$0.00
0 tétel(ek)

Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 fontos szókincs szavakat

$42.65

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

Áttekintés:

A JLPT N3-as vizsgára vágysz? Akkor meg kell szereznie a Shin Kanzen Master című könyvet: JLPT N3 1800 fontos szókincset. Ez a könyv tartalmazza azt az 1800 alapvető szót, amelyet ismerned kell ahhoz, hogy átmenj ezen a kritikus japán vizsgán.

A szókincset lexikális mezők szerint csoportosítjuk, így könnyen megtalálhatja a tanult kifejezésekből álló származtatott formákat és szavakat. Ez egy nélkülözhetetlen tanulási útmutató mindazok számára, akik komolyan gondolják, hogy átmennek a JLPT N3 vizsgán, és a japán nyelvtudásukat a következő szintre emelik.

További információ a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 fontos szócikk"

A Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 fontos szócikk könyve tökéletes mindazok számára, akik a JLPT N3 vizsgára készülnek. Ez a könyv 1800 fontos szót tartalmaz lexikai területenként csoportosítva, így könnyen megtalálhatók a tanult kifejezésekből álló származtatott formák és szavak. A könyvben mellékszavak és példamondatok is szerepelnek, amelyekben a szóban forgó szókincset használjuk.

Az angol vagy vietnámi szófordítással ellátott hangfájlok segíthetnek az olvasás és a hallás keverésében a JLPT N3 szókincs elsajátítása során. Ezek a fájlok kompatibilisek okostelefonokkal, táblagépekkel és számítógépekkel. Emellett a kézikönyv böngészése közben átlátszó piros lapokat találsz, amelyek példákat és válaszokat rejtenek a kérdésekre.

Ha tehát egy átfogó útmutatót keresel, amely segít neked a JLPT N3-as vizsgán, akkor ne keress tovább, mint a Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 fontos szókincset tartalmazó könyv!

Főbb jellemzők

A JLPT N3 szintjének sikeres letétele: A legjobb önképző kézikönyv frissített kiadásának segítségével megtanulhatja a japán nyelvtudás középfokú vizsgájához szükséges szókincset.

Könnyű megjegyezni: A szókincs morfémák és témák, például utazás, wellness és társadalmi interakciók szerint van rendszerezve. Van egy olvasási szakasz, amely lehetővé teszi a tanuló számára, hogy körülbelül 200 szavanként ellenőrizze a szavak megértését.

Szókincsfejlesztés: Akár kezdő, akár középhaladó vagy, ez a könyv tökéletes azoknak, akik szókincsüket szeretnék fejleszteni. Az 1800 angol, vietnami és kínai nyelvre lefordított szóval nem lesz gondja a nyelv elsajátításával.

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon meg 1800 alapvető szót a JLPT N3 nyelvvizsga sikeres letételéhez.
  • Teszteld képességeidet 1000 kérdéssel.
  • Végre sikerül átmenni a JLPT N3-on!
  • A japán szókincs mélyebb megértése.

További részletek

  • Japán cím: 新完全マスター単語 日本語能力試験N3 重要1800語
  • A cím latin betűkkel átírva: Shin Kanzen Masuta Tango Nihongo Noryoku Shiken N3 Juyo 1800 Go
  • Termék sorozat: Shin Kanzen Master
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: Reiko Ishii (石井怜子), Akiko Saito (斎藤明子), Miho Kotano (小谷野美穂), Eiko Suzuki (鈴木英子), Yoko Yamazaki (山崎洋子), Katako Aoyagi (青柳方子), Wang Ziyu (王亜茹), Junko Ohno (大野純子), Noriko Kimura (木村典子), Asa Shiota (塩田安佐), Mao Tagawa (田川麻央), Ryoko Morita (森田亮子), Kazumi Moriya (守屋和美), Takako Yonehara (米原貴子).
  • Oldalak: 268 oldal

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram