$0.00
0 tétel(ek)

Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji

$25.64 - $26.99

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

A termék áttekintése:

Szeretné elkezdeni a japán kanji tanulását? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" tankönyv! Ez a kezdő kézikönyv mindent tartalmaz, amit tudnod kell ahhoz, hogy elkezdhesd írni, olvasni és használni a kanjikat. A 220 különböző karaktert tartalmazó könyv segítségével pillanatok alatt készen állsz majd a JLPT N5 és N4 vizsgák letételére! Ráadásul a gyakorló gyakorlatokkal, valamint az alapvető kanji formákra és szemantikai jellemzőkre összpontosítva jó úton haladhatsz a japán nyelv e nélkülözhetetlen részének elsajátítása felé. Kezdje nyelvtanulási útját még ma a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" tankönyvvel!

További információk a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" című könyvről

A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" egy nagyszerű kezdő kanji tankönyv mindazok számára, akik a JLPT N5 vagy N4 vizsgát szeretnék letenni. Ez a könyv 220 kanjit és 351 szókincset tartalmaz, amelyek ezeket a karaktereket használják. A kanjik formáinak és szemantikai jellemzőinek tanulmányozásával megtanulhatod, hogyan írd, olvasd és használd ezeket a kanjikat. Ezenkívül ezzel a könyvvel 35 olyan alapvető kanji írásán gyakorolhatod az írást, amelyek összetettebb karakterek részei.

Főbb jellemzők

Tanulja meg a JLPT N5 vizsga letételéhez szükséges kanjikat: Ez a kanji könyv a "Minna no Nihongo Shokyu 1" sorozatból 220 kanjit és 351 szókincset tartalmaz, amelyekben ezeket a karaktereket használják. Ezzel a japán kezdő tankönyvvel megtanulhatja az N5 és N4 JLPT vizsgák sikeres letételéhez szükséges kanjikat.

Olvassa és írja le az első japán kanjikat: A formák és szemantikai jellemzők tanulmányozásával megtanulod, hogyan kell írni, olvasni és használni ezeket a karaktereket. Gyakorolni fogod az írást 35 alapvető kanji írásán, amelyek olyan karakterek részei, amelyek írása bonyolultabb.

Jegyezd meg azokat a szavakat, amelyekben a megtanult kanjikat használod: Ahelyett, hogy egyszerűen csak írnád és memorizálnád a kanjikat, egyidejűleg olyan szavakat is megtanulhatsz, amelyek ezeket a karaktereket használják a mindennapi életben ismert és hasznos területeken.

Legfontosabb előnyök

  • Képes leszel kanji-t olvasni és írni.
  • Váljon a japán nyelv sokoldalúbb tanulójává.
  • 220 különböző kanjival foglalkozik, így pillanatok alatt készen állsz a JLPT N5 és N4 vizsgák letételére!
  • Legyen büszke az elért eredményeire, miközben megtanulja ezt a nehéz nyelvet.

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 漢字 漢字
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Kanji
  • Oldalak: 159 pages, with supplements of 37 pages of reference book
  • Méretek: B5

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram