Shin Kanzen Master: JLPT N1 Kanji

A termék áttekintése: Ez a kanji tankönyv tökéletes módja annak, hogy megtanulja az utolsó 677 joyo kanji írását, olvasását és használatát. Minden egyes kanji mellé az adott karaktert használó szókapcsolatok tartoznak, így könnyen megjegyezheted őket.

A könyv kihívást jelentő feladatokat is tartalmaz a nem mindennapi kanji jelentésekkel és az összetett szövegek írásbeli megértésével kapcsolatban. Ezek a feladatok kellő magabiztosságot adnak ahhoz, hogy a JLPT N1-es vizsgán is megállja a helyét. Ráadásul a könyvben szereplő kérdések a vizsgával megegyező formátumot követnek, így már a vizsga előtt gyakorolhatod a tesztírást!

Ezzel a hasznos útmutatóval elsajátíthatod az összes kanjit, amit a JLPT N1 teszthez tudnod kell.

¥ 3,100

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Shin Kanzen Master: JLPT N1 Kanji"

Bemutatjuk a Shin Kanzen Mastert: JLPT N1 Kanji tankönyv! Ez a könyv tökéletes azoknak a tanulóknak, akik már letették a JLPT N2 vizsgát, és most szeretnének továbblépni a következő szintre.

Főbb jellemzők

Az utolsó kanji, amit tudnod kell: Az oldalakon 677 leggyakrabban használt joyo kanji karaktert találsz a JLPT N1 teszthez, mindegyikhez szókincses szavakat is mellékelve, hogy könnyebben megjegyezd őket.

Gyakoroljon nehéz gyakorlatokkal: Emellett nehéz feladatokat is tartalmaz a nem gyakori kanji-jelentésekkel és az összetett szövegek írásbeli megértésével kapcsolatban - így elsajátíthatja a JLPT N1 vizsgán való sikeres szerepléshez szükséges készségeket és magabiztosságot.

A vizsgán nincs meglepetés: Mindennek tetejébe a könyvben szereplő kérdések ugyanazt a formátumot követik, mint a tényleges vizsgán, így a vizsga napja előtt nagyszerű gyakorlatot szerezhet. Kezdje el még ma, és meglátja, hogy kanji-tudása ugrásszerűen fejlődik!

5 JLPT kanji gyakorlás: Öt, egyenként 15 kérdésből álló gyakorlóülés van, így a diákok ízelítőt kaphatnak abból, milyen lesz a JLPT N1 Kanji teszt letétele.

Legfontosabb előnyök

  • Ismerje meg 677 joyo kanji írását és olvasását.
  • Szerezz szókincset az egyes karakterek segítségével.
  • Gyakorolja a nehéz kanji jelentéseket és az írásbeli szövegértést.

További részletek

  • Japán cím: 新完全マスター漢字 日本語能力試験N1
  • A cím latin betűkkel átírva: Shin Kanzen Masuta Kanji Nihongo Noryoku Shiken N1
  • Termék sorozat: Shin Kanzen Master
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: Reiko Ishii (石井怜子), Katako Aoyagi (青柳方子), Junko Ohno (大野純子), Noriko Kimura (木村典子), Akiko Saito (斎藤明子), Asa Shiota (塩田安佐), Eiko Suzuki (鈴木英子), Naoko Matsuda (松田直子), Yasuyo Cenimura (岑村康代), Kazumi Moriya (守屋和美), Yoko Yamazaki (山崎洋子), Masami Murakami (村上まさみ).
  • Oldalak: 197 oldal, 21 oldalas kiegészítésekkel válaszok és forgatókönyvek
  • Méretek: B5

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Kanji

¥ 3,100

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.