Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji

A termék áttekintése: Ha szeretnéd fejleszteni a kanji-tudásodat, akkor a Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji könyv a legjobb választás. A több mint 316 kanjiról szóló információkat tartalmazó könyv tökéletes azoknak, akik többet szeretnének megtudni a japán nyelvben használt karakterekről. Ezenfelül e könyv segítségével az új kanjikat olyan összefüggésekbe tudja majd integrálni, amelyeket már középhaladó szintet megelőző japán nyelvtudás szintjén is megérthet.

¥ 3,800 - ¥ 3,900

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információk a "Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji" játékról

Are you looking to up your kanji game? Check out “Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji” – a book containing 316 different kanji characters. With 536 kanji combined with the first volume, this book is perfect for learners at a pre-intermediate level. Furthermore, by integrating kanji into contexts that you can understand, this book makes learning these tricky characters easy and fun!

Főbb jellemzők

Master the kanji for the JLPT N5, N4… and N3! Ez a könyv a Minna no Nihongo Shokyu 2 sorozatban 316 kanjit tartalmaz. Ha hozzáadjuk a sorozat első kötetéhez, akkor 536 kanji-t kapunk. Ez a szám megfelel annak, amit a JLPT N3-as vizsgán való megfeleléshez tudni kell. Még az N2-es szintről is megtanulsz néhány kanjit.

Kanji és szókincs tanulása kontextusban: Ennek a könyvnek az a különlegessége, hogy az új karaktereket olyan összefüggésekbe illesztve tanítja meg, amelyeket a japán nyelv középhaladó szintjét megelőző szinten is megérthet. Főként olyan szavakat fogsz találni, amelyek már szerepelnek a sorozat fő tankönyvében.

Kanji- és szókincsjegyzék a zsebedbe: Egy külön füzetben a 316 tanult kanjit 491 szókapcsolattal együtt mutatja be. Emellett egyéb fontos információkat is olvashatsz, amelyek segítik a karakterek elsajátítását.

Legfontosabb előnyök

  • A kanjik tanulása kontextusban, gyakorlati példákkal.
  • Növelje szókincsét és olvasásértését.
  • Javítsa a japán íráskészségét.
  • Kanji are broken down into easy-to-understand sections, so you don’t get overwhelmed.

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅱ 第2版 漢字 漢字
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu II Dai 2-Han Kanji
  • Oldalak: 161 oldal, 73 oldalas kiegészítésekkel referenciakönyv
  • Méretek: B5
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.