Minna no Nihongo Shokyu 1: Könnyen megírható esszé

A termék áttekintése: Szeretne elkezdeni japánul írni, de úgy érzi, hogy túlterhelt? A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Könnyen megírható esszé" itt van, hogy segítsen! Ez a könyv egyszerű, lépésről-lépésre történő útmutatót nyújt a kezdőknek, hogy segítsen megírni az első összefüggő japán szövegeket. Megtanulhatod, hogyan hozz létre szerkezeteket az egyszerű mondatokhoz, és fejlesztheted a készségeidet folyamatábrák segítségével, amelyek szemléltetik a mondatok helyes felépítésének módját. Ezzel az útmutatóval pillanatok alatt eljuthatsz a jól megírt fogalmazások megírásához!

¥ 3,000

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"Minna no Nihongo Shokyu 1: Könnyen megírható esszé" bővebben

Érdekli a japán nyelv alapjainak elsajátítása? Ha igen, akkor a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Könnyen írható esszé" a tökéletes könyv az Ön számára! A kezdők számára készült kézikönyv megtanítja, hogyan írd meg első szövegeidet japánul. Lehetőséged lesz húsz különböző témáról írni, és a könyvben található hasznos folyamatábrák segítségével ezt könnyedén megteheted. Miért is várnál tovább? Vedd meg a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Könnyen megírható esszé" című könyvet még ma!

Főbb jellemzők

Tanulj meg egyszerű mondatokat írni japánul: Ez a két Minna no Nihongo Shokyu tankönyvön alapuló kézikönyv segít az első japán szövegek megírásában. Lehetőséged lesz összefüggő mondatokat írni mintegy húsz ismert témában.

: Ebben a könyvben a mondatok szerkezetét bemutató folyamatábrákat találsz. Ezek az ábrák segítenek a tanulóknak megérteni, hogyan épülnek fel a legegyszerűbb mondatok. Képesek lesznek kivetíteni magukat az írásaikban, és időt takaríthatnak meg a rövid szövegek írásakor.

: A könyvhöz egy kis füzetet is mellékelnek. Ez tartalmazza a Minna no Nihongo Shokyu leckéiben nem szereplő szavak angol, koreai és kínai fordítását.

Legfontosabb előnyök

 • Ön'képes lesz alapvető mondatokat olvasni és írni japánul.
 • Írásgyakorlatokat és folyamatábrákat tartalmaz minden szinten tanulók számára.
 • Írja meg első esszéjét magabiztosan!
 • Növelje a japán kultúra megértését.

További részletek

 • Japán cím: みんなの日本語初級 第2版 やさしい作文
 • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu Dai 2-Han Yasashii Sakubun
 • Termék sorozat: Minna no Nihongo
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: Kaoru Kadowaki (門脇薫), Kaoru Nishima (西馬薫)
 • Oldalak: 123 oldal, 35 oldalas kiegészítésekkel kiegészítés
 • Méretek: B5

Minna no Nihongo Shokyu 1: Könnyen megírható esszé

¥ 3,000

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.