Eladó!

Shin Kanzen Master: Teljeskörű készlet: Teljes készlet

A termék áttekintése: Szeretné, hogy bármilyen szinten megállja a helyét a japán nyelvvizsgán? Akkor a Shin Kanzen Master sorozatra van szüksége! Ez a teljes könyvsorozat a vizsga minden aspektusát lefedi, a szókészlettől a kanjin át a nyelvtanig, a hallás utáni szövegértésig és még sok másig. A világos magyarázatokkal és a bőséges gyakorló kérdésekkel teljesen felkészülten veheti fel a harcot a JLPT-vel, és győztesen kerülhet ki belőle. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megszerezze a teljes Shin Kanzen Master készletet - rendelje meg most!

¥ 58,822

Bundle content:

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Vocabulary

A "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Vocabulary" könyv tökéletes módja a JLPT N4 vizsgára való felkészülésnek. Tartalmazza az összes olyan szókincset, amelyet tudnod kell a vizsga sikeres teljesítéséhez, és könnyen érthető formátumban kerül bemutatásra. A könyv minden egyes szókincsszóhoz példamondatokat is tartalmaz, így láthatod, hogy a szavakat hogyan használják valós környezetben. A "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Vocabulary" könyvvel készen állsz majd arra, hogy sikeresen átmenj a JLPT N4 vizsgán!

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension

Szeretne a JLPT N4 olvasásértési teszteknél aszfaltra kerülni? Akkor szüksége van a "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension"! Ez a könyv világos és tömör magyarázatot ad az összes kulcsfontosságú fogalomról, amelyet tudnod kell, valamint rengeteg gyakorló kérdést tartalmaz, amelyekkel tesztelheted a tudásodat. Egyszerű megközelítésének köszönhetően gyorsan elsajátíthatod az anyagot, és magabiztosan vághatsz neki a vizsgának.

Ne várjon tehát tovább, vegye kézbe a "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension" még ma!

Shin Kanzen Master: JLPT N4 hallás utáni szövegértés

Ha átfogó és hatékony felkészülési módszert keresel a JLPT N4 hallás utáni szövegértés szekcióra, akkor ne keress tovább, mint a "Shin Kanzen Master: JLPT N4 hallás utáni szövegértés". Ez a könyv számos hallásértési gyakorlatot tartalmaz, amelyek segítenek csiszolni a készségeidet, és javítják az esélyeidet a vizsga sikeres letételére. Ezzel a könyvvel magabiztosan közelíthetsz a JLPT N4 vizsgához, és győztesen kerülhetsz ki belőle!

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Kanji

Nehéz lehet az összes kanji ismerete, ami a JLPT N4 szintjének teljesítéséhez szükséges. De a Shin Kanzen Master: JLPT N4 Kanji segítségével biztos lehet benne, hogy felkészült. Ez a könyv a vizsgához szükséges kanjik teljes listáját tartalmazza, példamondatokkal és gyakorló kérdésekkel együtt. Egyszerű megközelítésének köszönhetően könnyedén megtanulhatod az összes kanjit, amire szükséged van a JLPT N4 szint sikeres letételéhez.

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Nyelvtan

"Shin Kanzen Master: JLPT N4 Grammar" egy olyan könyv, amely tartalmazza az összes nyelvtani tudnivalót, amelyet a JLPT N4-es szintjének sikeres letételéhez szükséges tudni. Egyenesen a lényegre tér, és könnyen érthető módon tárgyal mindent, amit tudnod kell. Rengeteg gyakorló kérdést tartalmaz, így menet közben ellenőrizheti a megértését.

A "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Grammar", biztos lehetsz benne, hogy minden tudásod megvan ahhoz, hogy a JLPT N4-es vizsgán a legjobb eredményt érd el!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary

Ha rekordidő alatt szeretnéd megtanulni a JLPT N3 szókincsét, ne keress tovább, mint a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary". Ez az átfogó és könnyen használható útmutató segít elsajátítani az összes olyan szókincset, amelyet a JLPT N3 szinthez tudnod kell.

A "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary" nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik komolyan veszik a japán nyelvtanulást. Miért is várnánk? Kezdje el japán nyelvi útját még ma a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary"!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension

Olyan könyvet keresel, amely segít javítani a szövegértési készségeidet a JLPT N3-ra? Ne keressen tovább, mint a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension"! Ez a könyv tele van hasznos tippekkel, trükkökkel és információkkal, amelyek segítenek a teszt olvasásértési részének teljesítésében.

"Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension" a tökéletes eszköz, amely segít önbizalmad és tudásod növelésében, hogy sikeresen átmenj a JLPT N3 vizsgán! Ne várj tovább; rendeld meg a példányodat még ma!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 hallás utáni szövegértés

Ez a könyv elengedhetetlen mindazok számára, akik a JLPT N3-ra készülnek. Számos hallás utáni szövegértési gyakorlatot tartalmaz, amelyek segítenek fejleszteni a japán nyelv szóbeli megértését. A gyakorlatok könnyen követhetők, és segítenek önbizalmat szerezni a vizsgára. Rendszeres gyakorlással már középhaladó szinten is megértheti a japán beszélgetéseket.

Indulj el a JLPT sikeréhez vezető úton még ma!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Kanji

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Kanji: A JLPT N3 Kanji a tökéletes tanulási segédeszköz azon diákok számára, akik a JLPT N3 vizsgát szeretnék letenni. Ez a könyv a vizsgához szükséges összes kanjit tartalmazza, és nélkülözhetetlen útmutató mindazok számára, akik szeretnék fejleszteni japán nyelvtudásukat. A tömör és egyszerű magyarázatok megkönnyítik az összetett kanjik megtanulását, a hasznos gyakorló feladatok pedig biztosítják, hogy a tanulók megtartsák a tanultakat.

A Shin Kanzen Master egyetlen kötetben tartalmaz mindent, amit tudnod kell: JLPT N3 Kanji a tökéletes forrás mindazok számára, akik sikerre akarnak vinni a JLPT N3 vizsgán.

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Nyelvtan

Olyan könyvet keresel, amely segít elsajátítani a JLPT N3 nyelvtani szabályait? Ne keress tovább, mint a Shin Kanzen Master: JLPT N3 nyelvtan. Ez a könyv átfogóan tárgyalja az összes nyelvtani szabályt, amelyet a JLPT N3 nyelvvizsga sikeres letételéhez ismerned kell, és három fő részre oszlik.

Az első rész alapos bevezetést nyújt arról, hogy mit kell tudnia a vizsgára való felkészülés előtt. Ezzel szemben a második és harmadik rész a gyakorlatra összpontosít, a témát különböző szemszögből megközelítő gyakorlatokkal.

Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 fontos szókincs szavakat

A JLPT N3-as vizsgára vágysz? Akkor meg kell szereznie a Shin Kanzen Master című könyvet: JLPT N3 1800 fontos szókincset. Ez a könyv tartalmazza azt az 1800 alapvető szót, amelyet ismerned kell ahhoz, hogy átmenj ezen a kritikus japán vizsgán.

A szókincset lexikális mezők szerint csoportosítjuk, így könnyen megtalálhatja a tanult kifejezésekből álló származtatott formákat és szavakat. Ez egy nélkülözhetetlen tanulási útmutató mindazok számára, akik komolyan gondolják, hogy átmennek a JLPT N3 vizsgán, és a japán nyelvtudásukat a következő szintre emelik.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Vocabulary

Akár japán anyanyelvű vagy, akár a japán nyelvet második nyelvként tanulod, a Shin Kanzen Master: JLPT N2 Vocabulary könyv a tökéletes eszköz ahhoz, hogy segítsen a JLPT N2 vizsgán való megfelelésben. Ez a rendkívül átfogó könyv több mint 2280 szót tartalmaz, és bőséges lehetőséget biztosít a gyakorlásra közel 1000 kérdéssel, amelyek mind azt a célt szolgálják, hogy jobban felkészítsen a vizsga napján a sikerre.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Reading Comprehension

A Shin Kanzen Master: JLPT N2 Reading Comprehension egy nagyszerű forrás azok számára, akik javítani szeretnék olvasásértési készségeiket. Ez a könyv különböző témákról nyújt áttekintéseket, magyarázatokat és esszéket, hogy az olvasók jobban megértsék a mondatszerkezetet és a kérdésekre adott helyes válaszok megtalálását. Emellett gyakorló kérdéseket és egy próbatesztet is tartalmaz, hogy segítsen az olvasóknak felkészülni a JLPT N2 vizsgára.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 hallás utáni szövegértés

A JLPT N2 vizsgát szeretné letenni? Akkor ez a könyv neked való! Shin Kanzen Master: JLPT N2 hallás utáni szövegértés: A JLPT N2 hallás utáni szövegértésre összpontosító leckék segítségével javíthatod a japán nyelv szóbeli megértését. A könyv három részből áll: bevezetés, leckék és teszt. Ne várjon tehát tovább, kezdje el még ma a Shin Kanzen Master: JLPT N2 hallás utáni szövegértés!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji

Készen állsz a JLPT N2 vizsgára? Akkor ez a könyv neked való!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji 1046 karaktert tartalmaz, ami a joyo kanji fele. Ez azt jelenti, hogy a könyv használata után több mint elegendő kanji felismerésére és írására leszel képes a JLPT N2 vizsgához.

De ez a könyv nem csak egy memorizálandó karakterlista. Tartalmaz példákat olyan szavakra is, amelyek ezeket a kanjikat használják, valamint gyakorlatokat, amelyek segítenek az egyes karakterek memorizálásában. Ráadásul a könyvhöz tartozik egy CD is, amely hallásértési gyakorlatokat tartalmaz.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Nyelvtan

Ez a könyv lehet a kulcs a sikerhez a JLPT N2 vizsgán. Rengeteg információt tartalmaz a haladó nyelvtani pontokról, amelyeket ismerned kell a vizsga sikeres letételéhez. A könyv három fő részre oszlik. Az első részben megismerkedhetsz az új nyelvtani szabályokkal. A második részben 211 nyelvtani formát tanulsz meg. A harmadik részben pedig kérdéseken keresztül tesztelheted tudásodat.

Ne várjon tovább, rendelje meg a Shin Kanzen Master egy példányát: JLPT N2 Nyelvtan még ma!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 2200 Fontos szavak: JLPT N2 2200 Fontos szavak

Shin Kanzen Masterrel: JLPT N2 2200 Important Vocabulary Words (2200 fontos szócikk), a JLPT N2 sikeres vizsgájához szükséges szókincs birtokában leszel. Ez a könyv tökéletes a felső középfokú tanulók számára, akik önállóan szeretnék megtanulni a szókincset.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Vocabulary

A Shin Kanzen Master segítségével elsajátíthatja a szókincset, amire szüksége van ahhoz, hogy japán nyelvtudását a következő szintre emelje: JLPT N1 Vocabulary. Ez a hasznos kézikönyv a szavak és kifejezések átfogó gyűjteményét tartalmazza témák és használat szerint osztályozva, így megtanulhatod az összes szókincset, amelyet a JLPT N1 vizsgához tudnod kell. A rengeteg gyakorló feladatnak köszönhetően az új szavakat emlékezetedbe vésheted, így a vizsga napján mindenre készen állsz majd.

Kezdje el japán nyelvi céljainak elérését még ma a Shin Kanzen Masterrel: JLPT N1 Vocabulary.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Kanji

Ez a kanji tankönyv tökéletes módja annak, hogy megtanulja az utolsó 677 joyo kanji írását, olvasását és használatát. Minden egyes kanji mellé az adott karaktert használó szókapcsolatok tartoznak, így könnyen megjegyezheted őket.

A könyv kihívást jelentő feladatokat is tartalmaz a nem mindennapi kanji jelentésekkel és az összetett szövegek írásbeli megértésével kapcsolatban. Ezek a feladatok kellő magabiztosságot adnak ahhoz, hogy a JLPT N1-es vizsgán is megállja a helyét. Ráadásul a könyvben szereplő kérdések a vizsgával megegyező formátumot követnek, így már a vizsga előtt gyakorolhatod a tesztírást!

Ezzel a hasznos útmutatóval elsajátíthatod az összes kanjit, amit a JLPT N1 teszthez tudnod kell.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension

Akár a JLPT N1 vizsgára készülsz, akár már kiváló japán nyelvtudással rendelkezel, a Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension a tökéletes könyv az olvasási képességed fejlesztéséhez. A magazinokból, hivatalos dokumentumokból és hirdetésekből származó minőségi szövegeket tartalmazó könyv kihívást jelent, hogy alaposan átgondolja az olvasott szöveg jelentését.

A Shin Kanzen Master olyan kérdésekkel, amelyek gondos figyelmet igényelnek a részletekre: JLPT N1 Reading Comprehension: A japán szövegértés elsajátításához nélkülözhetetlen eszköz.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 hallás utáni szövegértés

A Shin Kanzen Master könyvsorozatot úgy tervezték, hogy segítsen átmenni a JLPT N1 vizsgán, és ez a JLPT N1 hallásértésről szóló könyv sem kivétel. A könyvben rengeteg olyan információt és gyakorlatot találsz, amelyekkel fejlesztheted a japán nyelv szóbeli megértését, amíg el nem éred a JLPT N1 vizsga letételéhez szükséges szintet.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Nyelvtan

Szeretnéd nyelvtani ismereteidet a következő szintre emelni? Ha a JLPT N1 nyelvvizsgát szeretnéd letenni, akkor a legösszetettebb nyelvtani formákat is jól kell ismerned. Ez az a terület, ahol a Shin Kanzen Master: JLPT N1 Nyelvtan.

Ez a könyv tömör magyarázatot ad az összes kulcsfontosságú pontra, és rengeteg gyakorló kérdéssel segíti a fogalmak memorizálását. Mire befejezi a könyv átdolgozását, a műveleti készségeit nagyon magas szinten megszilárdítja a japán nyelvben. Miért várjon tehát? Kezdje el a nyelvtani pontok elsajátítását még ma a Shin Kanzen Masterrel: JLPT N1 Nyelvtan!

Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 Fontos szavak: JLPT N1 2200 Fontos szavak

Ha a japán nyelvtudásodat a következő szintre szeretnéd emelni, a Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 fontos szókincset tartalmazó szócikk a tökéletes forrás az Ön számára. Ez a könyv 2200 szót tartalmaz tematikus kategóriákba sorolva, így rengeteg új szókincset tanulhatsz meg. Emellett mind a 200 szóhoz találsz olvasmányos szövegrészleteket, amelyek segítségével könnyedén megjegyezheted az új szavakat. Ha pedig egy kis extra segítségre van szükséged, egy alkalmazás is rendelkezésre áll, amely az olvasási részek hangfelvételeit tartalmazza.

Mindezekkel a nagyszerű tulajdonságokkal a Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 fontos szókincs szócikk biztosan segít majd neked a JLPT N1 vizsgán!

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Shin Kanzen Master: Shinzen Kanzenzen: Full Set"

Legfontosabb előnyök

  • A JLPT minden aspektusát lefedi.
  • Világos magyarázatok és bőséges gyakorlati kérdések.
  • Valósítsd meg álmodat a japán nyelv elsajátításáról!
  • Diadalmaskodj a teszt felett, és szerezd meg a lehető legjobb pontszámot.

További részletek

  • Termék sorozat: Shin Kanzen Master
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: Hiroko Miyoshi (三好裕子), Yukari Honda (本田ゆかり), Hiroaki Inouye (伊能裕晃), Satomi Kurusu (来栖里美), Maebo Kanako (前坊香菜子), Hitomi Tashiro (田代ひとみ), Seiko Miyata (宮田聖子), Tomoko Aramaki (荒巻朋子), Mariko Sakamoto (坂本まり子), Nakamura Kaori (中村かおり), Sachi Fukushima (福島佐知), Etsuko Tomomatsu (友松悦子), Reiko Ishii (石井怜子), Eiko Suzuki (鈴木英子), Kazumi Moriya (守屋和美), Mao Tagawa (田川麻央), Takako Yonehara (米原貴子), Katako Aoyagi (青柳方子), Miho Takagi (髙木美穂), Ryoko Morita (森田亮子), Yoko Yamazaki (山崎洋子), Akiko Saito (斎藤明子), Miho Kotano (小谷野美穂), Wang Ziyu (王亜茹), Junko Ohno (大野純子), Noriko Kimura (木村典子), Asa Shiota (塩田安佐), Kimie Abo (阿保きみ枝), Koji Miyata (宮田公治), Noriko Nakamura (中村則子), Are Hajikano (初鹿野阿れ), Tomoko Shimizu (清水知子), Rieko Fukuoka (福岡理恵子), Masuyo Sugiyama (杉山ますよ), Naoko Matsuda (松田直子), Yasuyo Cenimura (岑村康代), Masami Murakami (村上まさみ).
  • Oldalak: 3892 oldal, 8472 oldalas kiegészítésekkel 23 könyvre osztva
  • Tartalmazott könyvek SKU: 9784883198481, 9784883197644, 9784883197637, 9784883197804, 9784883196944000, 9784883197439000, 9784883196715000, 9784883196098000, 9784883196883000, 9784883196104000, 9784883197354, 9784883195749, 9784883195725, 9784883195671, 9784883195473, 9784883195657, 9784883197620, 9784883195732, 9784883195466, 9784883195718, 9784883195664, 9784883195640, 9784883198054

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Vocabulary

A "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Vocabulary" könyv tökéletes módja a JLPT N4 vizsgára való felkészülésnek. Tartalmazza az összes olyan szókincset, amelyet tudnod kell a vizsga sikeres teljesítéséhez, és könnyen érthető formátumban kerül bemutatásra. A könyv minden egyes szókincsszóhoz példamondatokat is tartalmaz, így láthatod, hogy a szavakat hogyan használják valós környezetben. A "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Vocabulary" könyvvel készen állsz majd arra, hogy sikeresen átmenj a JLPT N4 vizsgán!

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension

Szeretne a JLPT N4 olvasásértési teszteknél aszfaltra kerülni? Akkor szüksége van a "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension"! Ez a könyv világos és tömör magyarázatot ad az összes kulcsfontosságú fogalomról, amelyet tudnod kell, valamint rengeteg gyakorló kérdést tartalmaz, amelyekkel tesztelheted a tudásodat. Egyszerű megközelítésének köszönhetően gyorsan elsajátíthatod az anyagot, és magabiztosan vághatsz neki a vizsgának.

Ne várjon tehát tovább, vegye kézbe a "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Reading Comprehension" még ma!

Shin Kanzen Master: JLPT N4 hallás utáni szövegértés

Ha átfogó és hatékony felkészülési módszert keresel a JLPT N4 hallás utáni szövegértés szekcióra, akkor ne keress tovább, mint a "Shin Kanzen Master: JLPT N4 hallás utáni szövegértés". Ez a könyv számos hallásértési gyakorlatot tartalmaz, amelyek segítenek csiszolni a készségeidet, és javítják az esélyeidet a vizsga sikeres letételére. Ezzel a könyvvel magabiztosan közelíthetsz a JLPT N4 vizsgához, és győztesen kerülhetsz ki belőle!

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Kanji

Nehéz lehet az összes kanji ismerete, ami a JLPT N4 szintjének teljesítéséhez szükséges. De a Shin Kanzen Master: JLPT N4 Kanji segítségével biztos lehet benne, hogy felkészült. Ez a könyv a vizsgához szükséges kanjik teljes listáját tartalmazza, példamondatokkal és gyakorló kérdésekkel együtt. Egyszerű megközelítésének köszönhetően könnyedén megtanulhatod az összes kanjit, amire szükséged van a JLPT N4 szint sikeres letételéhez.

Shin Kanzen Master: JLPT N4 Nyelvtan

"Shin Kanzen Master: JLPT N4 Grammar" egy olyan könyv, amely tartalmazza az összes nyelvtani tudnivalót, amelyet a JLPT N4-es szintjének sikeres letételéhez szükséges tudni. Egyenesen a lényegre tér, és könnyen érthető módon tárgyal mindent, amit tudnod kell. Rengeteg gyakorló kérdést tartalmaz, így menet közben ellenőrizheti a megértését.

A "Shin Kanzen Master: JLPT N4 Grammar", biztos lehetsz benne, hogy minden tudásod megvan ahhoz, hogy a JLPT N4-es vizsgán a legjobb eredményt érd el!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary

Ha rekordidő alatt szeretnéd megtanulni a JLPT N3 szókincsét, ne keress tovább, mint a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary". Ez az átfogó és könnyen használható útmutató segít elsajátítani az összes olyan szókincset, amelyet a JLPT N3 szinthez tudnod kell.

A "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary" nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik komolyan veszik a japán nyelvtanulást. Miért is várnánk? Kezdje el japán nyelvi útját még ma a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Vocabulary"!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension

Olyan könyvet keresel, amely segít javítani a szövegértési készségeidet a JLPT N3-ra? Ne keressen tovább, mint a "Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension"! Ez a könyv tele van hasznos tippekkel, trükkökkel és információkkal, amelyek segítenek a teszt olvasásértési részének teljesítésében.

"Shin Kanzen Master: JLPT N3 Reading Comprehension" a tökéletes eszköz, amely segít önbizalmad és tudásod növelésében, hogy sikeresen átmenj a JLPT N3 vizsgán! Ne várj tovább; rendeld meg a példányodat még ma!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 hallás utáni szövegértés

Ez a könyv elengedhetetlen mindazok számára, akik a JLPT N3-ra készülnek. Számos hallás utáni szövegértési gyakorlatot tartalmaz, amelyek segítenek fejleszteni a japán nyelv szóbeli megértését. A gyakorlatok könnyen követhetők, és segítenek önbizalmat szerezni a vizsgára. Rendszeres gyakorlással már középhaladó szinten is megértheti a japán beszélgetéseket.

Indulj el a JLPT sikeréhez vezető úton még ma!

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Kanji

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Kanji: A JLPT N3 Kanji a tökéletes tanulási segédeszköz azon diákok számára, akik a JLPT N3 vizsgát szeretnék letenni. Ez a könyv a vizsgához szükséges összes kanjit tartalmazza, és nélkülözhetetlen útmutató mindazok számára, akik szeretnék fejleszteni japán nyelvtudásukat. A tömör és egyszerű magyarázatok megkönnyítik az összetett kanjik megtanulását, a hasznos gyakorló feladatok pedig biztosítják, hogy a tanulók megtartsák a tanultakat.

A Shin Kanzen Master egyetlen kötetben tartalmaz mindent, amit tudnod kell: JLPT N3 Kanji a tökéletes forrás mindazok számára, akik sikerre akarnak vinni a JLPT N3 vizsgán.

Shin Kanzen Master: JLPT N3 Nyelvtan

Olyan könyvet keresel, amely segít elsajátítani a JLPT N3 nyelvtani szabályait? Ne keress tovább, mint a Shin Kanzen Master: JLPT N3 nyelvtan. Ez a könyv átfogóan tárgyalja az összes nyelvtani szabályt, amelyet a JLPT N3 nyelvvizsga sikeres letételéhez ismerned kell, és három fő részre oszlik.

Az első rész alapos bevezetést nyújt arról, hogy mit kell tudnia a vizsgára való felkészülés előtt. Ezzel szemben a második és harmadik rész a gyakorlatra összpontosít, a témát különböző szemszögből megközelítő gyakorlatokkal.

Shin Kanzen Master: JLPT N3 1800 fontos szókincs szavakat

A JLPT N3-as vizsgára vágysz? Akkor meg kell szereznie a Shin Kanzen Master című könyvet: JLPT N3 1800 fontos szókincset. Ez a könyv tartalmazza azt az 1800 alapvető szót, amelyet ismerned kell ahhoz, hogy átmenj ezen a kritikus japán vizsgán.

A szókincset lexikális mezők szerint csoportosítjuk, így könnyen megtalálhatja a tanult kifejezésekből álló származtatott formákat és szavakat. Ez egy nélkülözhetetlen tanulási útmutató mindazok számára, akik komolyan gondolják, hogy átmennek a JLPT N3 vizsgán, és a japán nyelvtudásukat a következő szintre emelik.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Vocabulary

Akár japán anyanyelvű vagy, akár a japán nyelvet második nyelvként tanulod, a Shin Kanzen Master: JLPT N2 Vocabulary könyv a tökéletes eszköz ahhoz, hogy segítsen a JLPT N2 vizsgán való megfelelésben. Ez a rendkívül átfogó könyv több mint 2280 szót tartalmaz, és bőséges lehetőséget biztosít a gyakorlásra közel 1000 kérdéssel, amelyek mind azt a célt szolgálják, hogy jobban felkészítsen a vizsga napján a sikerre.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Reading Comprehension

A Shin Kanzen Master: JLPT N2 Reading Comprehension egy nagyszerű forrás azok számára, akik javítani szeretnék olvasásértési készségeiket. Ez a könyv különböző témákról nyújt áttekintéseket, magyarázatokat és esszéket, hogy az olvasók jobban megértsék a mondatszerkezetet és a kérdésekre adott helyes válaszok megtalálását. Emellett gyakorló kérdéseket és egy próbatesztet is tartalmaz, hogy segítsen az olvasóknak felkészülni a JLPT N2 vizsgára.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 hallás utáni szövegértés

A JLPT N2 vizsgát szeretné letenni? Akkor ez a könyv neked való! Shin Kanzen Master: JLPT N2 hallás utáni szövegértés: A JLPT N2 hallás utáni szövegértésre összpontosító leckék segítségével javíthatod a japán nyelv szóbeli megértését. A könyv három részből áll: bevezetés, leckék és teszt. Ne várjon tehát tovább, kezdje el még ma a Shin Kanzen Master: JLPT N2 hallás utáni szövegértés!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji

Készen állsz a JLPT N2 vizsgára? Akkor ez a könyv neked való!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Kanji 1046 karaktert tartalmaz, ami a joyo kanji fele. Ez azt jelenti, hogy a könyv használata után több mint elegendő kanji felismerésére és írására leszel képes a JLPT N2 vizsgához.

De ez a könyv nem csak egy memorizálandó karakterlista. Tartalmaz példákat olyan szavakra is, amelyek ezeket a kanjikat használják, valamint gyakorlatokat, amelyek segítenek az egyes karakterek memorizálásában. Ráadásul a könyvhöz tartozik egy CD is, amely hallásértési gyakorlatokat tartalmaz.

Shin Kanzen Master: JLPT N2 Nyelvtan

Ez a könyv lehet a kulcs a sikerhez a JLPT N2 vizsgán. Rengeteg információt tartalmaz a haladó nyelvtani pontokról, amelyeket ismerned kell a vizsga sikeres letételéhez. A könyv három fő részre oszlik. Az első részben megismerkedhetsz az új nyelvtani szabályokkal. A második részben 211 nyelvtani formát tanulsz meg. A harmadik részben pedig kérdéseken keresztül tesztelheted tudásodat.

Ne várjon tovább, rendelje meg a Shin Kanzen Master egy példányát: JLPT N2 Nyelvtan még ma!

Shin Kanzen Master: JLPT N2 2200 Fontos szavak: JLPT N2 2200 Fontos szavak

Shin Kanzen Masterrel: JLPT N2 2200 Important Vocabulary Words (2200 fontos szócikk), a JLPT N2 sikeres vizsgájához szükséges szókincs birtokában leszel. Ez a könyv tökéletes a felső középfokú tanulók számára, akik önállóan szeretnék megtanulni a szókincset.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Vocabulary

A Shin Kanzen Master segítségével elsajátíthatja a szókincset, amire szüksége van ahhoz, hogy japán nyelvtudását a következő szintre emelje: JLPT N1 Vocabulary. Ez a hasznos kézikönyv a szavak és kifejezések átfogó gyűjteményét tartalmazza témák és használat szerint osztályozva, így megtanulhatod az összes szókincset, amelyet a JLPT N1 vizsgához tudnod kell. A rengeteg gyakorló feladatnak köszönhetően az új szavakat emlékezetedbe vésheted, így a vizsga napján mindenre készen állsz majd.

