$0.00
0 tétel(ek)

Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji

$28.34

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

A termék áttekintése:

Bemutatjuk a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji-t, a tökéletes tanulási útmutatót mindazok számára, akik az N3 szintű japán nyelvvizsgára készülnek.

Ez a könyv hat héten keresztül használható, napi egy leckével. Minden fejezet egy új témát mutat be, az összes, a témához kapcsolódó kanjival, hogy könnyebben megjegyezhesd őket. A könyv illusztrációkkal is segíti a vizuális tanulást, és minden lecke végén gyakorló kérdéseket tartalmaz, amelyekre a következő nap megadja a válaszokat. Mivel minden kanji angol, kínai és koreai fordítását tartalmazza, ez a könyv tökéletesen alkalmas az önálló tanulásra.

Kezdje el az utat a JLPT N3 sikeres vizsgájához még ma a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji segítségével!

További információ a "Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji" címről

A Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji egy hatékony tanulási útmutató mindazok számára, akik javítani szeretnék kanji készségeiket. A könyv hat hétre van felosztva, és minden hét hét leckét tartalmaz. Naponta 6-7 új kanji megtanulására számíthatsz, a tanfolyam végére összesen 336 kanji és 850 szó megtanulására.

Minden egység egy meghatározott témán belül mutatja be a kanjikat, így biztosítva a kontextust és segítve a könnyebb megjegyzést. Az illusztrációk szintén hasznosak, különösen a vizuálisan tanulók számára. Önállóan is tanulhatsz, mivel minden kanji angol, kínai és koreai fordítással is rendelkezik. Ráadásul minden lecke végén gyakorló kérdésekkel tesztelheted a megértésedet, a válaszokat pedig a következő leckében találod.

Egyszerű megközelítésével és tömör napi leckéivel a Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji tökéletes eszköz mindazok számára, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék fejleszteni kanji készségeiket.

Főbb jellemzők

Gyorsan fejlesztheti kanji készségeit: Ha szeretnéd fejleszteni a kanji-ismereteidet, ez a tökéletes könyv neked. A Nihongo Sou Matome JLPT N3: Kanji tanulási útmutató segítségével hat hét alatt 336 kanji és 850 szót tanulhatsz meg.

Könnyen emlékszik a kanjikra: A könyvben található modulok egy adott témakörön belül tanítják a kanjikat, így kontextust adnak, és megkönnyítik a memorizálást.

Könnyen érthető: Az egységek hat hétre vannak osztva, és minden hét hét leckét tartalmaz. Ez megkönnyíti a követést és a megértést. Ráadásul néhány illusztráció segít a vizuálisan tanulóknak könnyebben megjegyezni a kanjikat.

Gyakorló kvízek: Az egyes leckék végén gyakorló kvízek tesztelik a megértést, a válaszokat pedig a következő leckében találja meg.

Legfontosabb előnyök

 • Tanulj meg 6-7 új kanjit minden nap.
 • A tanfolyam végére 336 kanji és 850 szó elsajátítása.
 • Végre könnyedén el tudja olvasni a nehéz japán szövegeket.
 • Nyűgözze le barátait és kollégáit újonnan szerzett képességeivel.

További részletek

 • Japán cím: 日本語総まとめ N3 漢字 [英語・ベトナム語版]
 • A cím latin betűkkel átírva: Nihongo Sō Matome N3 Kanji [Eigo Betonamugo Ban]
 • Termék sorozat: Nihongo Sou Matome
 • Kiadó: ASK Könyvek
 • Szerzők: Hitoko Sasaki (佐々木仁子), Noriko Matsumoto (松本紀子)
 • Oldalak: 120 oldal
 • Méretek: B5

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram