Kvartett 2: Középhaladó japán munkafüzet

A termék áttekintése: A "Kvartett 2: Középhaladó japán munkafüzet" tökéletes módja annak, hogy a "Kvartett" sorozat második középhaladó japán tankönyvének tárgyaihoz illeszkedő gyakorlatok segítségével gyakoroljon és fejlessze készségeit. Ezek a gyakorlatok segítenek a tanulmányaid során előrehaladni, és mire észbe kapsz, már úgy fogsz olvasni, írni és beszélni, mint egy anyanyelvi tanuló!

¥ 3,200

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"Kvartett 2: Középhaladó japán munkafüzet" bővebben

Egy új nyelv elsajátítása mindig kihívás, de a megfelelő eszközökkel elérhető cél lehet. A Kvartett 2: Középhaladó japán munkafüzet a japán nyelvtanulás útját segítő segédanyagként készült.

Ez a munkafüzet olyan feladatokat tartalmaz, amelyekkel tesztelheti a Quartet: Intermediate Japanese Across the Four Language Skills Vol. 2 tankönyv olvasmányainak megértését, valamint gyakorolhatja a nyelvtani mintákat. Számos további nyelvtani és kanji feladatot is tartalmaz az N2-es szintnek megfelelő szinten, hogy tovább erősítse a tankönyvben tanultakat.

A kérdések között igaz-vagy-hamis, üresen kitöltött és szóbeli válaszformátumok is szerepeltek, biztosítva, hogy aktívan foglalkozzanak az anyaggal. A Kvartett 2: Középhaladó japán munkafüzettel az oldaladon egy lépéssel közelebb kerülsz ahhoz, hogy jártas japánul beszélővé válj.

Legfontosabb előnyök

  • Segít a japán nyelvtan és a kanji elsajátításában.
  • Az olvasót igaz-vagy-hamis, a kitöltés és a szóbeli válaszadás formátumaival köti le.
  • Magabiztossá teszi Önt abban, hogy képes megtanulni egy kihívást jelentő új nyelvet.

További részletek

  • Termék sorozat: Kvartett: Középhaladó japán
  • Kiadó: The Japan Times
  • Szerzők: Tadashi Sakamoto, Akemi Yasui, Yuriko Ide, Miyuki Doi, Hideki Hamada
  • Oldalak: 100 oldal
  • Méretek: B5

Kvartett 2: Középhaladó japán munkafüzet

¥ 3,200

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.