Kjøp Marugoto: Omfattende japanske læringsbøker for nybegynnere

Marugoto er en serie lærebøker for elever som lærer japansk som andrespråk, og gir en allsidig innføring i språket og kulturen. Med dialoger, opplesninger, grammatikkpunkter og øvelser hentet fra hverdagslivet i Japan, hjelper serien elevene med å utvikle ferdighetene de trenger for å kommunisere effektivt på japansk.

Den ultimate guiden til Marugoto-serien

Alle som lærer japansk, eller vurderer å lære japansk, bør ta en titt på Marugoto-serien med lærebøker. Marugoto-serien, som utgis av Japan Foundation og består av ni bøker, er et av de mest populære og respekterte læremidlene i japansk i dag. Men hva er det som gjør den så god?

På denne siden vil vi se på hva Marugoto-serien består av, hvor vanskelig hver bok er å fullføre, hvem målgruppen er, og hvordan den kan sammenlignes med andre populære japanske språklæringsmateriell på markedet. Til slutt vil vi gi vår samlede dom om hvorvidt vi synes Marugoto-serien er verdt tiden og pengene dine.

Hva er Marugoto-serien?

Marugoto-serien er et sett med ni lærebøker utgitt av Japan Foundation. Serien er delt inn i tre nivåer.

  • Det første nivået (Marugoto: Japanese Language and Culture Introductory A1) er utviklet for nybegynnere uten forkunnskaper i japansk språk.
  • Det andre nivået (Marugoto: Japanese Language and Culture Elementary A2) er for studenter som har fullført det første nivået eller har en grunnleggende forståelse av det japanske språket.
  • Det tredje og siste nivået (Marugoto: Japanese Language and Culture Intermediate B1) er for studenter som har fullført det andre nivået eller har en god forståelse av det japanske språket.

Hvert nivå består av to til fire bøker, avhengig av nivået.

Hva er vanskelighetsgraden for hver bok?

Marugoto-serien regnes som et av markedets vanskeligere læremidler i japansk. Dette er imidlertid å forvente, ettersom Marugoto-serien er designet for studenter som ønsker å lære japansk raskt og effektivt.

Når det er sagt, har hver bok i Marugoto-serien sitt vanskelighetsnivå, og noen bøker er mer tilgjengelige enn andre. For eksempel anses den første boken på introduksjonsnivået A1 for å være mye enklere enn den andre boken.

Hvem er målgruppen for Marugoto-serien?

Marugoto-serien er designet for studenter som ønsker å lære japansk raskt og effektivt. Den kan imidlertid brukes av alle som ønsker å lære det japanske språket.

Kan den brukes til selvstudium?

Marugoto-serien kan brukes til selvstudium. Vi anbefaler likevel å bruke den sammen med andre læremidler i japansk, for eksempel en japansk ordbok og en oppslagsbok i grammatikk.

Hvordan kan Marugoto-serien sammenlignes med andre japanske språklæringsmateriell?

Marugoto-serien er blant dagens mest populære og respekterte læremidler i japansk. Det er imidlertid ikke det eneste japanske læremateriellet på markedet.

Mange andre japanske læremidler er tilgjengelige, for eksempel Genki-serien, Minna no Nihongo-serien og Nihongo Sou Matome-serien.

Vi mener imidlertid at Marugoto-serien er et av de beste alternativene for studenter som ønsker å lære japansk raskt og effektivt.

Våre siste tanker om Marugoto-serien som en japansk elev

Samlet sett mener vi at Marugoto-serien er et av de beste alternativene for studenter som ønsker å lære japansk raskt og effektivt. Serien er godt designet og godt respektert og kan brukes til selvstudium eller i kombinasjon med annet japansk læringsmateriell.

Hvis du er seriøs om å lære det japanske språket, anbefaler vi sterkt at du vurderer å bruke Marugoto-serien.

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.