$0.00
0 tétel(ek)

Minna no Nihongo Shokyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek

$22.94 - $29.69

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

A termék áttekintése:

Japán nyelvtanulók örüljenek! A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek" már elérhető. Ez a praktikus kézikönyv az eredeti "Minna no Nihongo Shokyu 1" tankönyvben található tartalmak fordításait tartalmazza, megkönnyítve ezzel a japán nyelvet egyedül tanulók vagy azok számára, akiknek korlátozott a hozzáférésük tanárokhoz és forrásokhoz. Mintegy tíz különböző nyelvi lehetőség közül választhat, így ez a könyv az Ön egyedi igényeihez igazítható, miközben a japán nyelv folyékony elsajátításán dolgozik. Hozza ki a legtöbbet a tanulási időből ezzel a felbecsülhetetlen értékű referenciaeszközzel!

"Minna no Nihongo Shokyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek" bővebben

Egyedül próbál japánul tanulni, és szüksége van egy kis segítségre? Akkor nézd meg a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek" című könyvet. Ez a praktikus útmutató az első kezdő tankönyv, a "Minna no Nihongo" összes leckéjének fordítását tartalmazza. Tíz különböző nyelven érhető el, így bárhol elkezdheted a tanulást. Ráadásul tökéletes azoknak a tanulóknak, akik alaposabban szeretnék megérteni a nyelvet, vagy alternatív módokat keresnek az új szavak magyarázatára.

Főbb jellemzők

Tanuljon japánul önállóan fordításokkal: Ez a könyv a "Minna no Nihongo" első kezdő tankönyvének tartalmának fordításait tartalmazza. Mintegy tíz különböző nyelven érhető el. Hasznos azoknak a diákoknak, akik egyedül tanulják a japán nyelvet, vagy amikor nincs idő hasonló szavakat vagy allegóriákat keresni egy új szókincsű szó magyarázatához.

Jegyezze meg az összes leckében szereplő szókincset: Emellett a "Minna no Nihongo" módszer szerzői azt javasolják, hogy a tanulók minden óra előtt nézzék meg a szókincset, hogy a tanulás hatékonyabban történhessen.

Kulcsok a tankönyvben tárgyalt pontok megértéséhez: Mivel ez egy japán nyelvkönyvsorozat kezdő tanulóknak, a leckék előtt magyarázatokat találsz. Megtanítjuk a japán nyelv általános jellemzőit, az órákon hasznos udvariassági formulákat, a japán nyelvben használt írásjegyek működését stb...

Minden mondatmintát lefed: Az alaptartalom a szavak és kifejezések fordításaiból áll. De a "Minna no Nihongo Shokyu 1" fő tankönyvben található mondatminták és beszélgetések átiratai is.

Legfontosabb előnyök

  • Jobb megértés a nyelvtanról.
  • Az eredeti "Minna no Nihongo Shokyu 1" tankönyv fordításai.
  • Szerezzen előnyt a tanulmányaihoz ezzel a nagyszerű tanulási eszközzel.
  • Bízz abban, hogy bármit meg tudsz tanulni, akár mások segítsége nélkül is.

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 翻訳・文法解説 翻訳・文法解説
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Honyaku Bunpo Kaisetsu
  • Oldalak: 181 oldal
  • Méretek: B5

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram