Shin Kanzen Master: JLPT N3 hallás utáni szövegértés

A termék áttekintése: Ez a könyv elengedhetetlen mindazok számára, akik a JLPT N3-ra készülnek. Számos hallás utáni szövegértési gyakorlatot tartalmaz, amelyek segítenek fejleszteni a japán nyelv szóbeli megértését. A gyakorlatok könnyen követhetők, és segítenek önbizalmat szerezni a vizsgára. Rendszeres gyakorlással már középhaladó szinten is megértheti a japán beszélgetéseket.

Indulj el a JLPT sikeréhez vezető úton még ma!

¥ 3,500 - ¥ 3,700

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 hallás utáni szövegértés"

Ebben a könyvben rengeteg gyakorlatot találsz, amelyekkel javíthatod a japán nyelv szóbeli megértését, hogy felkészülj a JLPT N3 vizsgára. E cél elérésének elősegítése érdekében ez a Shin Kanzen Master tankönyv három különálló részből áll.

Az első rész azokra a módszerekre összpontosít, amelyek lehetővé teszik a kézikönyvben szereplő hallásértési gyakorlatok elvégzését és a JLPT-vizsgát. A második rész a gyakorlásra összpontosít. Ebben a részben elsajátíthatod a vizsgakérdések megoldásához szükséges ismereteket. Ezután az utolsó rész egy próbavizsgán alapul, amely a tényleges vizsgaszerkezetet használja.

Javasoljuk, hogy szerezze be ezt a könyvet, még akkor is, ha nem tervezi, hogy átmegy a JLPT N3 vizsgán. A kézikönyvben található tanácsok és gyakorlatok ugyanis nagyon hasznosak, ha el akarja érni a japán nyelv középfokú szintjét.

Főbb jellemzők

Javítsa a hallásértést: Ha át akarsz menni a JLPT N3 vizsgán, meg kell tudnod érteni a beszélt japán nyelvet. Ez a könyv segít neked abban, hogy megtanítja, hogyan különböztesd meg a különböző hangokat és kérdéstípusokat.

Tegyen sikeres JLPT N3 vizsgát: A Shin Kanzen Master segítségével: JLPT N3 hallásértés fejezet segítségével javíthatja hallásértési készségét és szövegértését, hogy átmenjen a JLPT N3 vizsgán. A fejezet tartalmazza a szóbeli kifejezés és a gyors válaszkészség gyakorlását, így javíthatod a beszélgetések megértését és gyorsabban válaszolhatsz.

Ötféle kérdés, mint a JLPT-ben: A lehető legjobb felkészülés érdekében ez a könyv ugyanazt az 5 kérdéstípust tartalmazza, mint maga a JLPT. Ez segít megismerkedni a vizsgán feltett kérdéstípusokkal.

Szokjon hozzá a jellegzetes hangokhoz: A japán nyelvet elsőre nehéz lehet megérteni a sok egyedi hang miatt. De ezzel a tanfolyammal megtanulhatod megkülönböztetni a hasonló hangzású szavakat, és javíthatod a szövegértési képességeidet.

Feladat alapú szövegértési készségfejlesztés: Ebben a külön fejezetben megtanulhatja, hogyan dolgozza fel a hosszabb szegmensekből származó információkat. Nem mindig szükséges minden egyes szót megérteni. Ez a fejezet olyan technikákat tanít, amelyekkel jobban megértheti, hogyan találja meg a lényeges információkat.

Kulcspontok megértése: Bizonyos esetekben elegendő egy beszéd vagy beszélgetés fő gondolatának ismerete. Nem mindig fontos minden egyes mondat megértése. Ez a fejezet olyan módszereket ad, amelyekkel jobban megérthetjük, hogyan keressük meg a vonatkozó adatokat.

Általános vázlatos szövegértési készségfejlesztés: Ez a fejezet megtanít arra, hogyan lehet megérteni egy személy szándékát és azt is, amit mond. A szavak és jelentésük nem mindig egyeznek meg; például az "OK" szónak pozitív jelentéstartalma is van, de negatívan is használható, vagy elutasíthat valamit a "rendben van" kifejezéssel. A szavak megfelelő megértése kulcsfontosságú, ezért került ez a kommunikáció jelentéséről szóló rész ezen oldalakon belülre

Legfontosabb előnyök

 • Tanulja meg, hogyan javíthatja a japán nyelv szóbeli megértését.
 • Gyakoroljon gyakorlatokkal és próbavizsgával.
 • Végül, legyen képes megérteni az anyanyelvi beszélőket egy beszélgetés során.
 • Tökéletes a JLPT N3 vizsga!

További részletek

 • Japán cím: 新完全マスター聴解 日本語能力試験N3
 • A cím latin betűkkel átírva: Shin Kanzen Masuta Chokai Nihongo Noryoku Shiken N3
 • Termék sorozat: Shin Kanzen Master
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: Nakamura Kaori (中村かおり), Sachi Fukushima (福島佐知), Etsuko Tomomatsu (友松悦子)
 • Oldalak: 85 oldal, 46 oldalas kiegészítésekkel válaszok és forgatókönyvek
 • Méretek: B5
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.