$0.00
0 tétel(ek)

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension

$21.48 - $24.16

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

A termék áttekintése:

Olyan könyvet keresel, amely segít javítani a szövegértési készségeidet a JLPT N3-ra? Ne keressen tovább, mint a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension"! Ez a könyv tele van hasznos tippekkel, trükkökkel és információkkal, amelyek segítenek a teszt olvasásértési részének teljesítésében.

"Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension" a tökéletes eszköz, amely segít önbizalmad és tudásod növelésében, hogy sikeresen átmenj a JLPT N3 vizsgán! Ne várj tovább; rendeld meg a példányodat még ma!

További információ a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension"

Ez a könyv lehetővé teszi, hogy dolgozzon a japán olvasásértésen, hogy átadja a JLPT N3 két részre oszlik: "Készségfejlesztés" és "Próbavizsga".

Az első rész gyakorlati gyakorlatokat tartalmaz, amelyek segítségével egy kicsit jobban megismerkedhetsz az írott japán nyelvvel. A kézikönyvben található különböző szövegformátumoknak köszönhetően javulhat az olvasási sebességed. Valóban, a te szinteden érthető, japánul írt e-maileken, hirdetéseken vagy hivatalos közleményeken gyakorolhatsz majd.

Ez a könyv nem csak a JLPT-vizsgára készülő diákok számára hasznos. Használhatja a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension" című könyvet más tanulási módszerek mellett, hogy még több szövegen gyakorolhassa az olvasást.

A különböző gyakorlatok magyarázatát angol és vietnami nyelvre is lefordították. Legyen óvatos! Ennek a könyvnek két különböző változata van, mindkettő más-más fordítási nyelvvel.

Főbb jellemzők

A japán olvasásértés elsajátítása: Ez a könyv tökéletes azok számára, akik szeretnék fejleszteni olvasásértési készségüket a JLPT N3 vizsgára. A 33 példafeladat, 64 gyakorló feladat és egy gyakorló teszt segítségével pillanatok alatt fejlesztheted olvasási képességedet!

Gyorsabban olvasson japánul: Ez a könyv megtanítja, hogyan közelítsük meg a japán nyelvű szövegek olvasását. Megismerkedhetsz a japán írás különböző stílusaival, és megtudhatod, hogyan értheted meg egy szöveg jelentését akkor is, ha nem ismered az összes szót. A 33 példagyakorlat, 64 gyakorló feladat és egy gyakorló teszt segítségével gyorsabban és magabiztosabban fogsz tudni olvasni!

Különböző típusú szövegek olvasása: Sokféle szöveg létezik. Ebben a részben megtanulhatod, hogyan olvasd és értsd meg mindegyiket.

Megtudja, amit tudnia kell: Előfordul, hogy a szükséges információ nem szerepel a szövegben. Ez a rész segít megtalálni azt, ha átfutja a szöveget, és csak azt találja meg, ami a célja szempontjából lényeges.

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon meg gyorsabban és jobban olvasni.
  • Gyakoroljon sokféle szövegtípussal.
  • A magyarázatokat angol és vietnami nyelvre fordítják.
  • Nyűgözd le barátaidat és családodat új képességeiddel.

További részletek

  • Japán cím: 新完全マスター読解 日本語能力試験N3
  • A cím latin betűkkel átírva: Shin Kanzen Masuta Dokkai Nihongo Noryoku Shiken N3
  • Oldalak: 159 pages, with supplements of 36 pages of answers and explanations
  • Méretek: B5

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram