Shin Kanzen Master: JLPT N2 Vocabulary

A termék áttekintése: Akár japán anyanyelvű vagy, akár a japán nyelvet második nyelvként tanulod, a Shin Kanzen Master: JLPT N2 Vocabulary könyv a tökéletes eszköz ahhoz, hogy segítsen a JLPT N2 vizsgán való megfelelésben. Ez a rendkívül átfogó könyv több mint 2280 szót tartalmaz, és bőséges lehetőséget biztosít a gyakorlásra közel 1000 kérdéssel, amelyek mind azt a célt szolgálják, hogy jobban felkészítsen a vizsga napján a sikerre.

¥ 3,100

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Shin Kanzen Master: JLPT N2 Vocabulary"

Keresed a módját, hogy bővítsd a szókincsedet és átmenj a JLPT N2 vizsgán? Akkor ne keressen tovább, mint a Shin Kanzen Master: JLPT N2 Szókincskönyv. Ez a könyv két különálló részre oszlik, amelyek mindegyike segít a szókincs elsajátításában olyan módon, amely egyszerre szórakoztató és magával ragadó.

Főbb jellemzők

Az új szavakat módszeresen jegyezze meg: A könyv első részében a szókincset különböző szemszögből ismerheted meg. A szavakat témakör, lexikai terület vagy általános használat szerint osztályozzuk. Ez segít abban, hogy gyorsan és könnyen megismerkedj az új kifejezésekkel. Miután megtanultad az új szavakat, a tudásodat tesztelő alapgyakorlatok segítségével gyakorolhatod a használatukat.

Gyakorolj ezer gyakorló kérdéssel: A könyv második részében az N2-es szintű vizsgán előforduló kérdésekhez hasonló kérdéseken tesztelheti képességeit. Ez segít felmérni a fejlődésedet, és látni, hogy milyen messzire jutottál. A több mint 2280 szócikket és 1000 gyakorló kérdést tartalmazó könyv teljes körű útmutatót nyújt a JLPT N2 vizsgán való megfeleléshez.

Egyéb japán nyelvtudás fejlesztése: Ez a könyv nem csak a szókincsépítésben segít, hanem a középfokú japán nyelvtudáshoz szükséges egyéb készségek fejlesztéséhez is.

Legfontosabb előnyök

 • Ismerjen meg több mint 2280 szót.
 • Gyakoroljon az N2-es szintű vizsgán szereplő kérdésekhez hasonló kérdéseken.
 • A japán nyelv mélyebb megértése.
 • Tegye túl magát a tanulásban, és tegye le a JLPT N2 vizsgát sikeresen!

További részletek

 • Japán cím: 新完全マスター語彙 日本語能力試験N2
 • A cím latin betűkkel átírva: Shin Kanzen Masuta Goi Nihongo Noryoku Shiken N2
 • Termék sorozat: Shin Kanzen Master
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: Hiroaki Inouye (伊能裕晃), Yukari Honda (本田ゆかり), Satomi Kurusu (来栖里美), Maebo Kanako (前坊香菜子), Kimie Abo (阿保きみ枝), Koji Miyata (宮田公治).
 • Oldalak: 207 oldal, 32 oldalas kiegészítésekkel válaszok és magyarázatok
 • Méretek: B5

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Vocabulary

¥ 3,100

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.