Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 témakör olvasása kezdőknek

A termék áttekintése: A japán nyelvet nehéz lehet megtanulni, de a "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 témakör olvasása kezdőknek" segítségével könnyű és szórakoztató lehet! Ez a tankönyv az első japán nyelvű szövegek olvasásához nyújt segítséget, a mindennapi élethez kapcsolódó témák sokaságával. A kísérő kérdések biztosítják, hogy megértsd a tartalmat. Ezzel a könyvvel mindened meglesz, amire szükséged van ahhoz, hogy elindulj a folyékonyan beszélő japán nyelvtanulók felé vezető úton!

¥ 3,200

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 témakör olvasása kezdőknek" bővebben

A japán nyelvet nehéz megtanulni, igaz? TÉVEDÉS.

A "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 témakör olvasása kezdőknek" segítségével pillanatok alatt elolvashatja első japán szövegeit! Ez a tankönyv rengeteg, mindennapi témákhoz kapcsolódó szöveget kínál, hogy természetes módon szerezhess ráérzést a nyelvre. Ráadásul a szövegértést ellenőrző kísérő kérdésekkel biztos lehetsz benne, hogy érted, amit olvasol. Vedd kézbe ezt a könyvet, és kezdd el a japán olvasóvá válásodat még ma!

Főbb jellemzők

Tanulj meg olvasni, olvass, hogy tanulhass: Ez a kézikönyv az első japán nyelvű szövegek olvasásához nyújt segítséget. Számos, a mindennapi élet témáihoz kapcsolódó szöveget találnak benne. A tárgyalt témák gyakran a diákok életével vagy Japánnal kapcsolatos információkkal kapcsolatosak.

Gyakorolja az olvasást japánul: A könyvben található szövegeket kérdések segítik, amelyekkel ellenőrizhető, hogy a tanuló megértette-e a tartalmat.

Különböző olvasható szövegformátumok: A tanulás maximalizálása érdekében ebben a kézikönyvben számos szövegformátumot talál. Ezek közé tartoznak a hosszú történetek, e-mailek, interjúk, kvízek vagy kérdőívek. Sokféleségük ellenére ezek az anyagok mindegyike alkalmas a középszint előtti tanulók számára. Ezek a szövegek tehát valamivel nehezebbek, mint az első kötetben találhatóak.

Az új szókincs szótára: Egy külön füzet tartalmazza a Minna no Nihongo Shokyu 2 tankönyvben a leckék során nem tanult szókincs fordításait. Ezek a fordítások angol, vietnami, indonéz, thai, kínai és koreai nyelven állnak rendelkezésre.

Legfontosabb előnyök

  • Ön'képes lesz japán szövegek olvasására és megértésére.
  • Tanuljon japánul szórakoztató és interaktív módon.
  • Legyen közelebb a japán kultúrához.

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅱ 第2版 初級で読めるトピック25
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu II Dai 2-Han Shokyu de Yomeru Topikku 25
  • Termék sorozat: Minna no Nihongo
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: Akiko Makino (牧野昭子), Sachiko Sawada (澤田幸子), Shigekawa Akemi (重川明美), Yone Tanaka (田中よね), Mariko Mizuno (水野マリ子).
  • Oldalak: 91 oldal, 71 oldalas kiegészítésekkel fordítások; válaszok és tanári útmutató
  • Méretek: B5

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 témakör olvasása kezdőknek

¥ 3,200

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.