Eladó!

Nihongo Sou Matome: Nehomeo Nomeo: Végső készlet

A termék áttekintése: A Nihongo Sou Matome: A japán nyelv gyors és hatékony elsajátításának tökéletes módja. Ez a csomag tartalmazza az összes szükséges könyvet, amely segít elsajátítani a nyelvet, beleértve a szókincsről, kanjiról, nyelvtanról, olvasásértésről és hallásértésről szóló könyveket. Ezzel a készlettel bármilyen szinten magabiztosan vághatsz neki a JLPT (japán nyelvtudás teszt) vizsgának. Akár most kezded, akár folyékonyan próbálod elsajátítani a nyelvet, ez a készlet kötelező darab mindenkinek, aki komolyan gondolja a japán nyelvtanulást.

Original price was: ¥ 105,200.Current price is: ¥ 78,900.

Bundle content:

Nihongo Sou Matome JLPT N5: Szókincs, Kanji, Nyelvtan, Olvasás Hallgatás

Szeretné gyorsan letenni a JLPT N5 vizsgát? Ne keressen tovább! Ezzel a 8 hetes útmutatóval pillanatok alatt elsajátíthatod a kanji, a szókincs, a nyelvtan és a hallás utáni készségeket. Világos magyarázatokkal, példákkal és angol fordításokkal - valamint egy CD-vel az extra hallásgyakorláshoz - ez a könyv a legjobb választás a sikeres vizsgára. Mire vársz még? Vedd meg a "Nihongo Sou Matome JLPT N5: Vocabulary, Kanji, Grammar, Reading Listening" című könyvet még ma!

Nihongo Sou Matome JLPT N4: Kanji és szókincs

Szeretne japánul tanulni vagy felfrissíteni a japán nyelvtudását? Ez a munkafüzet tökéletes mindenkinek, aki a JLPT N4 szintű vizsgára készül. A hetekre osztott fejezetek révén könnyen követhető, és a gyakran használt kanji szavak és karakterek egész sorát tartalmazza. Ráadásul az egész könyvben található praktikus illusztrációk segítségével jobban megértheted az utazással és a mindennapi tevékenységekkel kapcsolatos olvasmányokat és kifejezéseket. Tehát akár kezdő vagy, akár már van némi tapasztalatod a nyelvvel, ez a munkafüzet segít fejleszteni a szókincsedet és a kanji készségeidet.

Nihongo Sou Matome JLPT N4: Nyelvtan, olvasás és hallgatás

Alapvető japán tudásodat szeretnéd a következő szintre emelni? Ez a munkafüzet tökéletes mindazok számára, akik a JLPT N4 nyelvtani és szövegértési vizsgára készülnek. A heti fejezetek egy sor alapvető nyelvtani szerkezetet mutatnak be angol és vietnami nyelven magyarázva. Emellett minden fejezetben találunk példákat a mindennapi japán nyelvtanból, így a nyelvtani szerkezetek könnyen megjegyezhetőek és gyakorolhatóak. Ráadásul a mellékelt hallgatási CD segít megszokni a vizsgaformát!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji

Bemutatjuk a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji-t, a tökéletes tanulási útmutatót mindazok számára, akik az N3 szintű japán nyelvvizsgára készülnek.

Ez a könyv hat héten keresztül használható, napi egy leckével. Minden fejezet egy új témát mutat be, az összes, a témához kapcsolódó kanjival, hogy könnyebben megjegyezhesd őket. A könyv illusztrációkkal is segíti a vizuális tanulást, és minden lecke végén gyakorló kérdéseket tartalmaz, amelyekre a következő nap megadja a válaszokat. Mivel minden kanji angol, kínai és koreai fordítását tartalmazza, ez a könyv tökéletesen alkalmas az önálló tanulásra.

Kezdje el az utat a JLPT N3 sikeres vizsgájához még ma a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji segítségével!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Szókincs

A Nihongo Sou Matome JLPT N3: Vocabulary egy nagyszerű forrás mindazok számára, akik javítani szeretnék japán szókincsüket. A könyv kényelmes, áttekinthető részekre van osztva, világos, tömör magyarázatokkal és rengeteg vizuális és szituációs példával, amelyek segítenek megerősíteni az anyagot. A könyv egy hasznos szójegyzéket is tartalmaz, amely a legfontosabb kifejezésekről szól. Akár a JLPT-re készülsz, akár csak a japán szókincsedet szeretnéd bővíteni, a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Szókincs nélkülözhetetlen segédeszköz mindenkinek, aki komolyan gondolja a japán nyelvtanulást.

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Nyelvtan

Ha olyan segédanyagot keresel, amely segít a JLPT N3 nyelvtani készségeinek javításában, akkor ne keress tovább, mint a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Grammar. Ez a könyv rengeteg hasznos információt és gyakorlatot tartalmaz, amelyek segítségével elsajátíthatod a nyelvtani ismereteket, amelyeket a vizsgához tudnod kell. Ne hagyd, hogy a gyenge nyelvtani ismeretek visszatartsanak céljaid elérésétől - vedd meg a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Nyelvtan című könyvet még ma!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Hallott szövegértés

A Nihongo Sou Matome JLPT N3: Listening Comprehension könyv tökéletes módja annak, hogy fejleszd a készségeidet az N3-as japán nyelvvizsgára. Ez a gyakorlókönyv könnyen érthető magyarázatokkal és példapárbeszédekkel segíti az anyag megértését és elsajátítását. Nemcsak ez, hanem hangfelvételek is vannak benne, hogy érezhesse, hogyan hangzana a beszélgetés a való életben.

Mire végzel ezzel a könyvvel, készen állsz arra, hogy a JLPT N3 hallás utáni szövegértés szekciójának a legjobbja legyél!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Olvasott szövegértés

Szeretne a JLPT N3 olvasásértési tesztben a legjobb lenni? Akkor szükséged van a "Nihongo Sou Matome JLPT N3: Reading Comprehension" munkafüzetre! Benne 42 lépésről lépésre felépített leckét találsz, amelyek fokozatosan haladnak a nehezebb olvasmányok felé. A világos magyarázatokkal és rengeteg gyakorlófeladattal ellátott munkafüzet nélkülözhetetlen mindenkinek, aki át akar menni a JLPT N3 vizsgán. Ne várjon tehát tovább, vegye meg a példányt még ma!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kanji

A Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kanji a tökéletes tanulási útmutató mindazok számára, akik javítani szeretnék japán nyelvtudásukat. Ez a nyolchetes program a JLPT N2 vizsga letételéhez szükséges összes kanji karaktert tartalmazza, részletes magyarázatokkal és bőséges gyakorlási lehetőségekkel. A világos és tömör utasításokkal a Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kanji nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik komolyan gondolják a japán nyelv elsajátítását.

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Szókincs

A "Nihongo Sou Matome JLPT N2: Vocabulary" tökéletes könyv mindazok számára, akik az N2 szintű japán nyelvvizsgára készülnek. Minden egyes szókincsszóhoz példamondatokat és illusztrációkat ad, így könnyen érthetővé és megjegyezhetővé teszi a szavakat. A több mint 1400 szóval és kifejezéssel ez a könyv segít a JLPT szókincs szekciójának sikeres teljesítésében. Rendelje meg példányát még ma, és kerüljön egy lépéssel közelebb a JLPT sikeres letételéhez!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Nyelvtan

Szeretnél a JLPT N2 nyelvtani részének aszszonya lenni? Akkor ne keressen tovább, mint ez a Nihongo Sou Matome tanulási útmutató! Ez a könyv tele van a JLPT N2 nyelvtan alapvető nyelvtani pontjaival, és úgy van megszervezve, hogy minden héten hasonló elemeket tanulhass. A világos magyarázatok és a rengeteg gyakorló kérdés segítségével pillanatok alatt nyelvtani mesterré válhatsz!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Hallott szövegértés

Ha szeretnél a JLPT N2 hallás utáni szövegértés vizsgán a legjobbak közé kerülni, ez a Nihongo Sou Matome tanulási útmutató nélkülözhetetlen! Tele van alapvető nyelvtani pontokkal, és úgy van megszervezve, hogy minden héten hasonló elemeket tanulhass. A világos magyarázatok és a rengeteg gyakorló kérdés segítségével pillanatok alatt nyelvtani mesterré válhatsz!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Olvasott szövegértés

Keresed a módját annak, hogyan fejleszd a szövegértési készségeidet a JLPT N2 szintre? Ha igen, akkor ez a hathetes tanfolyam tökéletes az Ön számára!

Minden héten más-más mondatszerkezetre fogsz összpontosítani, és a tanfolyam végére képes leszel különböző szövegtípusok megértésére és értelmezésére. Rendszeres gyakorlással magabiztosan fogsz tudni hozzáállni a JLPT N2 vizsga szövegértési kérdéseihez.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kanji

Szeretnél a JLPT N1-es vizsgán jeleskedni? Akkor meg kell szerezned a Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kanji című könyvet. Ez egy nyolchetes tanulási útmutató, amely megtanít mindenre, amit a kanjikról tudnod kell, és a szavakat hasonlóságuk szerint csoportosítja. Így nem számít, mennyire zsúfolt a napirended, mégis hatékonyan tanulhatod a kanjikat!

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Szókincs

A Nihongo Sou Matome JLPT N1: Vocabulary tökéletes módja a JLPT N1 szintű vizsgához szükséges 1300 szó megtanulásának. A könyv célja, hogy a tanulók gyorsan és hatékonyan memorizálhassák a szókincset, a gyakorló feladatok és az ismétlő tesztek segítségével.

A Nihongo Sou Matome JLPT N1: Vocabulary segítségével megtanulhatod az összes szókincset, amire szükséged van a JLPT N1-es szintű vizsgához.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Nyelvtan

Szeretné, hogy az N1-es szintű japán nyelvvizsgán is megállja a helyét? Akkor a "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Nyelvtan" című könyvet kell megszereznie. Ez a nélkülözhetetlen nyelvtani gyakorlókönyv mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a JLPT N1 nyelvvizsga sikeres letételéhez szükséges összes kulcsfontosságú nyelvtani pont elsajátításához.

A "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Nyelvtan" világos és tömör magyarázatokkal minden egyes nyelvtani ponthoz, rengeteg gyakorló kérdéssel és az önálló tanuláshoz szükséges válaszkulcsokkal nélkülözhetetlen tanulási segédeszköz mindazok számára, akik komolyan gondolják, hogy a JLPT N1 vizsgán a legjobb eredményt érjék el.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Hallott szövegértés

Ha olyan tanulási útmutatót keresel, amely segít a JLPT N1 vizsga hallás utáni szövegértés részének teljesítésében, akkor ne keress tovább, mint a "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Hallás utáni szövegértés". Ez az átfogó kézikönyv tartalmazza az összes lényeges anyagot, amelyet a sikeres vizsgához tudnod kell, beleértve a japán hangsávok megértésének maximalizálásához szükséges tippeket és stratégiákat. A világos és tömör magyarázatokkal, a bőséges gyakorló kérdésekkel és a részletes válaszkulccsal ez a tanulási útmutató egy helyen mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy magas pontszámot érjen el a JLPT N1 hallásértési vizsgán.

Ne hagyd, hogy egy alacsony pontszám a vizsgán kisiklasson nyelvtanulási álmaidat - vedd meg a "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Listening Comprehension" című könyvet még ma, és indulj el a siker felé vezető úton!

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Reading Comprehension

Szeretné a következő szintre emelni japán olvasási készségét? Akkor szükséged van a "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Reading Comprehension". Ez a hathetes tanfolyam arra hivatott, hogy megtanítson japánul olvasni rendkívül magas szinten. A tanfolyam végére képes leszel folyékonyan olvasni japánul, és képes leszel megérteni összetett szövegeket. A "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Reading Comprehension" segítségével egy lépéssel közelebb kerülsz ahhoz, hogy igazi japán nyelvszakértővé válj!

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N4-N5

Ha egy szórakoztató és magával ragadó módot keresel, hogy felturbózd a japán nyelvtanulást, akkor ne keress tovább a Shin Nihongo 500 Mon-nál!

Az 500 kérdés sorozat mindig is népszerű volt a JLPT vizsgát tervező diákok körében, és ez az átdolgozott kiadás sem kivétel. Több mint 500 feleletválasztós kérdést kínál, amelyek kiváló felkészülést jelentenek a JLPT N5 vagy N4 vizsga előtt!

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N3

Ha olyan tanulási útmutatót keresel, amely segít neked a JLPT N3-as vizsgán, akkor a Shin Nihongo 500 Mon. A jól ismert Ask kiadó ezen átdolgozott változata pontosan az, amire szükséged van a sikeres vizsgára való felkészüléshez.

A könyvet négyhetes tanulmányozásra tervezték, minden héten más témakörre összpontosítva. Minden nap 15 kérdést kapsz, amelyek a kanji, a szókincs és a nyelvtan témakörét ölelik fel. A részletes válaszok minden oldal hátoldalán angol, kínai és vietnami fordítást és magyarázatot tartalmaznak, így biztos lehetsz benne, hogy mindent teljesen megértettél.

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2

Ha a JLPT vizsgák előtt szeretnéd felfrissíteni a japán nyelvtudásodat, akkor ez a könyv neked való! A Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2 a hivatalos teszt 2. szintjének 500 kérdését tartalmazza. A kérdések a napi gyakorlásra alkalmas módon vannak elrendezve, növekvő nehézségi fokozattal. Minden nap elvégezhetsz néhány feladatot, és ellenőrizheted a válaszaidat a megadott magyarázatokkal. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a vizsga előtt fejleszd a készségeidet és az önbizalmadat.

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N1

Szeretnéd az íráskészségedet, szókincsedet és nyelvtani ismereteidet haladó szintre emelni japánul? A Shin Nihongo 500 Mon JLPT N1 könyv ilyen esetben ideális az Ön számára. Ez a könyv lehetővé teszi, hogy a tanulók fegyelmezetten és fokozatosan mérjék fel képességeiket. A hivatalos JLPT N1-es szintjéről tartalmaz 500 kérdést. Egyszerűen nyomon követheti a fejlődését, mivel a kérdések napi és heti egységekre vannak szervezve, különböző nehézségi fokozatokkal. Ezenkívül minden kérdéshez világos magyarázat tartozik, így egyszerűen azonosíthatja a hibáit, és javíthat a továbblépésen. Miért ne próbálnád ki tehát most rögtön?

1000 alapvető szókincs a JLPT N5 teszthez

Akár most kezded a japán nyelvtanulást, akár a JLPT N5 vizsgára készülsz, ez a könyv elengedhetetlen számodra! A könyv a leggyakoribb japán szavak közül 1000-et tartalmaz, tíz fejezetben, a mindennapi élet témái alapján csoportosítva. A könyvben az összes megjelenő kanji-jel olvasható, valamint minden szókincses szóhoz hangfájlokat is találsz példamondatokkal. Ne várj tehát tovább, szerezd be ezt a könyvet, és kezdd el még ma megtanulni ezeket az alapvető japán szókincset jelentő szavakat!

1500 alapvető szókincs a JLPT N4 teszthez

A JLPT N4-es vizsgára vágysz? Akkor szükséged van erre az alapvető szókincsgyűjteményre! Ez a könyv tartalmazza az összes kulcsfontosságú szót és kifejezést, amelyet a japán nyelvtudás teszt 4. szintjéhez ismerned kell. A szókincs olyan témakörökre van felosztva, mint például idő, család, otthon, szobák stb., így a tanulást a legfontosabb területekre összpontosíthatod. Minden szóhoz részletes nyelvtani megjegyzések, japán nyelvű mintamondatok angol és vietnami fordítással, valamint egy praktikus jelölőnégyzet tartozik, hogy nyomon követhesse a fejlődését.

2000 alapvető szókincs a JLPT N3 teszthez

A JLPT-re való felkészülés egyik legfontosabb feladata a kulcsszókincs elsajátítása. Itt jön a képbe a 2000 Essential Vocabulary for the JLPT N3, amely tökéletes segédeszköz a vizsgához szükséges szókincs elsajátításához. A könyv 1393, a JLPT-n gyakran előforduló és a mindennapi életben használt szót tartalmaz, témakörök szerint több részre osztva. Minden egyes szakaszban új szavak kerülnek bevezetésre, így a szavak elsajátítása egyszerűbbé és hatékonyabbá válik.

A 2000 Essential Vocabulary for the JLPT N3 segítségével egy lépéssel közelebb kerülsz a sikeres vizsgához és a japán nyelv középfokú elsajátításához!

2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2 (angol / kínai / vietnámi változat)

Ez a könyv nélkülözhetetlen forrás, ha javítani szeretné japán szókincsét. A 2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2 tartalmazza mindazokat a szavakat, amelyeket a sikeres JLPT-vizsgához ismerned kell, és a témák széles skáláját öleli fel, így minden helyzetre felkészülhetsz. A könyv könnyen használható, minden egyes szót világos és tömör formában mutat be, és a megtanult szavak kipipálásával nyomon követheted a fejlődésedet. A 12 fejezetben a mindennapi élettől az üzleti japánig mindenről szó esik, így ez a könyv mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy bővítse szókincsét és elérje céljait.

3000 alapvető szókincs a JLPT N1 teszthez

Ezt a könyvet neked ajánljuk, ha szeretnél előnyt szerezni a JLPT N1 vizsgán. A 3000 Essential Vocabulary for the JLPT N1 tartalmazza mindazokat a szavakat és kifejezéseket, amelyeket a sikeres vizsgához ismerned kell. A szókincs olyan témakörökre van felosztva, mint az idő, a család, az otthon és a szobák, így a tanulást a legnagyobb figyelmet igénylő területekre összpontosíthatod. Minden egyes bejegyzés tartalmaz nyelvtani funkciókat, angol és vietnami fordítást, valamint egy japán nyelvű mintamondatot a fordítással együtt.

A könyvben összesen 1852 szó található, így mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a haladó japán szókincs erős megalapozásához.

Nihongo Katsuyō mester: Nuyuyo: Mester japán ragozások a JLPT N5/N4-hez

Szeretné megtanulni a japán ige és melléknév ragozásának alapjait? Nézd meg a Nihongo Katsuyō Master-t: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4. Ez a Nihongo So-matome sorozat kiadójának gyorstalpaló tanfolyama tökéletes kezdőknek, tömör, könnyen követhető leckékkel és ragozási táblázatokkal. Ráadásul a JLPT N4-N5 szintű alapvető igék és melléknevek bónusz szókincslistája közvetlenül a népszerű problémás tankönyvekből és munkafüzetekből származik. Ezeknek az alapvető ragozásoknak az elsajátítása magabiztosságot ad ahhoz, hogy a bonyolultabb mondatokat is precízen felépíthesse. Miért is várna? Vegye meg a Nihongo Katsuyō Master egy példányát még ma!

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Nihongo Sou Matome: Set"

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon japánul gyorsan és hatékonyan.
  • Vágjon neki magabiztosan a JLPT-nek.
  • Végre képes lesz kommunikálni japán barátaival és családtagjaival.
  • Nyűgözze le főnökét azzal, hogy folyékonyan beszél egy idegen nyelvet.

