Minna no Nihongo Shokyu 2: Beszélgetés DVD

A termék áttekintése: Bemutatjuk a Minna no Nihongo Shokyu 2: Beszélgetés DVD-t! Ez a DVD tartalmazza a Minna no Nihongo Shokyu 2 kézikönyv leckéiben található összes beszélgetést. Amellett, hogy a tanulók jobban megérthetik a tankönyvben tárgyalt helyzeteket, a DVD-n szereplő forgatókönyvek játékos aspektust adnak a japán nyelvtanuláshoz. Ezek a videók felhasználhatók a leckék mondatszerkezeteinek, szókincsének és nyelvtani pontjainak bemutatására. Japán feliratozással és furiganával vannak ellátva, így Ön is szorosan követheti őket. Ez a DVD tökéletes az Ön számára, akár újonnan tanul japánul, akár fel szeretné frissíteni a tudását!

¥ 13,500

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

Több információ a "Minna no Nihongo Shokyu 2: Conversation DVD" című filmről

Szeretné a következő szintre emelni a japán nyelvtudását? Ezzel a DVD-vel a Minna no Nihongo Shokyu 2 fő tankönyvben szereplő beszélgetéseket tanulhatod meg. A furiganával ellátott japán nyelvű feliratokkal ellátott DVD tökéletes azoknak a tanulóknak, akik jobban meg akarják érteni a mondatszerkezeteket, a szókincset és a nyelvtani pontokat. Miért várjon? Kezdje el a tanulást még ma ennek a lebilincselő és tanulságos DVD-nek a segítségével.

Főbb jellemzők

Dupla kép Santos-szanról: Ez a DVD a Minna no Nihongo Shokyu 2 fő tankönyv leckéinek beszélgetéseit tartalmazza. Amellett, hogy a tanulók jobban megérthetik a tankönyvben tárgyalt helyzeteket, a DVD-n szereplő forgatókönyvek játékos aspektust adnak a japán nyelvtanuláshoz.

Furigana feliratokkal: Ezek a videók felhasználhatók a leckék mondatszerkezeteinek, szókincsének és nyelvtani pontjainak bemutatására. Japán feliratozással és furiganával vannak ellátva. A feliratokat elrejtheti, ha szeretné.

Legfontosabb előnyök

  • It’s an engaging way of learning the language.
  • You’ll be able to speak Japanese more fluently.
  • Új szavakat és kifejezéseket tanulhatsz.
  • Legyen a japán kultúra szakértője.

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅱ 第2版 会話DDVD
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu II Dai 2-Han Kaiwa DVD
  • Méretek: Duodecimo
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.