Minna no Nihongo Shokyu 1: Teacher’s Manual

A termék áttekintése: Olyan útmutatót keresel, amely segít a "Minna no Nihongo Shokyu 1" módszer használatában az órákon? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Tanári kézikönyv"! Ez az átfogó kézikönyv bemutatja az egyes leckék terminológiáját, felépítését és tartalmát, a tanfolyam lebonyolításával kapcsolatos információkat, valamint az ismétlési gyakorlatok válaszait. Ezenkívül az útmutató második része részletesen ismerteti az egyes fejezeteknél a tanfolyam során alkalmazandó tanítási módszereket. Ha hatékonyan szeretnél japánul tanítani e népszerű tankönyvsorozat segítségével, szükséged van erre a kézikönyvre!

¥ 5,400

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

More about "Minna no Nihongo Shokyu 1: Teacher’s Manual"

Ez az útmutató tökéletes minden tanár számára, aki a "Minna no Nihongo Shokyu 1" tankönyvet szeretné használni az óráin! Az útmutató első része tartalmazza az összes szükséges információt az egyes leckék terminológiájáról, szerkezetéről és tartalmáról. A második rész részletezi azokat a tanítási módszereket, amelyeket az egyes fejezetekhez a tanfolyam során használhatsz. Tehát akár kezdő, akár tapasztalt tanár vagy, ebben az útmutatóban minden benne van, amire szükséged lehet a "Minna no Nihongo Shokyu 1" tanulásához!

Főbb jellemzők

Legyen a diákjai kedvenc tanára: Ez a kézikönyv olyan tanárok számára tartalmaz utasításokat, akik a "Minna no Nihongo Shokyu 1" módszert szeretnék használni az óráikon.

Egy alapvető japán tanítási eszköztár: Az útmutató első része bemutatja az egyes leckék terminológiáját, felépítését és tartalmát, a tanfolyam lebonyolításával kapcsolatos információkat, valamint az ismétlési gyakorlatok válaszait. A második rész részletesen ismerteti az egyes fejezetek tanítási módszereit a tanfolyam során.

Források a japán órákhoz: A könyvhöz mellékelt CD-ROM tele van hasznos tantermi forrásokkal. Megtalálható például a nyelvtan, a szókincs, a részecskék és a melléknevek listája, az igealakok táblázata és illusztrációk.

Legfontosabb előnyök

 • "- Tanulja meg, hogyan tanítson japánul ezzel a tankönyvsorozattal.
 • Értse az egyes leckék felépítését és tartalmát.
 • Te'nagyszerű tanár leszel!
 • A diákjaid imádni fogják a tőled való tanulást."

További részletek

 • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 教え方の手引き
 • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Oshiekata no Tebiki
 • Termék sorozat: Minna no Nihongo
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: 3A hálózat (スリーエーネットワーク)
 • Oldalak: 212 oldal
 • Méretek: B5

Minna no Nihongo Shokyu 1: Teacher’s Manual

¥ 5,400

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.