Shin Kanzen Master: JLPT N3 Kanji

A termék áttekintése: Shin Kanzen Master: JLPT N3 Kanji: A JLPT N3 Kanji a tökéletes tanulási segédeszköz azon diákok számára, akik a JLPT N3 vizsgát szeretnék letenni. Ez a könyv a vizsgához szükséges összes kanjit tartalmazza, és nélkülözhetetlen útmutató mindazok számára, akik szeretnék fejleszteni japán nyelvtudásukat. A tömör és egyszerű magyarázatok megkönnyítik az összetett kanjik megtanulását, a hasznos gyakorló feladatok pedig biztosítják, hogy a tanulók megtartsák a tanultakat.

A Shin Kanzen Master egyetlen kötetben tartalmaz mindent, amit tudnod kell: JLPT N3 Kanji a tökéletes forrás mindazok számára, akik sikerre akarnak vinni a JLPT N3 vizsgán.

¥ 3,000 - ¥ 3,100

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Kanji"

Ismeri már a JLPT N4 vizsgához szükséges 300 kanjit? Tegye meg a következő lépést a Shin Kanzen Master sorozat e tankönyvével!

This book is designed to continue your learning of the kanji by explaining how to use them. The book’s examples will help you to understand in which contexts or expressions they can be used. The kanji are grouped into lessons based on characteristics they share. This format should help you remember them better.

Each lesson indicates the different on’yomi and kun’yomi readings of the kanji studied. Also, you will find a summary of the kanji learned at JLPT N5 and N4 levels.

You can get this book even if you don’t plan to pass JLPT N3. Indeed, it is a good method for learning intermediate-level kanji.

Főbb jellemzők

Az összes JLPT N3 kanji és még több: A 25 fejezetben 354 kanji az N3-as szinten, valamint 88 kanji a korábbi szintekről, váltakozó olvasással. Célja, hogy segítsen memorizálni a kijelentésben használt kanjikat, és hogy megértsd, hogyan alkalmazzák azokat a kifejezés egészében.

1. rész - Egyetlen kanji, amely egész szavakat alkot: Egyetlen kanji esetenként egy egész szót is alkothat. Ebben a fejezetben megtanulhatja, hogy milyen olvasást alkalmazzon, ha csak egy kanji van jelen, és hogyan járjon el ismeretlen kifejezések olvasása közben, még akkor is, ha ismeri a kanjikat.

2. rész - Kanji, amelyből sok szó származik: A kanji ismeretével időnként sokkal könnyebbé válhat a még soha nem látott szavak megértése. Ez a fejezet részletesen tárgyalja az egyes kanjik jelentésének megtanulásának értékét, valamint azt, hogy hogyan kezeljük a több kanjit tartalmazó, számunkra ismeretlen szavakat.

3. rész - Politikai, gazdasági és egyéb kontextusban használt kanji: Ahogy a fejezet neve is jelzi, ebben a fejezetben olyan kanjikat és terminológiát sajátíthatsz el, amelyek a politikával, a gazdasággal, valamint más témákkal kapcsolatosak, beleértve a társadalmat, az oktatást, a kultúrát és az életmódot.

4. rész - Kanji on'yomi és kun'yomi tanulandó: Számos kanji esetében elengedhetetlen a kun' és az on'yomi megértése. Ezek a karakterek és olvasásuk a fő témája ennek a fejezetnek.

5. rész - Kanji sokféle olvasattal: Még mindig megijed a rengeteg olvasmánytól? Ez a fejezet a kanji számos különböző olvasatából kettőt vagy többet egyetlen mondatban próbál meg kombinálni, és megtanít a kanji olvasására.

Próbatesztek: A könyv végén két gyakorlati vizsga található, amelyek mindent lefednek, amit megtanultál. A kérdések formátuma megegyezik a tesztével.

Legfontosabb előnyök

 • Tanulja meg, hogyan használja a kanjikat különböző kontextusokban.
 • Összefoglaló a JLPT N5 és N4 szinteken tanult kanjikról.
 • "Fokozd a játékodat" és tanulj még nehezebb kanjikat.
 • Legyen büszke az elért eredményeire, ahogy halad előre a könyvben.

További részletek

 • Japán cím: 新完全マスター漢字 日本語能力試験N3
 • A cím latin betűkkel átírva: Shin Kanzen Masuta Kanji Nihongo Noryoku Shiken N3
 • Termék sorozat: Shin Kanzen Master
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: Reiko Ishii (石井怜子), Katako Aoyagi (青柳方子), Eiko Suzuki (鈴木英子), Miho Takagi (髙木美穂), Ryoko Morita (森田亮子), Yoko Yamazaki (山崎洋子).
 • Oldalak: 115 oldal, 46 oldalas kiegészítésekkel kanji listák; szókincslisták; stb...
 • Méretek: B5
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.