Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension

A termék áttekintése: Are you looking for a book to help improve your reading comprehension skills for the JLPT N3? Look no further than "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension"! This book is chock-full of helpful tips, tricks, and information to help you ace the reading comprehension portion of the test."Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension" is the perfect tool to help you boost your confidence and knowledge so that you can pass the JLPT N3 with flying colors! Don't wait any longer; order your copy today!

¥ 3,200 - ¥ 3,600

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension"

Ez a könyv lehetővé teszi, hogy dolgozzon a japán olvasásértésen, hogy átadja a JLPT N3 két részre oszlik: "Készségfejlesztés" és "Próbavizsga".

Az első rész gyakorlati gyakorlatokat tartalmaz, amelyek segítségével egy kicsit jobban megismerkedhetsz az írott japán nyelvvel. A kézikönyvben található különböző szövegformátumoknak köszönhetően javulhat az olvasási sebességed. Valóban, a te szinteden érthető, japánul írt e-maileken, hirdetéseken vagy hivatalos közleményeken gyakorolhatsz majd.

Ez a könyv nem csak a JLPT-vizsgára készülő diákok számára hasznos. Használhatja a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension" című könyvet más tanulási módszerek mellett, hogy még több szövegen gyakorolhassa az olvasást.

A különböző gyakorlatok magyarázatát angol és vietnami nyelvre is lefordították. Legyen óvatos! Ennek a könyvnek két különböző változata van, mindkettő más-más fordítási nyelvvel.

Főbb jellemzők

A japán olvasásértés elsajátítása: Ez a könyv tökéletes azok számára, akik szeretnék fejleszteni olvasásértési készségüket a JLPT N3 vizsgára. A 33 példafeladat, 64 gyakorló feladat és egy gyakorló teszt segítségével pillanatok alatt fejlesztheted olvasási képességedet!

Gyorsabban olvasson japánul: This book teaches you how to approach reading texts in Japanese. Learn about the different styles used in written Japanese and how to understand a text’s meaning even if you don’t know all the words. With 33 example exercises, 64 practice exercises, and a practice test, you will be able to read faster and more confidently!

Különböző típusú szövegek olvasása: Sokféle szöveg létezik. Ebben a részben megtanulhatod, hogyan olvasd és értsd meg mindegyiket.

Megtudja, amit tudnia kell: Előfordul, hogy a szükséges információ nem szerepel a szövegben. Ez a rész segít megtalálni azt, ha átfutja a szöveget, és csak azt találja meg, ami a célja szempontjából lényeges.

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon meg gyorsabban és jobban olvasni.
  • Gyakoroljon sokféle szövegtípussal.
  • A magyarázatokat angol és vietnami nyelvre fordítják.
  • Nyűgözd le barátaidat és családodat új képességeiddel.

További részletek

  • Japán cím: 新完全マスター読解 日本語能力試験N3
  • A cím latin betűkkel átírva: Shin Kanzen Masuta Dokkai Nihongo Noryoku Shiken N3
  • Oldalak: 159 oldal, 36 oldalas kiegészítésekkel válaszok és magyarázatok
  • Méretek: B5
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.