Shin Kanzen Master: JLPT N3 Nyelvtan

A termék áttekintése: Olyan könyvet keresel, amely segít elsajátítani a JLPT N3 nyelvtani szabályait? Ne keress tovább, mint a Shin Kanzen Master: JLPT N3 nyelvtan. Ez a könyv átfogóan tárgyalja az összes nyelvtani szabályt, amelyet a JLPT N3 nyelvvizsga sikeres letételéhez ismerned kell, és három fő részre oszlik.

Az első rész alapos bevezetést nyújt arról, hogy mit kell tudnia a vizsgára való felkészülés előtt. Ezzel szemben a második és harmadik rész a gyakorlatra összpontosít, a témát különböző szemszögből megközelítő gyakorlatokkal.

¥ 3,100

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 nyelvtan"

Szeretne középfokú nyelvtani tudást szerezni a japán nyelvtanból? Ha igen, akkor ez a könyv Önnek szól.

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Nyelvtan három fő részre oszlik. Az első rész bemutatja mindazt, amit a vizsgára való felkészülés előtt tudnod kell. A második résztől kezdve az oldalak tartalma a gyakorlatra összpontosít. Olyan gyakorlatokat találsz, amelyek két különböző oldalról közelítik meg a témát: szemantikai funkciók és formák, valamint olyan nyelvtani szerkezetek megkülönböztetésére szolgáló módszerek, amelyek kivételek, vagy a vizsga során problémát okozhatnak.

We recommend this book to anyone who wants to improve their Japanese grammar skills. You don’t need to want to pass JLPT N3 to benefit from this book.

Akkor mire vársz még? Rendelje meg a Shin Kanzen Master egy példányát: JLPT N3 Nyelvtan még ma!

Főbb jellemzők

JLPT formátumú kérdések: Ez a könyv tökéletes felkészülés a JLPT-re, és segít stílusosan tanulni. A kérdés-felelet formátumnak köszönhetően könnyen követheted az eseményeket, miközben a saját tempódban tanulhatsz egy kis pluszt! Az egyes fejezetekben feltett kérdések típusai a tényleges tesztekben található kérdéseket utánozzák, így nincs szükség zavarodottságra vagy találgatásra - csak olvassa végig ezeket az oldalakat, amíg minden válasz meg nem oldódik, mielőtt továbblépne a benne található további gyakorlatokra/gyakorlatokra.

Magyarázatok + gyakorlat: Kihívás lesz a helyes nyelvtani szerkezet és szóalak kiválasztása a tanultak alapján. Különböző magyarázatokhoz, példamondatokhoz is hozzáférhetsz, amelyek segítenek tisztázni a zavaros helyzeteket, valamint gyakorló kérdéseket is kapsz!

Próbavizsga: Ez a könyv tartalmaz egy teljes hosszúságú gyakorlati tesztet, amely segít elsajátítani mindent, ami ebben az útmutatóban szerepel. A kérdések ugyanazt a formátumot használják, mint a tényleges vizsgákon, így könnyen megtudhatja, milyen választ várnak el az egyes kérdésekre!

Legfontosabb előnyök

 • Ismerje meg a JLPT N3 nyelvvizsgához szükséges összes nyelvtani szabályt.
 • Gyakorló gyakorlatok, amelyek segítenek megérteni és megjegyezni az anyagot.
 • Végre képes leszel megérteni a japán nyelvtant!
 • Legyen magabiztos a készségeivel és képességeivel kapcsolatban.

További részletek

 • Japán cím: 新完全マスター文法 日本語能力試験N3
 • A cím latin betűkkel átírva: Shin Kanzen Masuta Bunpo Nihongo Noryoku Shiken N3
 • Termék sorozat: Shin Kanzen Master
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: Etsuko Tomomatsu (友松悦子), Sachi Fukushima (福島佐知), Nakamura Kaori (中村かおり)
 • Oldalak: 159 oldal, 7 oldalas kiegészítésekkel válaszok
 • Méretek: B5
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.