Kvartett 1: Középhaladó japán munkafüzet

A termék áttekintése: A "Kvartett 1: Középhaladó japán munkafüzet" tökéletes eszköz azok számára, akik japán nyelvtudásukat szeretnék fejleszteni. Ez a munkafüzet számos olyan feladatot és tevékenységet tartalmaz, amelyek kifejezetten arra szolgálnak, hogy a középhaladó tanulók elsajátíthassák a legfontosabb fogalmakat és javíthassák nyelvtudásukat. A gyakorlatiasságra és hasznosságra összpontosító "Kvartett 1: Középhaladó japán munkafüzet" nélkülözhetetlen segédeszköz mindazok számára, akik komolyan veszik a japán nyelvtudásuk fejlesztését.

AU$ 30

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"Kvartett 1: Középhaladó japán munkafüzet" bővebben

If you’re looking to take your Japanese language skills to the next level, Quartet 1: Intermediate Japanese Workbook is the perfect learning tool! This workbook contains a wealth of exercises and activities designed to help you better understand and use intermediate-level Japanese language.

One of the great things about Quartet 1 is that it can be used both in and out of the classroom. So whether you’re working on your own or taking a class, this workbook will help you progress quickly and effectively.

Az 1. kvartettben tárgyalt témák közé tartozik az igekötőragozás, melléknevek, határozószók, részecskék, idő kifejezések és még sok más. A világos magyarázatokkal és rengeteg gyakorlási lehetőséggel a Kvartett 1 nélkülözhetetlen forrás mindazok számára, akik komolyan veszik a japán nyelvtanulást.

Akkor miért várjunk? Kezdje el a folyékony nyelvtudás felé vezető utat még ma a Kvartett 1: Középhaladó japán munkafüzettel!

Főbb jellemzők

Tanuljon japánul gyorsabban: Ez a könyv a "Kvartett" című japán középfokú tankönyvhöz tartozó munkafüzet. Számos gyakorlatot tartalmaz, amelyek az egyes kézikönyvleckékben tárgyalt négy nyelvi szempontot fedik le.

Szóbeli és írásbeli gyakorlat: Ez a tankönyv a középfokú japán nyelvtanulás módszerét alkalmazza, amely a japán nyelvtanulás négy fő szempontjára összpontosít. Így megtanulsz olvasni, hallgatni, valamint szóban és írásban kifejezni magad. A módszer leckéi négy részre vannak osztva, amelyek mindegyike egy-egy nyelvi szempontra összpontosít, és ez adta a nevét ennek a nagyon különleges módszernek.

Javítsa olvasási készségét: A könyv minden leckéjéhez olvasmányok is tartoznak.

Legfontosabb előnyök

  • Rengeteg gyakorlatot és tevékenységet tartalmaz, amelyek célja, hogy segítsen jobban megérteni és használni a középfokú japán nyelvet.
  • Az osztályteremben és azon kívül is használható.
  • Emelje japán nyelvtudását a következő szintre!
  • Gyors és hatékony előrehaladás.

További részletek

  • Termék sorozat: Kvartett: Középhaladó japán
  • Kiadó: The Japan Times
  • Szerzők: Tadashi Sakamoto, Akemi Yasui, Yuriko Ide, Miyuki Doi, Hideki Hamada
  • Oldalak: 112 oldal
  • Méretek: B5

Kvartett 1: Középhaladó japán munkafüzet

AU$ 30

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.