Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji gyakorlókönyv

A termék áttekintése: Ha a japán nyelv íráskészségét szeretné fejleszteni, akkor a "Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji gyakorlókönyv" a legjobb választás! Ez a hasznos könyv a Minna no Nihongo Shokyu 2 tankönyv leckéiben található mind a 312 kanji gyakorló lapjait tartalmazza. Ezzel az útmutatóval megtanulhatod, hogyan kell minden egyes karaktert a helyes sorrendben és a megfelelő vonásokkal írni. Ha tehát szeretnéd növelni a kanji tudásodat, a "Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji gyakorlókönyv" remek eszköz a tarsolyodban!

¥ 3,100

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji Training Book" bővebben

A "Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji Training Book" lehetővé teszi, hogy gyakorolja a Minna no Nihongo Shokyu 2 kézikönyv leckéiben található 312 kanji írását. A könyv célja, hogy segítsen megtanulni a tankönyvben található 312 kanji mindegyikének írását, és minden egyes karakterhez levehető lapokat tartalmaz, hogy egymás után gyakorolhassa őket. Ezek a karakterek a japán nyelvben a legelterjedtebbek közé tartoznak, így ez a könyv tökéletes választás, ha szeretnél megismerkedni velük!

Főbb jellemzők

Tanuld meg írni az összes kanji-t, amelyre a japán mindennapi életben szükséged lesz: Ez a könyv a Minna no Nihongo Shokyu 2 sorozatból a kanji írásról szól. A tankönyvi leckékben található 312 kanji írását gyakorolhatja. Ezek a karakterek a japán nyelvben a legelterjedtebbek közé tartoznak.

Rendezze át a kanjikat tetszés szerint: A könyv egy-egy kanjinak szentelt, leválasztható lapokból áll. Megtanulhatod, hogy milyen sorrendben kell leírni ezeknek a karaktereknek a vonásait. Megtalálod a kiejtésüket és az ezeket a karaktereket használó szavak listáját is. Így az új kifejezések elsajátítására is alkalmas.

Több gyakorlás, hogy soha ne felejts el egyetlen japán karaktert sem: Gyakorolhatod majd az ezeket a karaktereket tartalmazó rövid mondatok olvasását és írását. Ez egy egyszerű módja az új kanjik megismerésének.

Legfontosabb előnyök

 • A Minna no Nihongo Shokyu 2-ben megtanulhatod, hogyan kell írni a kanjikat.
 • A levehető lapok lehetővé teszik, hogy az egyes karaktereket egymás után gyakorolhassa.
 • Ismerkedjen meg a leggyakoribb japán írásjegyekkel.
 • Ön'képes lesz több japán nyelvet olvasni és jobban megérteni!

További részletek

 • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅱ 第2版 漢字練習帳
 • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu II Dai 2-Han Kanji Renshucho
 • Termék sorozat: Minna no Nihongo
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: Tokiói Nemzetközi Japán Nyelviskola (東京国際日本語学院)
 • Oldalak: 176 oldal, 13 oldalas kiegészítésekkel válaszok
 • Méretek: B5

Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji gyakorlókönyv

¥ 3,100

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.