Kjøp Nihongo Sou Matome bøker: Lærebøker fra JLPT N5 til N1

Nihongo Sou Matome-bøkene er lærebøker som er spesielt utviklet for å hjelpe elevene med å bestå JLPT. Hver bok i serien fokuserer på et annet nivå i prøven, fra N5 til N1. Tekstene er enkle og organiserte, med mange øvingsoppgaver for å hjelpe elevene med å mestre viktige grammatikkpunkter og ordforråd.

Price range

JLPT-nivå

Viser 1-24 av 28-resultater

Den ultimate guiden til Nihongo So-Matome-serien

Leter du etter en effektiv måte å forbedre japanskferdighetene dine på? I så fall kan Nihongo Sou Matome-serien være akkurat det du trenger. Denne ressursen tilbyr en omfattende gjennomgang av japansk grammatikk og ordforråd, noe som gjør den til et ideelt valg for elever på alle nivåer. La oss ta en nærmere titt på hva denne serien har å tilby.

Hva er Nihongo Sou Matome?

Nihongo Sou Matome-serien er et sett med lærebøker i japansk utgitt av ASK Book. Serien er delt inn i fem nivåer som dekker alle JLPT-nivåene, fra N5 til N1. Dette gjør denne serien perfekt for elever på alle nivåer, fra nybegynnere til avanserte studenter som ønsker å bestå en JLPT-eksamen.

Hvert nivå inneholder fem bøker: Grammatikk, ordforråd, kanji, lesing og lytteforståelse. Dette gjør denne læringsmetoden til en av de mest omfattende for elever som ønsker å mestre det japanske språket.

Hvordan kan Nihongo Sou Matome hjelpe deg med å lære japansk?

Nihongo Sou Matome-serien er unik ved at den dekker alle aspekter av det japanske språket, fra grammatikk og ordforråd til kanji og leseforståelse. Dette gjør det til et ideelt valg for elever på alle nivåer.

Dessuten lærer disse lærebøkene deg de vanligste og mest nyttige uttrykkene og ordene. Materialet presenteres klart og konsist, med mange øvingsoppgaver som hjelper deg med å mestre innholdet.

En ulempe med denne serien er imidlertid at den ikke kommer med videomateriale. Dette betyr at elevene må finne andre ressurser for å hjelpe dem med å perfeksjonere lytteforståelsen.

Til tross for denne ulempen er Nihongo Sou Matome-serien en omfattende og effektiv måte å forbedre dine japanske ferdigheter på. Denne serien er verdt å vurdere hvis du leter etter en ressurs som kan hjelpe deg med å mestre alle aspekter av språket.

Hva finnes i bøkene?

Nå som vi har dekket Nihongo Sou Matome-serien og hvordan den kan hjelpe deg med å lære japansk, la oss se nærmere på hver boktype i serien.

Grammatikk

Grammatikkbøkene dekker alle de viktigste punktene i japansk grammatikk, fra enkle begreper som verb og adjektiver til mer avanserte emner som partikkelbruk.

Grammatikkpunktene er tydelig og kortfattet beskrevet, med mange eksempler som illustrerer begrepene. Boken inneholder også en rekke øvingsoppgaver som hjelper deg med å mestre stoffet.

Ordforråd

Ordforrådsbøkene fokuserer på å lære deg de vanligste og mest nyttige ordene og uttrykkene på japansk. Materialet er presentert på en lettfattelig måte, med mange øvingsoppgaver som hjelper deg å huske ordene, fra de vanligste til de mest tekniske og spesifikke begrepene.

Kanji

Kanjibøkene dekker alle de viktigste punktene i japansk kanji, fra enkle konsepter som slagrekkefølge og radikaler til mer avanserte emner som sammensatte ord og lesing.

Leseforståelse

Leseforståelsesbøkene lærer deg å lese og forstå japanske tekster. Lesematerialet består av enkle til komplekse tekster, med forståelsesspørsmål etter hver tekst.

Lytteforståelse

Lyttebøkene lærer deg å lytte til og forstå japansk tale. Lyttematerialet består av lette til vanskelige leksjoner som du kan lytte til eller kopiere fra CD-en som følger med hver av disse bøkene.

Bøkene kommer også med fasit for å sjekke din forståelse og fremgang.

Tips om hvordan du får mest mulig ut av disse JLPT-forberedelsesbøkene

For å få mest mulig ut av disse bøkene anbefaler vi at du bruker dem sammen med andre ressurser, for eksempel apper og nettsteder for å lære japansk. Dette vil hjelpe deg med å bygge opp en god forståelse av språket og perfeksjonere ferdighetene dine.

I tillegg anbefaler vi at du setter av litt tid hver dag til å studere disse bøkene. Faktisk skal du ta en leksjon om dagen på hver av de fem bøkene per nivå. Dedikert praksis vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av denne serien og forbedre dine japanske ferdigheter raskere.

Til slutt anbefaler vi at du begynner med de lavere nivåene og jobber deg oppover. Slik kan du gradvis bygge opp ferdighetene og selvtilliten din etter hvert som du går gjennom bøkene. Ikke nøl med å bestå JLPT-testen når du er ferdig med et av nivåene og føler deg trygg på de nye ferdighetene dine!

Avsluttende tanker om Nihongo Sou Matome

Samlet sett er Nihongo Sou Matome-serien en omfattende og effektiv måte å forbedre dine japanske ferdigheter på. Denne serien er verdt å vurdere hvis du leter etter en ressurs som kan hjelpe deg med å mestre alle aspekter av språket.

Ofte stilte spørsmål om Nihongo So Matome

Hvordan kan jeg bruke Nihongo Sou Matome?

Nihongo Sou Matome kan brukes som et selvstudieverktøy eller sammen med en japansk språkinstruktør for å forberede seg til JLPT-eksamener eller bare forbedre ferdighetene dine i det japanske språket.

Hva er fordelene med å bruke Nihongo Sou Matome?

Nihongo Sou Matome hjelper brukerne effektivt å lære og øve på japansk grammatikk, ordforråd og forståelse. I tillegg er det en praktisk ressurs som kan brukes hvor som helst og når som helst.

Dessuten tilbyr ASK Book, denne serieutgiveren, et bredt utvalg av spesialiserte lærebøker og arbeidsbøker som kan fungere sammen med Nihongo Sou Matome-serien for å imøtekomme dine forskjellige behov for japansk språkopplæring!

Hvor ofte bør jeg bruke Nihongo Sou Matome?

Avhengig av dine mål og mål, kan du bruke Nihongo Sou Matome så ofte eller så lite du vil. Bøkene er imidlertid ment å brukes daglig for best resultat.

Hva er forskjellen mellom Nihongo Sou Matome og andre japanske språklæringsressurser?

Nihongo Sou Matome er unik ved at den gir brukerne et kortfattet sammendrag av viktige grammatikkpunkter, eksempelsetninger og øvingsspørsmål på ett sted. I tillegg bruker serien et unikt spørsmål-og-svar-format som hjelper brukerne med å internalisere og huske grammatikkpunktene effektivt.

Hvem er Nihongo Sou Matome for?

Nihongo Sou Matome passer for alle som ønsker å lære japansk, fra nybegynnere til viderekomne. Serien kan brukes som et selvstudieverktøy eller sammen med en japansk språklærer.

JLPT-studenter vil finne Nihongo Sou Matome-serien spesielt nyttig når de forbereder seg til eksamen.

Hva er forskjellen mellom de ulike nivåene av Nihongo Sou Matome?

Nihongo Sou Matome-serien følger de fem nivåene i Japanese Language Proficiency Test (JLPT). Serien er ment å supplere dine vanlige studier, og hvert nivå gir gradvis mer utfordrende grammatikkpoeng og øvingsspørsmål.

Hvor kan jeg kjøpe Nihongo Sou Matome?

Du kan kjøpe Nihongo Sou Matome-bøkene direkte på Nipponramas nettsted. Serien er tilgjengelig hos mange online og offline forhandlere i Japan og i utlandet. Men Nipponrama er vanligvis det billigste stedet å kjøpe disse bøkene.

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.