Shin Kanzen Master: JLPT N2 hallás utáni szövegértés

A termék áttekintése: A JLPT N2 vizsgát szeretné letenni? Akkor ez a könyv neked való! Shin Kanzen Master: JLPT N2 hallás utáni szövegértés: A JLPT N2 hallás utáni szövegértésre összpontosító leckék segítségével javíthatod a japán nyelv szóbeli megértését. A könyv három részből áll: bevezetés, leckék és teszt. Ne várjon tehát tovább, kezdje el még ma a Shin Kanzen Master: JLPT N2 hallás utáni szövegértés!

AU$ 34

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Shin Kanzen Master: JLPT N2 hallás utáni szövegértés"

Looking to pass the JLPT N2? Then you’ll need to be proficient in Japanese oral comprehension, and this book will help you get there!

The Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji book is designed to develop your listening skills to a level where you can confidently pass the JLPT N2. It’s split into three sections: an introduction, which explains how the questions work and the methods for answering them; lessons to help improve your listening comprehension skills; and a final test.

Főbb jellemzők

1. rész - Mondai Shokai: Az első rész bemutatja a könyvben és a JLPT-ben szereplő különböző típusú hallásértési kérdéseket.

2. rész - Jitsuryoku Yoseihen: Ebben a részben 6 különböző típusú kérdéssel kell próbára tenned a tudásodat, akárcsak a JLPT-n.

3. rész - Mogi Shiken: Végül pedig próbavizsgát tehetsz, hogy megtudd, valóban készen állsz-e az N2-es szintre.

A hatékony hallgatási készségfejlesztés struktúrája: A leckék sorrendben történő tanulmányozásával - "Hallásértés", "Globális szövegértés" és "Integrált szövegértés" - hatékonyan fejlesztheti hallásértési készségét anélkül, hogy időt pazarolna. A könyv ráadásul úgy van felépítve, hogy nyomon követheti a fejlődését, és azonosíthatja a fejlesztésre szoruló területeket.

Minden felső középfokú tanuló számára: Ezek a tanfolyamok elengedhetetlenek minden olyan diák számára, aki a JLPT N2 néven ismert japán nyelvvizsgát szeretné letenni. Segítenek a hallásértési készséged javításában is, függetlenül attól, hogy a vizsga megköveteli-e vagy sem!

Legfontosabb előnyök

 • Képes leszel átmenni a JLPT N2 vizsgán.
 • A könyv könnyen követhető és érthető.
 • Úton vagy egy nehéz készség elsajátítása felé.
 • Egyre kétnyelvűbbé válsz!

További részletek

 • Japán cím: 新完全マスター聴解 日本語能力試験N2
 • A cím latin betűkkel átírva: Shin Kanzen Masuta Chokai Nihongo Noryoku Shiken N2
 • Termék sorozat: Shin Kanzen Master
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: Nakamura Kaori (中村かおり), Sachi Fukushima (福島佐知), Etsuko Tomomatsu (友松悦子)
 • Oldalak: 103 oldal, 46 oldalas kiegészítésekkel válaszok és forgatókönyvek
 • Méretek: B5

Shin Kanzen Master: JLPT N2 hallás utáni szövegértés

AU$ 34

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.