Minna no Nihongo Shokyu 2: 5 CD-s készlet

A termék áttekintése: A japán nyelvtanulás most még könnyebben elérhetővé és szórakoztatóbbá vált az új öt CD-s "Minna no Nihongo Shokyu 2: 5 CD-s készlet" című új CD-sorozattal! Ez a hangalapú taneszköz tartalmazza a népszerű tanfolyam második tankönyvének összes szókincsét, valamint a hallás utáni szövegértési gyakorlatokat a gyakorláshoz.

¥ 13,500

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

Több információ a "Minna no Nihongo Shokyu 2: 5 CD-s készletről"

A japán nyelvtanulás most könnyebbé vált! Ezzel az öt CD-s készlettel, amely tartalmazza a szókincset hanganyag formájában és a hallásértési gyakorlatokat a Minna no Nihongo Shokyu 2 leckéiből, a saját tempódban tanulhatsz, és gyakorolhatod a hallásértési készségedet.

Ez a dobozkészlet tökéletes mindenkinek, aki szeretné átismételni és gyakorolni az órán tanultakat, vagy önállóan tanulni. Tartalmazza a Minna no Nihongo Shokyu 2 leckéinek összes új szókincsét hanganyag formájában, valamint hallásértési gyakorlatokat és mintamondatokat az órán tanult szerkezetek illusztrálására.

Főbb jellemzők

Hallgassa meg a szókincset: Ez az öt CD-s doboz tartalmazza a Minna no Nihongo Shokyu 2 leckéinek összes új szókincsét hanganyag formájában.

A kedvenc nyelvkönyvsorozatod hangos alapköve: Tartalmazza mind a fő tankönyv tartalmát, mind a fordítások és nyelvtani jegyzetek könyvét. Emellett hallásértési gyakorlatokat és mintamondatokat is találsz az órán tanult szerkezetek illusztrálására.

Hívja ki a fülét japánul: Ha többször meghallgatja ezeket a tartalmakat, fejlesztheti a japán nyelv szóbeli megértését. A gyakorlatok a beszélő sebességével, hanghatásaival, ritmusával és intonációjával játszva különböző kihívásokat kínálnak a tanulóknak.

Legfontosabb előnyök

  • A CD-k tökéletesen alkalmasak az órán tanultak átismétlésére és gyakorlására, vagy akár önállóan is.
  • A hallásértési készség fejlesztése.
  • Tanuld meg a kedvenc animéd nyelvét!

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅱ 第2版 CD5枚セット
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu II Dai 2-Han CD 5 Mai Setto
  • Termék sorozat: Minna no Nihongo
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: 3A hálózat (スリーエーネットワーク)
  • Oldalak: 19 oldal
  • Méretek: B5

Minna no Nihongo Shokyu 2: 5 CD-s készlet

¥ 13,500

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.