Minna no Nihongo Shokyu 1: Mondatminta munkafüzet

A termék áttekintése: Olyan munkafüzetet keres, amely a Minna no Nihongo módszer első 25 leckéjében tanult nyelvtani és szókincsbeli tudnivalókat szilárdítja meg? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Sentence Pattern Workbook". Ez a gyakorlófüzet kifejezetten a japán nyelv kezdők számára készült, és vizuálisan vonzó illusztrációkkal, táblázatokkal és diagramokkal segíti a hatékonyabb tanulást. Ráadásul a nyelvtani lapok minden leckét összefoglalnak, így gyorsan átnézheted, amit tanultál. Ha szeretnéd fejleszteni a japán nyelvtudásodat, ez a munkafüzet kihagyhatatlan!

¥ 3,200

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Sentence Pattern Workbook" címről

Szeretne a Minna no Nihongo módszerrel egyből belevágni a japán nyelvtanulásba? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Mondatminta munkafüzet"! Ez a praktikus gyakorlófüzet a híres Minna no Nihongo módszer első 25 leckéjében tanult nyelvtani és szókincsbeli ismereteket foglalja össze. Minden lecke vizuálisan is könnyen érthető, a kezdőkhöz igazított illusztrációkkal, táblázatokkal és diagramokkal. Ráadásul a nyelvtani lapok néhány percben összefoglalják az egyes órák tartalmát. Tehát akár meglévő készségeidet szeretnéd megerősíteni, akár csak most kezded, ez a munkafüzet tökéletes számodra!

Főbb jellemzők

Nem fogod elfelejteni a japán szókincsedet: Ez a munkafüzet a Minna no Nihongo első 25 leckéjének nyelvtanát és szókincsét szilárdítja meg.

Vizualizáld a leggyakoribb mondatmintákat: A leckék vizuálisan is könnyen érthetőek, a japán nyelv kezdőihez igazított illusztrációkkal, táblázatokkal és diagramokkal. Emellett a nyelvtani lapok néhány percben összefoglalják az egyes leckék tartalmát.

Egy könyv, amely követi az olvasási képességedet japánul: Az első tíz lecke hiragana és katakana nyelven íródott, hogy a lehető legkönnyebben hozzáférhető legyen. Csak a 11. leckétől kezdődően épül be az első kanji a szövegekbe. Emellett a leckék szerkezete minden alkalommal változik, hogy alkalmazkodjon az újonnan tárgyalt pontokhoz.

Különböző gyakorlatok: Így szembesülhetsz a szókincs megerősítésével, az új mondatszerkezetek bemutatásával, a leckékben használt nyelvtani pontok összefoglalóival, a részecskékkel, határozókkal és igékkel kapcsolatos magyarázatokkal... És még sok mással is!

Legfontosabb előnyök

  • Kezdje meg a japán nyelvtanulást.
  • Világos és tömör nyelvtani magyarázatok.
  • Legyen magabiztosabb önmagában az egyik legnehezebb nyelv elsajátításával!

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 書いて覚える文型練習帳
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Kaite Oboeru Bunkei Renshucho
  • Termék sorozat: Minna no Nihongo
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: Etsuko Hirai (平井悦子), Sachiko Miwa (三輪ささち子)
  • Oldalak: 138 oldal, 31 oldalas kiegészítésekkel válaszok
  • Méretek: B5

Minna no Nihongo Shokyu 1: Mondatminta munkafüzet

¥ 3,200

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.