További részletek

  • Termék sorozat: Nihongo Sou Matome, , Shin Nihongo 500 Mon
  • Kiadó: ASK Könyvek
  • Szerzők: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子), ARC Academy (アークアカデミー), Fumiko Kikuchi (菊池富美子)
  • Oldalak: 3348 oldal, 28 könyvre osztva
  • Tartalmazott könyvek SKU: 9784866390765, 9784866390741, 9784866390758, 9784872179613, 9784872179606, 9784872179590, 9784872179637, 9784872179620, 9784872177275, 9784872177282, 9784872177299, 9784872177923, 9784872177640, 9784866392417, 9784866392400, 9784866392394, 9784866392431, 9784866392424, 9784872179408, 9784872179415, 9784872179422, 9784872179439, 9784872179811000, 9784872179828000, 9784872179835000, 9784872179842, 9784872179859000, 9784866392332

Nihongo Sou Matome JLPT N5: Szókincs, Kanji, Nyelvtan, Olvasás Hallgatás

Szeretné gyorsan letenni a JLPT N5 vizsgát? Ne keressen tovább! Ezzel a 8 hetes útmutatóval pillanatok alatt elsajátíthatod a kanji, a szókincs, a nyelvtan és a hallás utáni készségeket. Világos magyarázatokkal, példákkal és angol fordításokkal - valamint egy CD-vel az extra hallásgyakorláshoz - ez a könyv a legjobb választás a sikeres vizsgára. Mire vársz még? Vedd meg a "Nihongo Sou Matome JLPT N5: Vocabulary, Kanji, Grammar, Reading Listening" című könyvet még ma!

Nihongo Sou Matome JLPT N4: Kanji és szókincs

Szeretne japánul tanulni vagy felfrissíteni a japán nyelvtudását? Ez a munkafüzet tökéletes mindenkinek, aki a JLPT N4 szintű vizsgára készül. A hetekre osztott fejezetek révén könnyen követhető, és a gyakran használt kanji szavak és karakterek egész sorát tartalmazza. Ráadásul az egész könyvben található praktikus illusztrációk segítségével jobban megértheted az utazással és a mindennapi tevékenységekkel kapcsolatos olvasmányokat és kifejezéseket. Tehát akár kezdő vagy, akár már van némi tapasztalatod a nyelvvel, ez a munkafüzet segít fejleszteni a szókincsedet és a kanji készségeidet.

Nihongo Sou Matome JLPT N4: Nyelvtan, olvasás és hallgatás

Alapvető japán tudásodat szeretnéd a következő szintre emelni? Ez a munkafüzet tökéletes mindazok számára, akik a JLPT N4 nyelvtani és szövegértési vizsgára készülnek. A heti fejezetek egy sor alapvető nyelvtani szerkezetet mutatnak be angol és vietnami nyelven magyarázva. Emellett minden fejezetben találunk példákat a mindennapi japán nyelvtanból, így a nyelvtani szerkezetek könnyen megjegyezhetőek és gyakorolhatóak. Ráadásul a mellékelt hallgatási CD segít megszokni a vizsgaformát!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji

Bemutatjuk a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji-t, a tökéletes tanulási útmutatót mindazok számára, akik az N3 szintű japán nyelvvizsgára készülnek.

Ez a könyv hat héten keresztül használható, napi egy leckével. Minden fejezet egy új témát mutat be, az összes, a témához kapcsolódó kanjival, hogy könnyebben megjegyezhesd őket. A könyv illusztrációkkal is segíti a vizuális tanulást, és minden lecke végén gyakorló kérdéseket tartalmaz, amelyekre a következő nap megadja a válaszokat. Mivel minden kanji angol, kínai és koreai fordítását tartalmazza, ez a könyv tökéletesen alkalmas az önálló tanulásra.

Kezdje el az utat a JLPT N3 sikeres vizsgájához még ma a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji segítségével!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Szókincs

A Nihongo Sou Matome JLPT N3: Vocabulary egy nagyszerű forrás mindazok számára, akik javítani szeretnék japán szókincsüket. A könyv kényelmes, áttekinthető részekre van osztva, világos, tömör magyarázatokkal és rengeteg vizuális és szituációs példával, amelyek segítenek megerősíteni az anyagot. A könyv egy hasznos szójegyzéket is tartalmaz, amely a legfontosabb kifejezésekről szól. Akár a JLPT-re készülsz, akár csak a japán szókincsedet szeretnéd bővíteni, a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Szókincs nélkülözhetetlen segédeszköz mindenkinek, aki komolyan gondolja a japán nyelvtanulást.

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Nyelvtan

Ha olyan segédanyagot keresel, amely segít a JLPT N3 nyelvtani készségeinek javításában, akkor ne keress tovább, mint a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Grammar. Ez a könyv rengeteg hasznos információt és gyakorlatot tartalmaz, amelyek segítségével elsajátíthatod a nyelvtani ismereteket, amelyeket a vizsgához tudnod kell. Ne hagyd, hogy a gyenge nyelvtani ismeretek visszatartsanak céljaid elérésétől - vedd meg a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Nyelvtan című könyvet még ma!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Hallott szövegértés

A Nihongo Sou Matome JLPT N3: Listening Comprehension könyv tökéletes módja annak, hogy fejleszd a készségeidet az N3-as japán nyelvvizsgára. Ez a gyakorlókönyv könnyen érthető magyarázatokkal és példapárbeszédekkel segíti az anyag megértését és elsajátítását. Nemcsak ez, hanem hangfelvételek is vannak benne, hogy érezhesse, hogyan hangzana a beszélgetés a való életben.

Mire végzel ezzel a könyvvel, készen állsz arra, hogy a JLPT N3 hallás utáni szövegértés szekciójának a legjobbja legyél!

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Olvasott szövegértés

Szeretne a JLPT N3 olvasásértési tesztben a legjobb lenni? Akkor szükséged van a "Nihongo Sou Matome JLPT N3: Reading Comprehension" munkafüzetre! Benne 42 lépésről lépésre felépített leckét találsz, amelyek fokozatosan haladnak a nehezebb olvasmányok felé. A világos magyarázatokkal és rengeteg gyakorlófeladattal ellátott munkafüzet nélkülözhetetlen mindenkinek, aki át akar menni a JLPT N3 vizsgán. Ne várjon tehát tovább, vegye meg a példányt még ma!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kanji

A Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kanji a tökéletes tanulási útmutató mindazok számára, akik javítani szeretnék japán nyelvtudásukat. Ez a nyolchetes program a JLPT N2 vizsga letételéhez szükséges összes kanji karaktert tartalmazza, részletes magyarázatokkal és bőséges gyakorlási lehetőségekkel. A világos és tömör utasításokkal a Nihongo Sou Matome JLPT N2: Kanji nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik komolyan gondolják a japán nyelv elsajátítását.

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Szókincs

A "Nihongo Sou Matome JLPT N2: Vocabulary" tökéletes könyv mindazok számára, akik az N2 szintű japán nyelvvizsgára készülnek. Minden egyes szókincsszóhoz példamondatokat és illusztrációkat ad, így könnyen érthetővé és megjegyezhetővé teszi a szavakat. A több mint 1400 szóval és kifejezéssel ez a könyv segít a JLPT szókincs szekciójának sikeres teljesítésében. Rendelje meg példányát még ma, és kerüljön egy lépéssel közelebb a JLPT sikeres letételéhez!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Nyelvtan

Szeretnél a JLPT N2 nyelvtani részének aszszonya lenni? Akkor ne keressen tovább, mint ez a Nihongo Sou Matome tanulási útmutató! Ez a könyv tele van a JLPT N2 nyelvtan alapvető nyelvtani pontjaival, és úgy van megszervezve, hogy minden héten hasonló elemeket tanulhass. A világos magyarázatok és a rengeteg gyakorló kérdés segítségével pillanatok alatt nyelvtani mesterré válhatsz!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Hallott szövegértés

Ha szeretnél a JLPT N2 hallás utáni szövegértés vizsgán a legjobbak közé kerülni, ez a Nihongo Sou Matome tanulási útmutató nélkülözhetetlen! Tele van alapvető nyelvtani pontokkal, és úgy van megszervezve, hogy minden héten hasonló elemeket tanulhass. A világos magyarázatok és a rengeteg gyakorló kérdés segítségével pillanatok alatt nyelvtani mesterré válhatsz!

Nihongo Sou Matome JLPT N2: Olvasott szövegértés

Keresed a módját annak, hogyan fejleszd a szövegértési készségeidet a JLPT N2 szintre? Ha igen, akkor ez a hathetes tanfolyam tökéletes az Ön számára!

Minden héten más-más mondatszerkezetre fogsz összpontosítani, és a tanfolyam végére képes leszel különböző szövegtípusok megértésére és értelmezésére. Rendszeres gyakorlással magabiztosan fogsz tudni hozzáállni a JLPT N2 vizsga szövegértési kérdéseihez.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kanji

Szeretnél a JLPT N1-es vizsgán jeleskedni? Akkor meg kell szerezned a Nihongo Sou Matome JLPT N1: Kanji című könyvet. Ez egy nyolchetes tanulási útmutató, amely megtanít mindenre, amit a kanjikról tudnod kell, és a szavakat hasonlóságuk szerint csoportosítja. Így nem számít, mennyire zsúfolt a napirended, mégis hatékonyan tanulhatod a kanjikat!

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Szókincs

A Nihongo Sou Matome JLPT N1: Vocabulary tökéletes módja a JLPT N1 szintű vizsgához szükséges 1300 szó megtanulásának. A könyv célja, hogy a tanulók gyorsan és hatékonyan memorizálhassák a szókincset, a gyakorló feladatok és az ismétlő tesztek segítségével.

A Nihongo Sou Matome JLPT N1: Vocabulary segítségével megtanulhatod az összes szókincset, amire szükséged van a JLPT N1-es szintű vizsgához.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Nyelvtan

Szeretné, hogy az N1-es szintű japán nyelvvizsgán is megállja a helyét? Akkor a "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Nyelvtan" című könyvet kell megszereznie. Ez a nélkülözhetetlen nyelvtani gyakorlókönyv mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a JLPT N1 nyelvvizsga sikeres letételéhez szükséges összes kulcsfontosságú nyelvtani pont elsajátításához.

A "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Nyelvtan" világos és tömör magyarázatokkal minden egyes nyelvtani ponthoz, rengeteg gyakorló kérdéssel és az önálló tanuláshoz szükséges válaszkulcsokkal nélkülözhetetlen tanulási segédeszköz mindazok számára, akik komolyan gondolják, hogy a JLPT N1 vizsgán a legjobb eredményt érjék el.

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Hallott szövegértés

Ha olyan tanulási útmutatót keresel, amely segít a JLPT N1 vizsga hallás utáni szövegértés részének teljesítésében, akkor ne keress tovább, mint a "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Hallás utáni szövegértés". Ez az átfogó kézikönyv tartalmazza az összes lényeges anyagot, amelyet a sikeres vizsgához tudnod kell, beleértve a japán hangsávok megértésének maximalizálásához szükséges tippeket és stratégiákat. A világos és tömör magyarázatokkal, a bőséges gyakorló kérdésekkel és a részletes válaszkulccsal ez a tanulási útmutató egy helyen mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy magas pontszámot érjen el a JLPT N1 hallásértési vizsgán.

Ne hagyd, hogy egy alacsony pontszám a vizsgán kisiklasson nyelvtanulási álmaidat - vedd meg a "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Listening Comprehension" című könyvet még ma, és indulj el a siker felé vezető úton!

Nihongo Sou Matome JLPT N1: Reading Comprehension

Szeretné a következő szintre emelni japán olvasási készségét? Akkor szükséged van a "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Reading Comprehension". Ez a hathetes tanfolyam arra hivatott, hogy megtanítson japánul olvasni rendkívül magas szinten. A tanfolyam végére képes leszel folyékonyan olvasni japánul, és képes leszel megérteni összetett szövegeket. A "Nihongo Sou Matome JLPT N1: Reading Comprehension" segítségével egy lépéssel közelebb kerülsz ahhoz, hogy igazi japán nyelvszakértővé válj!

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N4-N5

Ha egy szórakoztató és magával ragadó módot keresel, hogy felturbózd a japán nyelvtanulást, akkor ne keress tovább a Shin Nihongo 500 Mon-nál!

Az 500 kérdés sorozat mindig is népszerű volt a JLPT vizsgát tervező diákok körében, és ez az átdolgozott kiadás sem kivétel. Több mint 500 feleletválasztós kérdést kínál, amelyek kiváló felkészülést jelentenek a JLPT N5 vagy N4 vizsga előtt!

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N3

Ha olyan tanulási útmutatót keresel, amely segít neked a JLPT N3-as vizsgán, akkor a Shin Nihongo 500 Mon. A jól ismert Ask kiadó ezen átdolgozott változata pontosan az, amire szükséged van a sikeres vizsgára való felkészüléshez.

A könyvet négyhetes tanulmányozásra tervezték, minden héten más témakörre összpontosítva. Minden nap 15 kérdést kapsz, amelyek a kanji, a szókincs és a nyelvtan témakörét ölelik fel. A részletes válaszok minden oldal hátoldalán angol, kínai és vietnami fordítást és magyarázatot tartalmaznak, így biztos lehetsz benne, hogy mindent teljesen megértettél.

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2

Ha a JLPT vizsgák előtt szeretnéd felfrissíteni a japán nyelvtudásodat, akkor ez a könyv neked való! A Shin Nihongo 500 Mon JLPT N2 a hivatalos teszt 2. szintjének 500 kérdését tartalmazza. A kérdések a napi gyakorlásra alkalmas módon vannak elrendezve, növekvő nehézségi fokozattal. Minden nap elvégezhetsz néhány feladatot, és ellenőrizheted a válaszaidat a megadott magyarázatokkal. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a vizsga előtt fejleszd a készségeidet és az önbizalmadat.

Shin Nihongo 500 Mon JLPT N1

Szeretnéd az íráskészségedet, szókincsedet és nyelvtani ismereteidet haladó szintre emelni japánul? A Shin Nihongo 500 Mon JLPT N1 könyv ilyen esetben ideális az Ön számára. Ez a könyv lehetővé teszi, hogy a tanulók fegyelmezetten és fokozatosan mérjék fel képességeiket. A hivatalos JLPT N1-es szintjéről tartalmaz 500 kérdést. Egyszerűen nyomon követheti a fejlődését, mivel a kérdések napi és heti egységekre vannak szervezve, különböző nehézségi fokozatokkal. Ezenkívül minden kérdéshez világos magyarázat tartozik, így egyszerűen azonosíthatja a hibáit, és javíthat a továbblépésen. Miért ne próbálnád ki tehát most rögtön?

