Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji

A termék áttekintése: Szeretné elkezdeni a japán kanji tanulását? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" tankönyv! Ez a kezdő kézikönyv mindent tartalmaz, amit tudnod kell ahhoz, hogy elkezdhesd írni, olvasni és használni a kanjikat. A 220 különböző karaktert tartalmazó könyv segítségével pillanatok alatt készen állsz majd a JLPT N5 és N4 vizsgák letételére! Ráadásul a gyakorló gyakorlatokkal, valamint az alapvető kanji formákra és szemantikai jellemzőkre összpontosítva jó úton haladhatsz a japán nyelv e nélkülözhetetlen részének elsajátítása felé. Kezdje nyelvtanulási útját még ma a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" tankönyvvel!

¥ 3,800 - ¥ 4,000

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információk a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" című könyvről

A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" egy nagyszerű kezdő kanji tankönyv mindazok számára, akik a JLPT N5 vagy N4 vizsgát szeretnék letenni. Ez a könyv 220 kanjit és 351 szókincset tartalmaz, amelyek ezeket a karaktereket használják. A kanjik formáinak és szemantikai jellemzőinek tanulmányozásával megtanulhatod, hogyan írd, olvasd és használd ezeket a kanjikat. Ezenkívül ezzel a könyvvel 35 olyan alapvető kanji írásán gyakorolhatod az írást, amelyek összetettebb karakterek részei.

Főbb jellemzők

Tanulja meg a JLPT N5 vizsga letételéhez szükséges kanjikat: This kanji book from the “Minna no Nihongo Shokyu 1” series contains 220 kanji and 351 vocabulary words using these characters. With this Japanese beginner’s textbook, you can learn the kanji needed to pass the N5 and N4 JLPT.

Olvassa és írja le az első japán kanjikat: A formák és szemantikai jellemzők tanulmányozásával megtanulod, hogyan kell írni, olvasni és használni ezeket a karaktereket. Gyakorolni fogod az írást 35 alapvető kanji írásán, amelyek olyan karakterek részei, amelyek írása bonyolultabb.

Memorize words that use the Kanji you’ve learned: Ahelyett, hogy egyszerűen csak írnád és memorizálnád a kanjikat, egyidejűleg olyan szavakat is megtanulhatsz, amelyek ezeket a karaktereket használják a mindennapi életben ismert és hasznos területeken.

Legfontosabb előnyök

  • You’ll be able to read and write kanji.
  • Váljon a japán nyelv sokoldalúbb tanulójává.
  • 220 different kanji covered, so you’ll be ready to pass the JLPT N5 and N4 exams in no time!
  • Legyen büszke az elért eredményeire, miközben megtanulja ezt a nehéz nyelvet.

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 漢字 漢字
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Kanji
  • Oldalak: 159 oldal, 37 oldalas kiegészítésekkel referenciakönyv
  • Méretek: B5
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.