Kjøp Shin Kanzen Master-bøker: En omfattende guide til JLPT

Shin Kanzen Master-serien er et sett med bøker designet for å hjelpe studenter med å forberede seg til JLPT, og tilbyr en omfattende guide til alle språkferdighetene som trengs for å bestå eksamen. Med klare forklaringer og mange øvingsoppgaver er disse bøkene et viktig verktøy for enhver japanskelev som ønsker å forbedre språkferdighetene sine.

Price range

Studieområde

Student level

JLPT-nivå

Språk

Viser 1-24 av 32-resultater

Den ultimate guiden til Shin Kanzen Master

Leter du etter en omfattende japansk språklæringsserie som tar deg fra nybegynner til avansert? I så fall er Shin Kanzen Master-serien verdt å sjekke ut. Denne serien er designet for elever som ønsker å oppnå flytende japansk. La oss se nærmere på hva Shin Kanzen Master-serien tilbyr og hvem den er ideell for.

Hva er Shin Kanzen Master-serien?

Shin Kanzen Master-serien er en omfattende japansk språklæringsserie som dekker alle de fire språkferdighetene: grammatikk, lytting, lesing, kanji og ordforråd. Serien er delt inn i fire nivåer som tilsvarer nivåene JLPT N4 til N1.

Hvert nivå består av seks bøker: en bok for hver av de fem språkferdighetene og en valgfri bok som viser det viktige ordforrådet JLPT-studentene må kunne før de tar eksamen. Bøkene ledsages av lyd-CD-er som inneholder lytteforståelsesøvelser.

Hvem bør studere fra Shin Kanzen Master-serien?

Shin Kanzen Master-serien er ideell for elever som er seriøse med å oppnå flytende japansk. Serien dekker alle aspekter av språket, så den passer både for elever på begynnernivå og viderekomne.

Men du bør ikke begynne å lære japansk med denne serien siden den ikke dekker det første nivået i JLPT, N5. Faktisk er serien ikke designet for nybegynnere, men mer for elever som allerede har litt kunnskap om språket og ønsker å ta ferdighetene sine til neste nivå.

Hvis du starter fra bunnen av, anbefaler vi at du først sjekker ut andre ressurser for å lære japansk for nybegynnere, for eksempel Minna no Nihongo eller Genki-serien.

Hvordan fungerer Shin Kanzen Master-serien?

Shin Kanzen Master-serien er svært omfattende og dekker alle aspekter av det japanske språket. Bøkene er godt organisert og følger en logisk progresjon.

Hver bok i serien starter med en oppsummering av grammatikkpunktene som ble dekket på forrige nivå, før man går videre til nye grammatiske strukturer. Bøkene inneholder også lytte- og leseforståelsesøvelser og ordforråds- og kanji-lister.

Fordeler og ulemper med Shin Kanzen Master-serien

Shin Kanzen Master-serien er en av de mest omfattende japanske språklæringsseriene for JLPT-studenter tilgjengelig på markedet. Det er veldig godt organisert og dekker alle aspekter av språket, noe som gjør det ideelt for elever som er seriøse med å oppnå flytende japansk.

Serien er imidlertid ikke egnet for nybegynnere, og noen elever kan synes at tempoet i bøkene er for høyt. I tillegg kommer bøkene ikke med fasit, noe som gjør det noe frustrerende å gjøre øvelsene.

Avsluttende tanker om Shin Kanzen Master

Shin Kanzen Master-serien er en utmerket ressurs for elever som er seriøse om å oppnå flytende japansk. Bøkene er godt organisert og dekker alle aspekter av språket. Serien er imidlertid ikke egnet for nybegynnere, og noen elever kan synes at tempoet i bøkene er for høyt.

Hvis du leter etter en omfattende japansk språklæringsserie, er Shin Kanzen Master-serien verdt å sjekke ut. Men hvis du starter fra bunnen av, vil vi anbefale at du først sjekker ut andre japanske språkinnlæringsressurser for nybegynnere, for eksempel Minna no Nihongo eller Genki-serien.

Ofte stilte spørsmål om Shin Kanzen Master-serien

Hvem er målgruppen for Shin Kanzen Master-serien?

Shin Kanzen Master-serien er rettet mot dem som forbereder seg til Japanese Language Proficiency Test (JLPT). Bøkene i serien kan brukes av både nybegynnere og viderekomne i japansk.

Hva er funksjonene i Shin Kanzen Master-serien?

Noen kjennetegn ved Shin Kanzen Master-serien er at den er omfattende, dekker alle nivåene i JLPT og inneholder øvingsspørsmål.

Hva er fordelene med å bruke Shin Kanzen Master-serien?

Noen fordeler med å bruke Shin Kanzen Master-serien er at den kan hjelpe deg med å forbedre grammatikk, leseforståelse, ordforråd, lytteforståelse og kanji.

2015-2023 © Nipponrama. All Rights Reserved.