1000 alapvető szókincs a JLPT N5 teszthez

Akár most kezded a japán nyelvtanulást, akár a JLPT N5 vizsgára készülsz, ez a könyv elengedhetetlen számodra! A könyv a leggyakoribb japán szavak közül 1000-et tartalmaz, tíz fejezetben, a mindennapi élet témái alapján csoportosítva. A könyvben az összes megjelenő kanji-jel olvasható, valamint minden szókincses szóhoz hangfájlokat is találsz példamondatokkal. Ne várj tehát tovább, szerezd be ezt a könyvet, és kezdd el még ma megtanulni ezeket az alapvető japán szókincset jelentő szavakat!

1500 alapvető szókincs a JLPT N4 teszthez

A JLPT N4-es vizsgára vágysz? Akkor szükséged van erre az alapvető szókincsgyűjteményre! Ez a könyv tartalmazza az összes kulcsfontosságú szót és kifejezést, amelyet a japán nyelvtudás teszt 4. szintjéhez ismerned kell. A szókincs olyan témakörökre van felosztva, mint például idő, család, otthon, szobák stb., így a tanulást a legfontosabb területekre összpontosíthatod. Minden szóhoz részletes nyelvtani megjegyzések, japán nyelvű mintamondatok angol és vietnami fordítással, valamint egy praktikus jelölőnégyzet tartozik, hogy nyomon követhesse a fejlődését.

2000 alapvető szókincs a JLPT N3 teszthez

A JLPT-re való felkészülés egyik legfontosabb feladata a kulcsszókincs elsajátítása. Itt jön a képbe a 2000 Essential Vocabulary for the JLPT N3, amely tökéletes segédeszköz a vizsgához szükséges szókincs elsajátításához. A könyv 1393, a JLPT-n gyakran előforduló és a mindennapi életben használt szót tartalmaz, témakörök szerint több részre osztva. Minden egyes szakaszban új szavak kerülnek bevezetésre, így a szavak elsajátítása egyszerűbbé és hatékonyabbá válik.

A 2000 Essential Vocabulary for the JLPT N3 segítségével egy lépéssel közelebb kerülsz a sikeres vizsgához és a japán nyelv középfokú elsajátításához!

2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2 (angol / kínai / vietnámi változat)

Ez a könyv nélkülözhetetlen forrás, ha javítani szeretné japán szókincsét. A 2500 Essential Vocabulary for the JLPT N2 tartalmazza mindazokat a szavakat, amelyeket a sikeres JLPT-vizsgához ismerned kell, és a témák széles skáláját öleli fel, így minden helyzetre felkészülhetsz. A könyv könnyen használható, minden egyes szót világos és tömör formában mutat be, és a megtanult szavak kipipálásával nyomon követheted a fejlődésedet. A 12 fejezetben a mindennapi élettől az üzleti japánig mindenről szó esik, így ez a könyv mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy bővítse szókincsét és elérje céljait.

3000 alapvető szókincs a JLPT N1 teszthez

Ezt a könyvet neked ajánljuk, ha szeretnél előnyt szerezni a JLPT N1 vizsgán. A 3000 Essential Vocabulary for the JLPT N1 tartalmazza mindazokat a szavakat és kifejezéseket, amelyeket a sikeres vizsgához ismerned kell. A szókincs olyan témakörökre van felosztva, mint az idő, a család, az otthon és a szobák, így a tanulást a legnagyobb figyelmet igénylő területekre összpontosíthatod. Minden egyes bejegyzés tartalmaz nyelvtani funkciókat, angol és vietnami fordítást, valamint egy japán nyelvű mintamondatot a fordítással együtt.

A könyvben összesen 1852 szó található, így mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a haladó japán szókincs erős megalapozásához.

Nihongo Katsuyō mester: Nuyuyo: Mester japán ragozások a JLPT N5/N4-hez

Szeretné megtanulni a japán ige és melléknév ragozásának alapjait? Nézd meg a Nihongo Katsuyō Master-t: Master Japanese Conjugations for JLPT N5/N4. Ez a Nihongo So-matome sorozat kiadójának gyorstalpaló tanfolyama tökéletes kezdőknek, tömör, könnyen követhető leckékkel és ragozási táblázatokkal. Ráadásul a JLPT N4-N5 szintű alapvető igék és melléknevek bónusz szókincslistája közvetlenül a népszerű problémás tankönyvekből és munkafüzetekből származik. Ezeknek az alapvető ragozásoknak az elsajátítása magabiztosságot ad ahhoz, hogy a bonyolultabb mondatokat is precízen felépíthesse. Miért is várna? Vegye meg a Nihongo Katsuyō Master egy példányát még ma!

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.