är det ofta bra att hitta en studiekamrat eller gå med i en onlinecommunity för att hålla dig motiverad och ansvarig.

Vilka är de vanligaste misstagen som folk gör när de använder Genki?

Ett vanligt misstag är att inte göra övningarna i arbetsboken. Arbetsboken är en viktig del av inlärningsprocessen, och den är nödvändig för att befästa det du lärt dig i läroboken. Dessutom försöker en del elever att skynda sig igenom materialet och tar sig inte tid att gå igenom och öva på det de lärt sig. Detta kan leda till att man glömmer vad man har studerat och att man inte gör så stora framsteg som man skulle kunna göra. Slutligen ger vissa upp för snabbt och håller inte fast vid det tillräckligt länge för att se resultat. Att lära sig ett nytt språk kräver tid och ansträngning, men det är definitivt värt det!

Vi levererar till ditt hem

Vi kan leverera dina varor till över 200 länder och territorier världen över.

Alltid det bästa priset

Vi jämför ständigt våra priser med våra konkurrenter för att kunna erbjuda dig de bästa erbjudandena.

Vi är alltid här för att hjälpa dig

Till skillnad från japanska nätbutiker svarar vår support på dina frågor på ditt språk!

taggHjärtpulsraketmeny-cirkel
Kundvagn0
Det finns inga produkter i varukorgen!
← Fortsätt handla
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram