One Piece Card Game OP-02 Booster Box: Paramount War [japán kiadás]

A termék áttekintése: Discover the freedom of building powerful combos with the "One Piece Card Game: Paramount War [Japanese Edition]" booster box. Featuring powerful new monochromatic and multi-color Leaders and 121 cards from the Marineford Arc, including Whitebeard, the three Admirals, and Ivankov. Strengthen your existing deck or jump in as a newcomer with ease. Get your own booster box and join the Paramount War today!This box contains 24 booster packs of 6 cards each.

¥ 15,000

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "One Piece Card Game OP-02 Booster Box: Paramount War [japán kiadás]"

A One Piece kártyajátékkal soha nem látott kombinációkat és stratégiákat szabadíthatsz fel: Paramount War [japán kiadás] booster doboz. Az új fekete szín bevezetésével erőteljes új egy- és többszínű vezéreket találsz, amelyek készen állnak a játékra.

A 121 lapból álló készlet a Marineford-ív szereplőinek nagyszerű választékát tartalmazza, köztük Fehérszakállat, a három admirálist és Ivankovot. Tartalmazza a korábbi paklikat erősítő kártyákat, és az újoncok is rögtön belevethetik magukat a játékba.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy megépítsd a végső One Piece paklit, és csatlakozz a Paramount háborúhoz! Vásárolj One Piece kártyajáték OP-02 Booster Boxot: Paramount War [japán kiadás] még ma!

Főbb jellemzők

Íme az OP-02-es kártyák listája: Paramount War' készlet, amelyeket ebben a boosterdobozban találhatsz. Ezeket a kártyákat egyenként is áruljuk a Nipponramán.

További részletek

  • Japán cím: 【BOX】EGY DARAB カードゲーム ブースターパック 頂上決戦 [OP-02]
  • Termék sorozat: One Piece kártyajáték
  • Kiadó: Cardass

One Piece Card Game OP-02 Booster Box: Paramount War [japán kiadás]

¥ 15,000

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.