Kezdje el japán nyelvi céljainak elérését még ma a Shin Kanzen Masterrel: JLPT N1 Vocabulary.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Kanji

Ez a kanji tankönyv tökéletes módja annak, hogy megtanulja az utolsó 677 joyo kanji írását, olvasását és használatát. Minden egyes kanji mellé az adott karaktert használó szókapcsolatok tartoznak, így könnyen megjegyezheted őket.

A könyv kihívást jelentő feladatokat is tartalmaz a nem mindennapi kanji jelentésekkel és az összetett szövegek írásbeli megértésével kapcsolatban. Ezek a feladatok kellő magabiztosságot adnak ahhoz, hogy a JLPT N1-es vizsgán is megállja a helyét. Ráadásul a könyvben szereplő kérdések a vizsgával megegyező formátumot követnek, így már a vizsga előtt gyakorolhatod a tesztírást!

Ezzel a hasznos útmutatóval elsajátíthatod az összes kanjit, amit a JLPT N1 teszthez tudnod kell.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension

Akár a JLPT N1 vizsgára készülsz, akár már kiváló japán nyelvtudással rendelkezel, a Shin Kanzen Master: JLPT N1 Reading Comprehension a tökéletes könyv az olvasási képességed fejlesztéséhez. A magazinokból, hivatalos dokumentumokból és hirdetésekből származó minőségi szövegeket tartalmazó könyv kihívást jelent, hogy alaposan átgondolja az olvasott szöveg jelentését.

A Shin Kanzen Master olyan kérdésekkel, amelyek gondos figyelmet igényelnek a részletekre: JLPT N1 Reading Comprehension: A japán szövegértés elsajátításához nélkülözhetetlen eszköz.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 hallás utáni szövegértés

A Shin Kanzen Master könyvsorozatot úgy tervezték, hogy segítsen átmenni a JLPT N1 vizsgán, és ez a JLPT N1 hallásértésről szóló könyv sem kivétel. A könyvben rengeteg olyan információt és gyakorlatot találsz, amelyekkel fejlesztheted a japán nyelv szóbeli megértését, amíg el nem éred a JLPT N1 vizsga letételéhez szükséges szintet.

Shin Kanzen Master: JLPT N1 Nyelvtan

Szeretnéd nyelvtani ismereteidet a következő szintre emelni? Ha a JLPT N1 nyelvvizsgát szeretnéd letenni, akkor a legösszetettebb nyelvtani formákat is jól kell ismerned. Ez az a terület, ahol a Shin Kanzen Master: JLPT N1 Nyelvtan.

Ez a könyv tömör magyarázatot ad az összes kulcsfontosságú pontra, és rengeteg gyakorló kérdéssel segíti a fogalmak memorizálását. Mire befejezi a könyv átdolgozását, a műveleti készségeit nagyon magas szinten megszilárdítja a japán nyelvben. Miért várjon tehát? Kezdje el a nyelvtani pontok elsajátítását még ma a Shin Kanzen Masterrel: JLPT N1 Nyelvtan!

Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 Fontos szavak: JLPT N1 2200 Fontos szavak

Ha a japán nyelvtudásodat a következő szintre szeretnéd emelni, a Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 fontos szókincset tartalmazó szócikk a tökéletes forrás az Ön számára. Ez a könyv 2200 szót tartalmaz tematikus kategóriákba sorolva, így rengeteg új szókincset tanulhatsz meg. Emellett mind a 200 szóhoz találsz olvasmányos szövegrészleteket, amelyek segítségével könnyedén megjegyezheted az új szavakat. Ha pedig egy kis extra segítségre van szükséged, egy alkalmazás is rendelkezésre áll, amely az olvasási részek hangfelvételeit tartalmazza.

Mindezekkel a nagyszerű tulajdonságokkal a Shin Kanzen Master: JLPT N1 2200 fontos szókincs szócikk biztosan segít majd neked a JLPT N1 vizsgán!

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.