Koop Nihongo Sou Matome boeken: Tekstboeken van JLPT N5 tot N1

Nihongo Sou Matome boeken zijn leerboeken die speciaal zijn ontworpen om leerlingen te helpen slagen voor het JLPT. Elk boek in de serie richt zich op een ander niveau van de test, van N5 tot N1. De teksten zijn rechttoe rechtaan en overzichtelijk, met veel praktijkoefeningen om leerlingen te helpen belangrijke grammaticapunten en woordenschat onder de knie te krijgen.

Prijsklasse

Student level

JLPT-niveau

Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

De ultieme gids voor de Nihongo So-Matome-serie

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw Japanse vaardigheden te verbeteren? Dan is de serie Nihongo Sou Matome wellicht precies wat u nodig hebt. Dit boek biedt een uitgebreid overzicht van de Japanse grammatica en woordenschat, waardoor het een ideale keuze is voor leerlingen van alle niveaus. Laten we eens nader bekijken wat deze serie te bieden heeft.

Wat is Nihongo Sou Matome?

De serie Nihongo Sou Matome is een reeks boeken voor het leren van de Japanse taal, uitgegeven door ASK Book. De serie is verdeeld in vijf niveaus die alle JLPT-niveaus bestrijken, van N5 tot N1. Dit maakt deze serie perfect voor leerlingen op alle niveaus, van beginners tot gevorderden die willen slagen voor een JLPT-examen.

Elk niveau bevat vijf boeken: Grammatica, Woordenschat, Kanji, Lezen en Luisteren. Hierdoor is deze leermethode een van de meest uitgebreide voor leerlingen die de Japanse taal onder de knie willen krijgen.

Hoe kan Nihongo Sou Matome u helpen Japans te leren?

De serie Nihongo Sou Matome is uniek omdat alle aspecten van de Japanse taal aan bod komen, van grammatica en woordenschat tot kanji en begrijpend lezen. Hierdoor is het een ideale keuze voor leerlingen van alle niveaus.

Bovendien leren deze leerboeken u de meest voorkomende en nuttige zinnen en woorden. Het materiaal wordt duidelijk en beknopt gepresenteerd, met veel praktijkoefeningen om u te helpen de inhoud onder de knie te krijgen.

Een nadeel van deze serie is echter dat er geen videomateriaal bij zit. Dit betekent dat leerlingen andere bronnen zullen moeten vinden om hun luistervaardigheid volledig te perfectioneren.

Ondanks dit nadeel is de serie Nihongo Sou Matome een uitgebreide en effectieve manier om uw Japanse vaardigheden te verbeteren. Deze serie is het overwegen waard als u op zoek bent naar een bron die u kan helpen alle aspecten van de taal onder de knie te krijgen.

Wat zit er in de boeken?

Nu we de Nihongo Sou Matome-serie hebben behandeld en hebben uitgelegd hoe deze u kan helpen Japans te leren, gaan we dieper in op elk type boek in de serie.

Grammatica

De grammaticaboeken behandelen alle essentiële punten van de Japanse grammatica, van eenvoudige concepten zoals werkwoorden en bijvoeglijke naamwoorden tot meer geavanceerde onderwerpen zoals het gebruik van partikels.

De grammaticapunten worden duidelijk en bondig uiteengezet, met talrijke voorbeelden die de concepten illustreren. Het boek bevat ook diverse oefenopgaven om u te helpen de stof onder de knie te krijgen.

Woordenlijst

De woordenschatboeken zijn gericht op het leren van de meest voorkomende en nuttige woorden en uitdrukkingen in het Japans. Het materiaal wordt op een begrijpelijke manier gepresenteerd, met veel praktijkoefeningen om u te helpen de woorden te onthouden, van de meest voorkomende tot de meest technische en specifieke termen.

Kanji

De kanji-boeken behandelen alle essentiële punten van de Japanse kanji, van eenvoudige concepten zoals slagvolgorde en radicalen tot meer geavanceerde onderwerpen zoals samengestelde woorden en lezingen.

Begrijpend lezen

De boeken voor begrijpend lezen leren u Japanse teksten lezen en begrijpen. Het leesmateriaal bestaat uit gemakkelijke tot complexe teksten, met begripsvragen na elke tekst.

Begrijpend luisteren

De luistervaardigheidsboeken leren u hoe u naar Japanse spraak kunt luisteren en deze kunt begrijpen. Het luistermateriaal bestaat uit gemakkelijke tot moeilijke lessen die u kunt beluisteren of kopiëren van de cd die in elk van deze boeken is opgenomen.

