Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary

A termék áttekintése: Ha rekordidő alatt szeretnéd megtanulni a JLPT N3 szókincsét, ne keress tovább, mint a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary". Ez az átfogó és könnyen használható útmutató segít elsajátítani az összes olyan szókincset, amelyet a JLPT N3 szinthez tudnod kell.

A "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary" nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik komolyan veszik a japán nyelvtanulást. Miért is várnánk? Kezdje el japán nyelvi útját még ma a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary"!

¥ 3,100 - ¥ 3,400

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary"

Ez a könyv, amely körülbelül 1200 szócikket tartalmaz, a JLPT N3 és más, azonos szintű japán nyelvű dokumentumok évkönyveiből készült. Olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek a vizsgán valószínűleg előforduló új szavak megtanulására összpontosítanak.

Ez a Shin Kanzen Master sorozat kézikönyve két részből áll. Az első rész a szókincsfejlesztésnek szentelt részt tartalmazza. A szavakat két különböző módon tanulmányozzuk. Kezdetben egy téma vagy szituáció alapján találsz listákat a megismerendő szavakról. Ezután a szókincset típusok szerint osztályozzák.

A könyv második fele kétféle gyakorlati feladatból áll. Egyrészt a tudásodat tesztelő kérdéseket, másrészt a vizsgaformát követő kérdéssorozatot találsz.

Főbb jellemzők

Javítsa japán szókincsét: Ez a könyv tökéletes azok számára, akik a JLPT N3 szintre szeretnének vizsgázni. Minden szükséges szókincset tartalmaz, valamint a JLPT teszt alapján készült gyakorló részeket.

Gondosan kiválasztott szókincs: A szókincset gondosan válogattuk össze a referenciák és a korábbi tesztek alapján, így biztos lehet benne, hogy azokat a szavakat tanulja meg, amelyek a legnagyobb valószínűséggel előfordulhatnak a vizsgán.

Kétrészes könyv: A könyv az új szókincs bevezetésére és egy próbatesztre tagolódik. Ez segít azonosítani az erősségeidet és gyengeségeidet, hogy a tanulmányaidat azokra a területekre összpontosíthasd, ahol szükséged van rá.

Legfontosabb előnyök

 • Tanuljon meg körülbelül 1200 szót a szókincsből.
 • Ismerkedjen meg a JLPT N3 vizsgán előforduló kérdéstípusokkal.
 • Nyerjen bizalmat nyelvtudása iránt.
 • Érje el a JLPT N3 vizsga sikeres letételét.

További részletek

 • Japán cím: 新完全マスター語彙 日本語能力試験N3
 • A cím latin betűkkel átírva: Shin Kanzen Masuta Goi Nihongo Noryoku Shiken N3
 • Termék sorozat: Shin Kanzen Master
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: Hiroaki Inouye (伊能裕晃), Yukari Honda (本田ゆかり), Satomi Kurusu (来栖里美), Maebo Kanako (前坊香菜子).
 • Oldalak: 146 oldal, 18 oldalas kiegészítésekkel válaszok
 • Méretek: B5
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.