Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension

A termék áttekintése: Akár a JLPT N1 vizsgára készülsz, akár már kiváló japán nyelvtudással rendelkezel, a Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension a tökéletes könyv az olvasási képességed fejlesztéséhez. A magazinokból, hivatalos dokumentumokból és hirdetésekből származó minőségi szövegeket tartalmazó könyv kihívást jelent, hogy alaposan átgondolja az olvasott szöveg jelentését.

A Shin Kanzen Master olyan kérdésekkel, amelyek gondos figyelmet igényelnek a részletekre: JLPT N1 Reading Comprehension: A japán szövegértés elsajátításához nélkülözhetetlen eszköz.

¥ 3,200

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension"

If you’re serious about nailing the JLPT N1, then you need to get your hands on a copy of Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension. Because this book features passages selection from a wide variety of materials – ads, pamphlets, informational publications, and business documents – you’ll be able to get plenty of practice understanding all types of reading material.

Főbb jellemzők

Minőségi szövegek különböző forrásokból: Minőségi szövegeket talál többek között magazinokból, hivatalos vagy szakmai dokumentumokból és hirdetésekből. És mivel ez a könyv a JLPT N1 vizsgára készít fel, a tartalmat parafrázisokkal és metaforákkal szórjuk meg, amelyek elgondolkodtatnak az olvasottak jelentésén.

Nehéz japán kérdések: Ezeket a tartalmakat mindig olyan kérdések kísérik, amelyek megkövetelik, hogy minden egyes szót figyelmesen olvasson el, amíg el nem éri a japán olvasásértés nagyon fejlett szintjét.

Egy könyv minden haladó japán nyelvtanuló számára: Ez a könyv nem csak a JLPT N1 vizsgára készülő diákoknak szól. Tökéletes azoknak is, akik már kiváló szintű japán nyelvtudással rendelkeznek.

Rengeteg gyakorlás: A könyvben 28 példagyakorlat, 68 gyakorlati feladat és egy gyakorlati teszt található, hogy valóban tesztelhesse a képességeit. Ráadásul a gyakorló kérdésekhez válaszfüzet is tartozik, hogy ellenőrizni tudd a munkádat. Ha pedig egy kis segítségre van szükséged a kezdéshez, a példagyakorlatokhoz és a gyakorló feladatokhoz magyarázat is tartozik.

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon meg nehéz japán szövegeket könnyedén olvasni.
  • Jobbá válhat az összetett mondatok megértésében.
  • Nyűgözze le barátait és családját magas szintű japán olvasási készségével.

További részletek

  • Japán cím: 新完全マスター読解 日本語能力試験N1
  • A cím latin betűkkel átírva: Shin Kanzen Masuta Dokkai Nihongo Noryoku Shiken N1
  • Termék sorozat: Shin Kanzen Master
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: Rieko Fukuoka (福岡理恵子), Tomoko Shimizu (清水知子), Are Hajikano (初鹿野阿れ), Noriko Nakamura (中村則子), Hitomi Tashiro (田代ひとみ).
  • Oldalak: 207 oldal, 48 oldalas kiegészítésekkel válaszok és magyarázatok
  • Méretek: B5

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension

¥ 3,200

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.