Minna no Nihongo Shokyu 2: Teacher’s Manual

A termék áttekintése: A Minna no Nihongo Shokyu 2 második kiadását tanítani kívánó oktatók számára ez az útmutató részletesen bemutatja az átdolgozott kurzus felépítését és a sikeres órák vezetéséhez szükséges legjobb gyakorlatokat. A kézikönyv 1. része világosan ismerteti a tankönyv tartalmát, míg a 2. rész óratervezési és értékelési tippeket kínál.

¥ 5,400

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

More about "Minna no Nihongo Shokyu 2: Teacher’s Manual"

Kíváncsi vagy a "Minna no Nihongo Shokyu 1" és a "Shokyu 2" közötti különbségekre? Kíváncsi, hogyan szervezze meg a japán leckéit? Ez az útmutató neked szól! Két részre osztva pontosan leírja, hogyan épül fel a "Minna no Nihongo Shokyu 2" tankönyv tartalma. A tanulók értékelésére vonatkozó tippekkel ez az útmutató segít abban, hogy hatékonyabb tanárrá válj. Miért is várjon? Vegyen egy példányt még ma!

Főbb jellemzők

A könyv a tanításod árnyékában: Ez a használati útmutató azoknak a tanároknak szól, akik a "Minna no Nihongo Shokyu 2" második kiadásával tanítják a japán nyelvet.

Tippek és trükkök japán nyelvtanároknak: Ez az útmutató két részből áll. Az első rész pontosan leírja, hogyan épül fel a "Minna no Nihongo Shokyu 2" tartalma. Ezáltal jobban megértheti a Shokyu 1 és a Shokyu 2 közötti különbségeket. Emellett tippeket találsz arra vonatkozóan is, hogyan szervezd meg az óráidat, és hogyan értékeld a tanítványaidat.

Átfogó óraterv: A második rész még részletesebb. Itt konkrét információkat találsz arról, hogyan tanítsd meg a fő kézikönyvben szereplő egyes leckéket.

Nagyszerű források az osztályod számára: A könyvhöz mellékelt CD számos, az osztályteremben használható forrást tartalmaz. Ezek között nyelvtani tételek, szókincs, részecskeinformációk és udvariassági kifejezések is szerepelnek. A leghasznosabb források azonban kétségtelenül az igekötő táblázat és a beszélgetés illusztrációs lap.

Legfontosabb előnyök

 • Ismerje meg a japán mint idegen nyelv tanításának új megközelítését.
 • Tudjon meg többet arról, hogyan használhatja a Minna no Nihongo Shokyu 2-t az osztályteremben.
 • Hozzon örömet és izgalmat az óráiba ezzel az átdolgozott tanfolyammal.
 • Legyen szakértője Japán'a japán mint idegen nyelv tanulásának vezető tankönyvének legújabb kiadásának.

További részletek

 • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅱ 第2版 教え方の手引き
 • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu II Dai 2-Han Oshiekata no Tebiki
 • Termék sorozat: Minna no Nihongo
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: 3A hálózat (スリーエーネットワーク)
 • Oldalak: 208 oldal
 • Méretek: B5

Minna no Nihongo Shokyu 2: Teacher’s Manual

¥ 5,400

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.