Må-ha japanske kanji-bøker: Lær alle disse tegnene utenat!

Et bredt utvalg av japanske lærebøker og arbeidsbøker er tilgjengelig for å hjelpe elevene med å lære kanji-tegnene som brukes i det japanske språket. Disse læremidlene inneholder vanligvis øvingsoppgaver og øvelser for å hjelpe elevene med å mestre skrivingen og betydningen av hvert tegn. I tillegg inneholder mange av disse lærebøkene og arbeidsbøkene seksjoner om japansk grammatikk og uttale, noe som gjør dem til en ideell ressurs for de som ønsker å lære hjørnesteinen i dette språket.

Price range

Student level

JLPT-nivå

Språk

Viser 1-24 av 91-resultater

Den ultimate guiden til kanjibøker

Å lære japanske kanji kan være skremmende, men det kan være mye enklere med de riktige verktøyene. Et godt verktøy for å lære kanji er en god kanjibok. Men med så mange forskjellige typer kanjibøker på markedet, hvordan velger du den rette for deg?

Denne siden tar for seg de ulike typene kanjibøker som er tilgjengelige, og hvordan du velger den som passer best for dine behov.

Hva er japanske kanjibøker?

Japanske kanji-bøker er bøker som lærer deg å lese og skrive japanske kanji-tegn. De kommer ofte med øvingsark slik at du kan teste kunnskapene dine underveis.

Fordeler med å lære kanji med bøker

En av de gode tingene med å lære kanji med bøker er at de gir deg en strukturert måte å lære på. Du kan jobbe deg gjennom boken i ditt eget tempo og holde oversikt over fremgangen din på de 2136 joyo-kanjiene du må huske hvis du vil kalle deg tospråklig på japansk.

En annen fordel er at du kan gå tilbake til boken når du trenger en oppfriskning av et bestemt kanji-tegn. Dette er spesielt nyttig når du prøver å huske hvordan du skriver et tegn du ikke har brukt på en stund.

De forskjellige typene kanjibøker som er tilgjengelige

Det finnes mange forskjellige typer kanjibøker på markedet. Her er noen av de mest populære:

Introduksjonsbøker:

Disse bøkene er ypperlige for nybegynnere som nettopp har begynt å lære kanji. De inneholder vanligvis grunnleggende informasjon om kanji-tegn, for eksempel strekrekkefølge og betydning.

Øvingsbøker:

Disse bøkene er laget for å hjelpe deg med å øve på å skrive kanji-tegn. De kommer ofte med kalkerpapir slik at du kan tegne tegnet før du prøver å skrive det på egen hånd.

Oppslagsverk:

Disse bøkene er gode for viderekomne og avanserte elever som leter etter informasjon om spesifikke kanji-tegn. De inneholder ofte detaljert informasjon om hvert tegn, for eksempel strekrekkefølge, radikaler og alternative lesemåter.

Hvordan velge riktig kanjibok for deg?

Den beste måten å velge en kanji-bok på er å tenke på hvilket nivå du er på i japansk og hva du håper å få ut av boken. Det kan være lurt å starte med en introduksjonsbok hvis du er nybegynner. En øvingsbok vil være et godt alternativ hvis du leter etter en måte å øve på å skrive kanji-tegn på. Og hvis du er en middels eller avansert elev som ønsker å slå opp informasjon om spesifikke kanji-tegn, vil en oppslagsbok være et godt valg.

Uansett hvilket nivå du er på i japansk, finnes det en kanji-bok der ute som er perfekt for deg. Så ta deg god tid og finn den som passer best til dine behov.

Nettbutikken vår tilbyr et bredt utvalg av både introduksjons- og øvingsbøker i kanji. Se ovenfor for å se vårt komplette utvalg.

Ofte stilte spørsmål om kanjibøker

Trenger jeg en kanjibok hvis jeg tar japanskkurs?

Selv om du kanskje klarer deg uten, vil det å ha en kanji-bok definitivt gjøre det lettere å lære kanji-tegn. Vi anbefaler at du skaffer deg en selv om du tar et kurs.

Hva er den beste kanji-boken for nybegynnere?

Den beste kanji-boken for nybegynnere dekker grunnleggende informasjon om kanji-tegn, for eksempel slagrekkefølge og betydning. Den bør også komme med øvingsark for å teste kunnskapen din mens du går. Bøkene vi vanligvis anbefaler er de fra Minna no Nihongo-serien for selvstudenter og de fra Nihongo Sou Matomo eller Shin Kanzen Master for JLPT N5- og N4-studenter.

Hva er den beste måten å bruke en kanjibok på?

Den beste måten å bruke en kanjibok på er å jobbe deg gjennom den i ditt eget tempo og følge med på fremgangen din. Du kan også gå tilbake til boken når du trenger en oppfriskning av et bestemt kanji-tegn.

Trenger jeg mer enn én kanjibok?

Det avhenger av dine behov. En introduksjonsbok i kanji bør være nok hvis du nettopp har begynt. Etter hvert som du blir mer avansert, kan det være lurt å skaffe deg en øvingsbok og en oppslagsbok.

Hvor kan jeg kjøpe kanjibøker?

Du kan finne kanjibøker i de fleste japanske bokhandlere eller på nettet. Nettbutikken vår tilbyr et bredt utvalg av både introduksjons- og øvingsbøker i kanji til de beste prisene.

2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.