Minna no Nihongo Shokyu 1: Fő tankönyv

A termék áttekintése: Ez a könyv az első fő tankönyv a Minna no Nihongo japán kezdőknek szóló sorozatban. Ha a négy készséget - hallás, olvasás, írás és beszéd - szeretnéd elsajátítani, ez a könyv tökéletes számodra! A 25 leckét úgy tervezték, hogy segítsen a kezdőknek folyékonyan elsajátítani a japán nyelvet.

¥ 4,300 - ¥ 4,800

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információk a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Main Textbook" című könyvről

Japanese can be a complex language to learn, but it’s possible with the right tools and instruction! That’s where the “Minna no Nihongo” series comes in. This particular book is the first main textbook of the series, and it offers a complete and fun learning method for beginners. With 25 lessons designed to help you acquire the four basic skills of listening, reading, writing, and speaking Japanese, this book is your essential guide to learning one of Asia’s most popular languages.

Főbb jellemzők

Kezdje itt: Ha japánul szeretne tanulni, de nem tudja, hol és hogyan kezdje, akkor ez a könyv tökéletes a kezdőknek. Könnyen használható tanulási módszert kínál szórakoztató gyakorlatokkal, amelyekkel pillanatok alatt felfrissítheted a nyelvtudásodat!

Átfogó tankönyv: A könyvben található 25 lecke célja, hogy a kezdő tanulók elsajátíthassák a hallás, olvasás, írás és beszéd négy készségét. Egyszerű mondatszerkezeteket tanulnak, majd áttérnek a nehezebb témákra. Ennek érdekében a tananyag és a példabeszélgetések konkrét, egyszerű helyzeteket vagy elvontabb témákat használnak.

Latin vagy japán karakterek, válasszon! A "Minna no Nihongo" első kézikönyve két változatban érhető el: az egyik változat japán írásjegyeket használ, a másik pedig kizárólag a latin ábécé fonetikus átírásán alapul. Az első változat beszerzését javasoljuk, mivel a következő kézikönyvek csak japán nyelven íródtak. Így könnyebben folytathatja a tanulást.

Az alapvető japán nyelvi arzenál: Azt is javasoljuk, hogy szerezze be a könyvet, amely tartalmazza a tankönyv 25 leckéjének fordításait és nyelvtani jegyzeteit. Ez a másik könyv külön-külön vagy csomagban is kapható ebben a boltban. Az oldalon lejjebb görgetve többet megtudhat ezekről a különböző lehetőségekről.

Legfontosabb előnyök

  • Sajátítsa el a nyelv alapjait pillanatok alatt.
  • Kapcsolódjon össze Japán kultúrájával és népével.
  • Legyen képes kommunikálni a japánul anyanyelvként beszélő emberek millióival!

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 本冊 本冊
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Honsatsu
  • Termék sorozat: Minna no Nihongo
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: 3A hálózat (スリーエーネットワーク)
  • Oldalak: 249 oldal, 55 oldalas kiegészítésekkel válaszok és forgatókönyvek
  • Méretek: B5
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.