Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 hallás utáni szövegértési feladat

A termék áttekintése: A "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 hallásértési feladat" egy tankönyv, amely a "Minna no Nihongo Shokyu 2" leckéit követi, és hallásértési feladatokat tartalmaz. Ez a könyv a "Minna no Nihongo Shokyu 2" leckéihez kapcsolódó, szóbeli szövegértési feladatokat tartalmazó kézikönyv. A könyvben található gyakorlatok olyan feladatok köré épülnek, mint például egy konkrét információ megtalálása egy beszélgetésben vagy interjúban. Ennek köszönhetően a japán nyelvvel viszonylag újonnan ismerkedő diákok fejleszthetik hallásértési készségüket.

¥ 4,600

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 hallás utáni szövegértési feladat" bővebben

A japán nyelvtanulók minden szinten gyakorolhatják és fejleszthetik hallásértési készségüket ezzel a hasznos új tankönyvvel, a "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 hallásértési feladat" cíművel! A Minna no Nihongo Shokyu 2 leckéin alapuló 25 lebilincselő feladatot tartalmazó kézikönyv segít fejleszteni a japán beszélgetések követésének és megértésének képességét.

Minden gyakorlat egy konkrét feladat köré épül, például egy beszélgetés vagy interjú során információt kell találnia, hogy a készségeit valós környezetben is alkalmazhassa. A "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 hallásértési feladat" világos utasításaival és hasznos gyakorlataival nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik javítani szeretnék japán hallásértési képességeiket.

Főbb jellemzők

Tanulj meg hallgatni, figyelj, hogy tanulj: Ez a könyv egy kézikönyv a Minna no Nihongo Shokyu 2 leckéihez kapcsolódó szóbeli szövegértési gyakorlatokkal.

A szövegkörnyezetben használt nyelvtani pontok: A nyelvtani pontokat és a szókincset a sorozat fő tankönyvében találja. Ennek köszönhetően a japán nyelvvel még nem ismerkedő diákok fejleszthetik hallásértési készségeiket.

További szókincs és gyakorlat: A gyakorlatok olyan feladatok köré épülnek, mint például egy konkrét információ megtalálása egy beszélgetésben vagy interjúban. Egyes szakaszok olyan szókincset tartalmaznak, amely a fő tankönyv leckéiben még nem szerepelt. Ezért ezeknek az ismeretlen kifejezéseknek a fordítását angol, kínai, koreai és vietnami nyelven találja.

Ezzel a könyvvel mindenki fejlesztheti hallásértését: Bár ez a könyv a Minna no Nihongo sorozat része, más tanulási módszereket alkalmazó diákok is használhatják.

Legfontosabb előnyök

  • Fejleszd a japán nyelvtudásodat feladatokon keresztül.
  • A hallgatási gyakorlatok jól felépítettek és könnyen követhetők.
  • Képes leszel többet megérteni abból, amit a japán médiában és a japán beszélgetésekben hallasz.

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅱ 第2版 聴解タスク25 聴解タスク25
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu II Dai 2-Han Chokai Tasuku 25
  • Termék sorozat: Minna no Nihongo
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: Akiko Makino (牧野昭子), Yone Tanaka (田中よね), Itsuko Kitagawa (北川逸子)
  • Oldalak: 51 oldal, 82 oldalas kiegészítésekkel válaszok és forgatókönyvek
  • Méretek: B5

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 hallás utáni szövegértési feladat

¥ 4,600

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.