Shin Kanzen Master: JLPT N2 Reading Comprehension

A termék áttekintése: A Shin Kanzen Master: JLPT N2 Reading Comprehension egy nagyszerű forrás azok számára, akik javítani szeretnék olvasásértési készségeiket. Ez a könyv különböző témákról nyújt áttekintéseket, magyarázatokat és esszéket, hogy az olvasók jobban megértsék a mondatszerkezetet és a kérdésekre adott helyes válaszok megtalálását. Emellett gyakorló kérdéseket és egy próbatesztet is tartalmaz, hogy segítsen az olvasóknak felkészülni a JLPT N2 vizsgára.

¥ 2,800

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Shin Kanzen Master: JLPT N2 Reading Comprehension"

Olyan könyvet keres, amely segít felkészülni a JLPT N2 olvasásértési tesztekre? Ne keressen tovább, mint a "Shin Kanzen Master: JLPT N2 Reading Comprehension"!

Főbb jellemzők

Főbb olvasási témák: "Shin Kanzen Master: JLPT N2 Reading Comprehension" olyan kulcsfontosságú témákkal foglalkozik, mint a kontraszt, a parafrázis és a metafora. A könyv emellett számos gyakorlatot is tartalmaz, amelyek segítenek abban, hogy jobb olvasóvá válj japánul.

Értse a mondatszerkezetet, és találja meg a válaszokat egy pillantással: A könyv első része három különböző szövegtípust tartalmaz: áttekintéseket, magyarázatokat és esszéket. Két részt is tartalmaz; az első részben megtanítjuk, hogyan kell megérteni a mondatszerkezetet, míg egy másik részben megtanítjuk az olvasót arra, hogy mit kell tennie, ha olyan kérdésekkel szembesül, amelyekre választ kell találnia - nevezetesen, hogy keresse meg a szöveg vonatkozó részeit!

Különböző formátumok olvasása: A könyv különböző formátumú szövegeket tartalmaz, többek között reklámokat, magazinrészleteket és szakmai dokumentumokat. Összesen 33 szövegrészletet, 70 feladatot és egy gyakorlati tesztet talál.

Minden japán nyelvet tanulónak: Ezt a könyvet bárki használhatja, aki fejleszteni szeretné japán olvasási készségét.

Legfontosabb előnyök

 • Tanulja meg könnyebben olvasni a japán szövegeket.
 • Növelje az írott japán nyelv megértését.
 • Végre elolvashatod az összes mangát és regényt eredeti nyelven!
 • A japán nyelv szépségének mélyebb megbecsülése.

További részletek

 • Japán cím: 新完全マスター読解 日本語能力試験N2
 • A cím latin betűkkel átírva: Shin Kanzen Masuta Dokkai Nihongo Noryoku Shiken N2
 • Termék sorozat: Shin Kanzen Master
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: Hitomi Tashiro (田代ひとみ), Noriko Nakamura (中村則子), Are Hajikano (初鹿野阿れ), Tomoko Shimizu (清水知子), Rieko Fukuoka (福岡理恵子).
 • Oldalak: 197 oldal, 39 oldalas kiegészítésekkel válaszok és magyarázatok
 • Méretek: B5

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Reading Comprehension

¥ 2,800

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.