Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 témakör olvasása kezdőknek

A termék áttekintése: A japán egy összetett nyelv, amely a kezdők számára ijesztő lehet. A megfelelő eszközökkel és oktatással azonban már ma elkezdhet japánul olvasni! A "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 témakör olvasása kezdőknek" minden szükséges anyagot biztosít ahhoz, hogy elkezdhesse a japán nyelvű szövegek olvasását. Ez a könyv 25 különböző témájú olvasmányt tartalmaz, és így egy jól körülhatárolt bevezetést nyújt a nyelvbe. Az olvasmányok mellett gyakorlatokat is tartalmaz, amelyek segítségével tesztelheted a szövegértésedet.

¥ 3,000

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 téma kezdőknek" bővebben

Japanese is an exciting and unique language that has a complex writing system. However, with the right tools and resources, anyone can learn it! This textbook is one of such tools – designed to introduce beginners to reading in Japanese. Inside you will find 25 texts covering various topics, all written in easy-to-understand Japanese. There are also questions and exercises to help check comprehension. So if you’re looking for a fun and educational way to start learning this fascinating language, look no further than “Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 Topics to Read for Beginners”!

Főbb jellemzők

Ismerkedjen meg különféle témákkal, és merüljön el a japán kultúrában: Ez a kézikönyv lehetővé teszi, hogy a kezdő japán nyelvtanulók elkezdjék gyakorolni az olvasást ezen a nyelven. A könyvben található 25 szöveg a témák széles skáláját öleli fel. Találhatsz dokumentumokat a diákok mindennapi életéről Japánban, vagy információkat a japán kultúráról és társadalomról.

Az olvasónak a teljesítés érzését adja: Az alkalmazott formátumok változatosak, és tartalmaznak kérdéseket és feladatokat annak ellenőrzésére, hogy az olvasó megértette-e az olvasottakat. Az olvasmányok levelek, közlemények, interjúk, kvízek és felmérések formájában jelennek meg.

Tanuljon még több japán szókincset: Ha megvásárolja ezt a könyvet, egy füzetet is kap, amely a Minna no Nihongo Shokyu fő tankönyvében nem tanult szókincs fordításait tartalmazza. Ezek a fordítások angol, indonéz, thai, vietnami, koreai és kínai nyelven készültek.

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon meg japánul olvasni egy könnyen használható tankönyv segítségével.
  • Tágítsd ki a világodat.
  • Fejlesszen ki egy új készséget, amely segít az egyéni fejlődésében.

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語初級Ⅰ 第2版 初級で読めるトピック25
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Shokyu I Dai 2-Han Shokyu de Yomeru Topikku 25
  • Termék sorozat: Minna no Nihongo
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: Akiko Makino (牧野昭子), Sachiko Sawada (澤田幸子), Shigekawa Akemi (重川明美), Yone Tanaka (田中よね), Mariko Mizuno (水野マリ子).
  • Oldalak: 67 oldal, 44 oldalas kiegészítésekkel fordítások; válaszok és tanári útmutató
  • Méretek: B5

Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 témakör olvasása kezdőknek

¥ 3,000

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.