De boeken worden ook geleverd met antwoordsleutels om uw begrip en vooruitgang te controleren.

Tips om het meeste te halen uit deze JLPT voorbereidingsboekenseries

Om het meeste uit deze boeken te halen, raden wij u aan ze te gebruiken naast andere hulpmiddelen zoals Japanse taalleer-apps en websites. Dit zal u helpen een goed afgerond begrip van de taal op te bouwen en uw vaardigheden te perfectioneren.

Bovendien raden wij u aan om elke dag tijd uit te trekken om deze boeken te bestuderen. Het is namelijk de bedoeling dat u een les per dag neemt in elk van de vijf boeken per niveau. Toegewijde oefening zal u helpen het beste uit deze serie te halen en uw Japanse vaardigheden sneller te verbeteren.

Tot slot raden wij u aan om met de lagere niveaus te beginnen en zo naar boven toe te werken. Zo bouwt u geleidelijk uw vaardigheden en vertrouwen op naarmate u verder komt in de boeken. Aarzel niet om de JLPT-test af te leggen wanneer u een van de niveaus hebt afgerond en vertrouwen hebt in uw nieuwe vaardigheden!

Laatste gedachten over Nihongo Sou Matome

Al met al is de Nihongo Sou Matome-serie een uitgebreide en effectieve manier om uw Japanse vaardigheden te verbeteren. Deze serie is het overwegen waard als u op zoek bent naar een bron die u kan helpen alle aspecten van de taal onder de knie te krijgen.

Veelgestelde vragen over Nihongo So Matome

Hoe kan ik Nihongo Sou Matome gebruiken?

Nihongo Sou Matome kan worden gebruikt als zelfstudiemiddel of in combinatie met een Japanse taalleraar om u voor te bereiden op JLPT-examens of gewoon om uw vaardigheden in de Japanse taal te verbeteren.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Nihongo Sou Matome?

Nihongo Sou Matome helpt gebruikers effectief Japanse grammatica, woordenschat en begripsvaardigheden te leren en te oefenen. Bovendien is het een handig hulpmiddel dat altijd en overal kan worden gebruikt.

Bovendien biedt ASK Book, de uitgever van deze serie, een ruime keuze aan gespecialiseerde leerboeken en werkboeken die samen met de Nihongo Sou Matome-serie kunnen worden gebruikt om te voorzien in uw verschillende behoeften voor het leren van de Japanse taal!

Hoe vaak moet ik Nihongo Sou Matome gebruiken?

Afhankelijk van uw doelen en doelstellingen kunt u Nihongo Sou Matome zo vaak of zo weinig gebruiken als u wilt. De boeken zijn echter bedoeld om dagelijks te gebruiken voor de beste resultaten.

Wat is het verschil tussen Nihongo Sou Matome en andere middelen om de Japanse taal te leren?

Nihongo Sou Matome is uniek omdat het gebruikers een beknopte samenvatting biedt van de belangrijkste grammaticapunten, voorbeeldzinnen en oefenvragen, allemaal op één plek. Bovendien gebruikt de serie een uniek vraag-en-antwoordformaat dat gebruikers helpt de grammaticapunten goed te onthouden.

Voor wie is Nihongo Sou Matome?

Nihongo Sou Matome is geschikt voor iedereen die Japans wil leren, van beginners tot gevorderden. De serie kan worden gebruikt als zelfstudiemiddel of in combinatie met een docent Japans.

JLPT-leerlingen zullen de Nihongo Sou Matome-serie bijzonder nuttig vinden bij de voorbereiding op examens.

Wat is het verschil tussen de verschillende niveaus van Nihongo Sou Matome?

De serie Nihongo Sou Matome volgt de vijf niveaus van de Japanse taalvaardigheidstest (JLPT). De serie is bedoeld als aanvulling op uw reguliere studie, waarbij elk niveau geleidelijk meer uitdagende grammaticapunten en oefenvragen biedt.

Waar kan ik Nihongo Sou Matome kopen?

U kunt de Nihongo Sou Matome boeken rechtstreeks kopen op de website van Nipponrama. De serie is verkrijgbaar bij vele online en offline retailers in Japan en overzee. Maar Nipponrama is meestal de goedkoopste plaats om deze boeken te kopen.

nipponrama wit logo
Nipponrama is de gemakkelijkste manier om Japanse producten rechtstreeks uit Japan te kopen en te importeren. Het is goedkoper dan uw favoriete e-commerce website!
More
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.