Minna no Nihongo Shokyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek

A termék áttekintése: Japán nyelvtanulók örüljenek! A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek" már elérhető. Ez a praktikus kézikönyv az eredeti "Minna no Nihongo Shokyu 1" tankönyvben található tartalmak fordításait tartalmazza, megkönnyítve ezzel a japán nyelvet egyedül tanulók vagy azok számára, akiknek korlátozott a hozzáférésük tanárokhoz és forrásokhoz. Mintegy tíz különböző nyelvi lehetőség közül választhat, így ez a könyv az Ön egyedi igényeihez igazítható, miközben a japán nyelv folyékony elsajátításán dolgozik. Hozza ki a legtöbbet a tanulási időből ezzel a felbecsülhetetlen értékű referenciaeszközzel!

¥ 3,400 - ¥ 4,400

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"Minna no Nihongo Shokyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek" bővebben

Egyedül próbál japánul tanulni, és szüksége van egy kis segítségre? Akkor nézd meg a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek" című könyvet. Ez a praktikus útmutató az első kezdő tankönyv, a "Minna no Nihongo" összes leckéjének fordítását tartalmazza. Tíz különböző nyelven érhető el, így bárhol elkezdheted a tanulást. Ráadásul tökéletes azoknak a tanulóknak, akik alaposabban szeretnék megérteni a nyelvet, vagy alternatív módokat keresnek az új szavak magyarázatára.

Főbb jellemzők

Tanuljon japánul önállóan fordításokkal: Ez a könyv a "Minna no Nihongo" első kezdő tankönyvének tartalmának fordításait tartalmazza. Mintegy tíz különböző nyelven érhető el. Hasznos azoknak a diákoknak, akik egyedül tanulják a japán nyelvet, vagy amikor nincs idő hasonló szavakat vagy allegóriákat keresni egy új szókincsű szó magyarázatához.

Jegyezze meg az összes leckében szereplő szókincset: Emellett a "Minna no Nihongo" módszer szerzői azt javasolják, hogy a tanulók minden óra előtt nézzék meg a szókincset, hogy a tanulás hatékonyabban történhessen.

Kulcsok a tankönyvben tárgyalt pontok megértéséhez: As this is a series of Japanese language books for beginner students, you will find explanations before the lessons. You will be taught the general characteristics of the Japanese language, polite formulas that are useful in class, how the characters used in the Japanese language work, etc…

Minden mondatmintát lefed: Az alaptartalom a szavak és kifejezések fordításaiból áll. De a "Minna no Nihongo Shokyu 1" fő tankönyvben található mondatminták és beszélgetések átiratai is.

Legfontosabb előnyök

  • Jobb megértés a nyelvtanról.
  • Translations of the original “Minna no Nihongo Shokyu 1” textbook.
  • Szerezzen előnyt a tanulmányaihoz ezzel a nagyszerű tanulási eszközzel.
  • Bízz abban, hogy bármit meg tudsz tanulni, akár mások segítsége nélkül is.

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 翻訳・文法解説 翻訳・文法解説
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Honyaku Bunpo Kaisetsu
  • Oldalak: 181 oldal
  • Méretek: B5
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.