$0.00
0 tétel(ek)

Minna no Nihongo Shokyu 1: Fő tankönyv

$28.81 - $32.16

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

A termék áttekintése:

Ez a könyv az első fő tankönyv a Minna no Nihongo japán kezdőknek szóló sorozatban. Ha a négy készséget - hallás, olvasás, írás és beszéd - szeretnéd elsajátítani, ez a könyv tökéletes számodra! A 25 leckét úgy tervezték, hogy segítsen a kezdőknek folyékonyan elsajátítani a japán nyelvet.

További információk a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Main Textbook" című könyvről

A japán nyelv megtanulása bonyolult lehet, de a megfelelő eszközökkel és oktatással lehetséges! Itt jön a képbe a "Minna no Nihongo" sorozat. Ez a könyv a sorozat első fő tankönyve, amely teljes körű és szórakoztató tanulási módszert kínál a kezdők számára. A 25 leckével, amelyek célja, hogy segítsen elsajátítani a négy alapvető készséget: a hallás, az olvasás, az írás és a beszéd japán nyelvét, ez a könyv az Ön alapvető útmutatója Ázsia egyik legnépszerűbb nyelvének elsajátításához.

Főbb jellemzők

Kezdje itt: Ha japánul szeretne tanulni, de nem tudja, hol és hogyan kezdje, akkor ez a könyv tökéletes a kezdőknek. Könnyen használható tanulási módszert kínál szórakoztató gyakorlatokkal, amelyekkel pillanatok alatt felfrissítheted a nyelvtudásodat!

Átfogó tankönyv: A könyvben található 25 lecke célja, hogy a kezdő tanulók elsajátíthassák a hallás, olvasás, írás és beszéd négy készségét. Egyszerű mondatszerkezeteket tanulnak, majd áttérnek a nehezebb témákra. Ennek érdekében a tananyag és a példabeszélgetések konkrét, egyszerű helyzeteket vagy elvontabb témákat használnak.

Latin vagy japán karakterek, válasszon! A "Minna no Nihongo" első kézikönyve két változatban érhető el: az egyik változat japán írásjegyeket használ, a másik pedig kizárólag a latin ábécé fonetikus átírásán alapul. Az első változat beszerzését javasoljuk, mivel a következő kézikönyvek csak japán nyelven íródtak. Így könnyebben folytathatja a tanulást.

Az alapvető japán nyelvi arzenál: Azt is javasoljuk, hogy szerezze be a könyvet, amely tartalmazza a tankönyv 25 leckéjének fordításait és nyelvtani jegyzeteit. Ez a másik könyv külön-külön vagy csomagban is kapható ebben a boltban. Az oldalon lejjebb görgetve többet megtudhat ezekről a különböző lehetőségekről.

Legfontosabb előnyök

  • Sajátítsa el a nyelv alapjait pillanatok alatt.
  • Kapcsolódjon össze Japán kultúrájával és népével.
  • Legyen képes kommunikálni a japánul anyanyelvként beszélő emberek millióival!

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 本冊 本冊
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Honsatsu
  • Termék sorozat: Minna no Nihongo
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: 3A hálózat (スリーエーネットワーク)
  • Oldalak: 249 pages, with supplements of 55 pages of answers and scripts
  • Méretek: B5

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram