Nihongo Sou Matome JLPT N5: Szókincs, Kanji, Nyelvtan, Olvasás Hallgatás

A termék áttekintése: Szeretné gyorsan letenni a JLPT N5 vizsgát? Ne keressen tovább! Ezzel a 8 hetes útmutatóval pillanatok alatt elsajátíthatod a kanji, a szókincs, a nyelvtan és a hallás utáni készségeket. Világos magyarázatokkal, példákkal és angol fordításokkal - valamint egy CD-vel az extra hallásgyakorláshoz - ez a könyv a legjobb választás a sikeres vizsgára. Mire vársz még? Vedd meg a "Nihongo Sou Matome JLPT N5: Vocabulary, Kanji, Grammar, Reading Listening" című könyvet még ma!

¥ 3,400

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"Nihongo Sou Matome JLPT N5: Szókincs, Kanji, Nyelvtan, Olvasás Hallgatás" bővebben

If you’re looking for a comprehensive guide to studying for the JLPT N5, look no further than Nihongo So-matome! This book contains all the material you need to ace the test, from vocabulary to kanji to grammar. Each day, you’ll focus on three or four different grammatical items, and by the end of the week, you’ll be ready to take the practice test. With English or Vietnamese translations and explanations throughout, Nihongo So-matome makes learning Japanese easy and fun. So don’t miss out on this essential study guide – order your copy today!

Főbb jellemzők

Tanuljon japánul a legegyszerűbb módon: A Nihongo Sou Matome JLPT N5: Vocabulary, Kanji, Grammar, Reading Listening 42 napi japán leckét kínál kanji és szókincs, valamint nyelvtan és olvasás szerint kategorizálva. Emellett hallásgyakorlatokat és angol és vietnami fordítással ellátott kérdéseket is kapsz.

Szervezze meg japán tanulmányait: A leckék kanji és szókincs, nyelvtan és olvasás, valamint hallásgyakorlatok szerint vannak kategorizálva. Ez a szerkezet megkönnyíti a szükséges információk megtalálását és a leckék követését.

Gyakorolj mindennap: Minden nap egy új lecke, így soha nem maradsz le. Ráadásul a hallás és a kiejtés gyakorlásához audio CD is rendelkezésre áll, így bárhol tökéletesítheted a tudásodat!

Aggódik a JLPT N5 vizsgája miatt? Nem kell! Tesztelje tudását az egyes szakaszok végén található heti ismétlő tesztekkel, és sajátítsa el a JLPT N5 vizsgához szükséges alapvető japán nyelvtudást.

Legfontosabb előnyök

  • Könnyedén megtanulhatja a vizsgához szükséges anyagot.
  • Legyen hiteles japánul beszélő.
  • Bízzon jobban önmagában, mint tanulóban.

További részletek

  • Japán cím: 日本語総まとめ N5 かんじ・ことば・ぶんぽう・読む・聞く [英語・ベトナム語版]
  • A cím latin betűkkel átírva: Nihongo Sō Matome N5 Kanji Kotoba Bunpō Yomu Kiku [Eigo Betonamugo Ban]
  • Termék sorozat: Nihongo Sou Matome
  • Kiadó: ASK Könyvek
  • Szerzők: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子)
  • Oldalak: 128 oldal
  • Méretek: B5

Nihongo Sou Matome JLPT N5: Szókincs, Kanji, Nyelvtan, Olvasás Hallgatás

¥ 3,400

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.