Minna no Nihongo Shokyu 1: Beszélgetés DVD

A termék áttekintése: A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Conversation DVD" segítségével megtanulhatja a japán nyelv alapjait, és láthatja, hogy ezeket a fogalmakat hogyan ültetik át a gyakorlatba a valós beszélgetésekben. Ez a DVD tökéletes azok számára, akik egy lépéssel tovább szeretnék vinni a tanulási élményt, vagy akik csak az alapokat szeretnék átismételni, mielőtt továbblépnének a nagyobb kihívást jelentő anyagra. A több mint kétórás tartalommal ez a DVD biztosan segít abban, hogy bármilyen helyzetben könnyebben beszéljen japánul!

¥ 13,500

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

Több információ a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Conversation DVD" című filmről

This DVD is the perfect tool to help you learn to converse in Japanese. The video excerpts accompanying the 25 lessons from Minna no Nihongo’s first textbook will help you understand in which situations the concepts you learn in class can be used in practice. With this DVD, you’ll be able to improve your conversational skills with ease!

Főbb jellemzők

A japán nyelv megértése kontextusban: This DVD contains the video excerpts that accompany the 25 lessons from Minna no Nihongo’s first textbook. The conversation scenes on the DVD will help you understand in which situations the concepts you learn in class can be used in practice.

Javítsa japán nyelvtudását otthonában: It’s also a great way to start practicing your listening skills. This field is an important learning aspect that is difficult to work on with the textbook alone. This assumption is especially true when you use the Minna no Nihongo method to learn Japanese on your own.

Használja a videókat a mondatszerkezetek és a nyelvtan bemutatására: Ha Ön japán nyelvet tanít, a DVD-n található videókat használhatja az órán a mondatszerkezetek vagy nyelvtani pontok bemutatására, amelyeket a diákjaival fog megbeszélni.

Feliratokat olvashat latin betűkkel vagy japánul: Lehetősége van japán nyelvű feliratok megjelenítésére. Két lehetőség van: a latin ábécével átírt feliratok vagy az egyszerű kana és kanji használatával.

Legfontosabb előnyök

  • Nézze meg, hogyan valósulnak meg ezek a fogalmak a gyakorlatban a valós világbeli beszélgetésekben.
  • Vigye tovább a tanulási élményt egy lépéssel.
  • Ismételje át az alapokat, mielőtt a nehezebb anyagra térne át.
  • Élje át egy új nyelv elsajátításának izgalmát.

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 会話DDVD
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Kaiwa DVD
  • Méretek: Duodecimo
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.