Marugoto kopen: Uitgebreide Japanse leerboeken voor beginners

Marugoto is een serie leerboeken voor studenten Japans als tweede taal en biedt een goed afgeronde inleiding in de taal en cultuur. Met dialogen, voordrachten, grammaticapunten en oefeningen uit het dagelijks leven in Japan helpt de serie leerlingen de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om effectief in het Japans te communiceren.

Prijsklasse

Studiegebied

Student level

De ultieme gids voor de Marugoto-serie

Iedereen die Japans leert, of overweegt Japans te gaan leren, zou de Marugoto-serie tekstboeken moeten bekijken. Uitgegeven door de Japan Foundation en bestaande uit negen boeken, is de Marugoto-serie een van de populairste en meest gerespecteerde lesmaterialen voor de Japanse taal van dit moment. Maar wat maakt het zo goed?

Op deze pagina bekijken we waar de Marugoto-serie uit bestaat, hoe moeilijk elk boek is om te voltooien, wie de doelgroep is en hoe het zich verhoudt tot ander populair Japans lesmateriaal op de markt. Tot slot geven we ons algemene oordeel over de vraag of we denken dat de Marugoto-serie uw tijd en geld waard is.

Wat zijn de Marugoto series?

De Marugoto-reeks is een reeks van negen leerboeken uitgegeven door de Japan Foundation. De serie is onderverdeeld in drie niveaus.

  • Het eerste niveau (Marugoto: Japanse Taal en Cultuur Inleiding A1) is bedoeld voor beginners zonder voorkennis van de Japanse taal.
  • Het tweede niveau (Marugoto: Japanse Taal en Cultuur Elementair A2) is voor studenten die het eerste niveau hebben afgerond of een basiskennis van de Japanse taal hebben.
  • Het derde en laatste niveau (Marugoto: Japanese Language and Culture Intermediate B1) is voor studenten die het tweede niveau hebben afgerond of de Japanse taal goed beheersen.

Elk niveau bestaat uit twee tot vier boeken, afhankelijk van het niveau.

Wat is de moeilijkheidsgraad van elk boek?

De Marugoto-serie wordt beschouwd als een van de moeilijkere Japanse leermiddelen op de markt. Dit is echter te verwachten, aangezien de Marugoto-serie is ontworpen voor studenten die snel en efficiënt Japans willen leren.

Elk boek in de Marugoto-serie heeft echter zijn moeilijkheidsgraad, waarbij sommige boeken toegankelijker zijn dan andere. Zo wordt het eerste boek van het niveau Inleiding A1 als veel gemakkelijker beschouwd dan het tweede boek.

Wie is de doelgroep van de Marugoto-serie?

De Marugoto-serie is ontworpen voor studenten die snel en efficiënt Japans willen leren. Het kan echter door iedereen gebruikt worden die de Japanse taal wil leren.

Kan het worden gebruikt voor zelfstudie?

De Marugoto-serie kan worden gebruikt voor zelfstudie. Toch raden wij aan het te gebruiken in combinatie met ander materiaal om de Japanse taal te leren, zoals een Japans woordenboek en een grammaticareferentieboek.

Hoe verhoudt de Marugoto-serie zich tot ander Japans lesmateriaal?

De Marugoto-serie is een van de populairste en meest gerespecteerde Japanse lesmaterialen van dit moment. Het is echter niet het enige Japanse lesmateriaal op de markt.

Er zijn vele andere Japanse leermiddelen beschikbaar, zoals de Genki serie, de Minna no Nihongo serie en de Nihongo Sou Matome serie.

Wij zijn echter van mening dat de Marugoto-serie een van de beste opties is voor studenten die snel en effectief Japans willen leren.

Onze laatste gedachten over de Marugoto-serie als Japanse leerling

In het algemeen zijn wij van mening dat de Marugoto-serie een van de beste opties is voor studenten die snel en efficiënt Japans willen leren. De serie is goed ontworpen en gerespecteerd en kan worden gebruikt voor zelfstudie of in combinatie met andere Japanse leermiddelen.

Als u serieus de Japanse taal wilt leren, raden wij u ten zeerste aan de Marugoto-serie te gebruiken.

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.