Eladó!

Minna no Nihongo: Nihong Nihong: Teljes készlet

A termék áttekintése: Japánul szeretne tanulni? A Minna no Nihongo könyvek teljes készlete pontosan az, amire szüksége van! A tankönyvekkel, munkafüzetekkel, nyelvtani és kanji útmutatókkal, audio CD-kkel és DVD-kkel ez a csomag mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a japán nyelvi utazás megkezdéséhez. A készletben található Miller-san-regények remek lehetőséget nyújtanak a szövegértési készség gyakorlásához is. Miért is várna? Szerezze be ezt a készletet még ma, és kezdjen el japánul tanulni!

¥ 123,600

Bundle content:

Minna no Nihongo Shokyu 1: Fő tankönyv

Ez a könyv az első fő tankönyv a Minna no Nihongo japán kezdőknek szóló sorozatban. Ha a négy készséget - hallás, olvasás, írás és beszéd - szeretnéd elsajátítani, ez a könyv tökéletes számodra! A 25 leckét úgy tervezték, hogy segítsen a kezdőknek folyékonyan elsajátítani a japán nyelvet.

Minna no Nihongo Shokyu 1: Munkafüzet

Ha japán nyelvtudásodat szeretnéd fejleszteni, akkor a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Munkafüzet" című könyvet keresd! Ez az átfogó munkafüzet segít a Minna no Nihongo első 25 leckéjében leírtak jobb megértésében és alkalmazásában. Ez a munkafüzet rengeteg gyakorlati feladatot és tesztet tartalmaz, így nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik a Minna no Nihongo sorozat segítségével kezdenek japánul tanulni!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek

Japán nyelvtanulók örüljenek! A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek" már elérhető. Ez a praktikus kézikönyv az eredeti "Minna no Nihongo Shokyu 1" tankönyvben található tartalmak fordításait tartalmazza, megkönnyítve ezzel a japán nyelvet egyedül tanulók vagy azok számára, akiknek korlátozott a hozzáférésük tanárokhoz és forrásokhoz. Mintegy tíz különböző nyelvi lehetőség közül választhat, így ez a könyv az Ön egyedi igényeihez igazítható, miközben a japán nyelv folyékony elsajátításán dolgozik. Hozza ki a legtöbbet a tanulási időből ezzel a felbecsülhetetlen értékű referenciaeszközzel!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Mondatminta munkafüzet

Olyan munkafüzetet keres, amely a Minna no Nihongo módszer első 25 leckéjében tanult nyelvtani és szókincsbeli tudnivalókat szilárdítja meg? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Sentence Pattern Workbook". Ez a gyakorlófüzet kifejezetten a japán nyelv kezdők számára készült, és vizuálisan vonzó illusztrációkkal, táblázatokkal és diagramokkal segíti a hatékonyabb tanulást. Ráadásul a nyelvtani lapok minden leckét összefoglalnak, így gyorsan átnézheted, amit tanultál. Ha szeretnéd fejleszteni a japán nyelvtudásodat, ez a munkafüzet kihagyhatatlan!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji

Szeretné elkezdeni a japán kanji tanulását? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" tankönyv! Ez a kezdő kézikönyv mindent tartalmaz, amit tudnod kell ahhoz, hogy elkezdhesd írni, olvasni és használni a kanjikat. A 220 különböző karaktert tartalmazó könyv segítségével pillanatok alatt készen állsz majd a JLPT N5 és N4 vizsgák letételére! Ráadásul a gyakorló gyakorlatokkal, valamint az alapvető kanji formákra és szemantikai jellemzőkre összpontosítva jó úton haladhatsz a japán nyelv e nélkülözhetetlen részének elsajátítása felé. Kezdje nyelvtanulási útját még ma a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" tankönyvvel!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji gyakorlókönyv

Szeretné elkezdeni a kanji tanulását? Akkor ez a tökéletes könyv az Ön számára! A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji gyakorlókönyv" a mindennapi életben leggyakrabban használt 218 karakterrel ismertet meg. Ez a könyv segít az alapvető kanjik írásának és olvasásának gyakorlásában, szókincses szavakkal és példamondatokkal. Ráadásul az oldalak levehetők és perforáltak, így tetszés szerint átrendezheted őket!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Könnyen megírható esszé

Szeretne elkezdeni japánul írni, de úgy érzi, hogy túlterhelt? A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Könnyen megírható esszé" itt van, hogy segítsen! Ez a könyv egyszerű, lépésről-lépésre történő útmutatót nyújt a kezdőknek, hogy segítsen megírni az első összefüggő japán szövegeket. Megtanulhatod, hogyan hozz létre szerkezeteket az egyszerű mondatokhoz, és fejlesztheted a készségeidet folyamatábrák segítségével, amelyek szemléltetik a mondatok helyes felépítésének módját. Ezzel az útmutatóval pillanatok alatt eljuthatsz a jól megírt fogalmazások megírásához!

Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 témakör olvasása kezdőknek

A japán egy összetett nyelv, amely a kezdők számára ijesztő lehet. A megfelelő eszközökkel és oktatással azonban már ma elkezdhet japánul olvasni! A "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 témakör olvasása kezdőknek" minden szükséges anyagot biztosít ahhoz, hogy elkezdhesse a japán nyelvű szövegek olvasását. Ez a könyv 25 különböző témájú olvasmányt tartalmaz, és így egy jól körülhatárolt bevezetést nyújt a nyelvbe. Az olvasmányok mellett gyakorlatokat is tartalmaz, amelyek segítségével tesztelheted a szövegértésedet.

Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 hallásértési feladat

Ha szeretnéd fejleszteni a japán hallásértési készségeidet, akkor ne keress tovább, mint a "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 hallásértési feladat"! Ez a praktikus kézikönyv könnyen követhető keretet nyújt a japán párbeszédek megértésének fejlesztéséhez. Ez a könyv a híres "Minna no Nihongo" tankönyv első 25 leckéjén alapul, és tökéletesen alkalmas a japán nyelv tantermen kívüli tanulására. A "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 hallásértési feladat" világos, tömör magyarázataival és magával ragadó gyakorlataival nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik fejleszteni szeretnék nyelvtudásukat.

Minna no Nihongo Shokyu 1: Gyakorlati illusztrációk gyűjteménye

A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Gyakorló illusztrációk gyűjteménye" kiváló eszköz a tanárok számára, hogy tanáraik a diákjaikkal együtt használhassák! Minden oldal kivehető a könyvből, és kézikönyvként használható, így a tanárok könnyedén összpontosíthatnak az egyes szerkezetekre és gyakorlatokra. Az illusztrációkkal a tanulók szórakoztatóan tanulhatják és ismételhetik a japán nyelvtani szerkezeteket!

Minna no Nihongo Shokyu 1: 5 CD-s készlet

A "Minna no Nihongo Shokyu 1: 5 CD-készlet" a Minna no Nihongo Shokyu első kézikönyvének szókincsét, kifejezéseit és gyakorlatait tartalmazó hangfelvételeket tartalmazza.

Minna no Nihongo Shokyu 1: Beszélgetés DVD

A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Conversation DVD" segítségével megtanulhatja a japán nyelv alapjait, és láthatja, hogy ezeket a fogalmakat hogyan ültetik át a gyakorlatba a valós beszélgetésekben. Ez a DVD tökéletes azok számára, akik egy lépéssel tovább szeretnék vinni a tanulási élményt, vagy akik csak az alapokat szeretnék átismételni, mielőtt továbblépnének a nagyobb kihívást jelentő anyagra. A több mint kétórás tartalommal ez a DVD biztosan segít abban, hogy bármilyen helyzetben könnyebben beszéljen japánul!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Képes forrás CD-ROM könyv

Szeretné felpörgetni a japán óráit? Nézze meg a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Képes CD-ROM könyv" című kiadványunkat! Ez a praktikus forrás tele van 470 igével, 48 melléknévvel, 88 főnévvel és 28 kifejezéssel, PDF formátumban illusztrálva. A nagy formátumban kinyomtatható képek tökéletesen alkalmasak az osztálytermi használatra. Miért is várnánk? Vegyen egy példányt még ma, és lássa a különbséget!

Miller-san Vol. 1 - A Minna no Nihongo Shokyu regénye

A japán egy összetett és kihívást jelentő nyelv, de ezzel a könyvvel könnyebbé válik! Ez a regény a "Minna no Nihongo" című könyv beszélgetésein alapul, és kezdő tanulóknak készült. Segít jobban megérteni a nyelv alapjait, és megkönnyíti a japán nyelvtanulást!

Minna no Nihongo Shokyu 2: 5 CD-s készlet

A japán nyelvtanulás most még könnyebben elérhetővé és szórakoztatóbbá vált az új öt CD-s "Minna no Nihongo Shokyu 2: 5 CD-s készlet" című új CD-sorozattal! Ez a hangalapú taneszköz tartalmazza a népszerű tanfolyam második tankönyvének összes szókincsét, valamint a hallás utáni szövegértési gyakorlatokat a gyakorláshoz.

Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu regénye

A "Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu regénye" egy olyan eszköz, amelynek célja, hogy a japán nyelvtanulók minden szinten könnyebben követhessék a "Minna no Nihongo" leckék beszélgetéseit. A könyv japán nyelven íródott a kezdőtől a középhaladó szintig. A híres japán nyelvkönyvsorozat hallásértési gyakorlatainak egyik visszatérő szereplőjének életét követi nyomon.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Fő tankönyv

Folytassa japán nyelvtanulási útját a "Minna no Nihongo Shokyu 2: Main Textbook" című könyvvel! Ez a nélkülözhetetlen tankönyv végigvezeti Önt a kezdő és középhaladó szintű tanfolyam 26-50 leckéjén, és közben megtanítja az alapvető mondatszerkezeteket. Tehát akár a japán nyelvtan szilárd alapjait szeretnéd tovább építeni, akár a következő szintre szeretnéd emelni a tudásodat, ez a tökéletes segédeszköz a számodra.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Fordítás és nyelvtani jegyzetek

A Minna no Nihongo Shokyu 2: Fordítások és nyelvtani jegyzetek tökéletes társ, amely segít a legtöbbet kihozni a Minna no Nihongo Shokyu 2 tankönyvből. A leckék összes tartalmának fordításait és korábban nem publikált információkat tartalmazó könyv több mint tíz különböző nyelven érhető el, így Ön megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Munkafüzet

Olyan munkafüzetet keresel, amely segít gyakorolni és megerősíteni a Minna no Nihongo Shokyu 2-ben tanultakat? Ne keress tovább! Ez a munkafüzet rengeteg, a tankönyv minden egyes leckéjéhez igazított gyakorlatot tartalmaz, hogy gyakorolhassa és elsajátíthassa az anyagot. Ezenkívül időszakos teszteket is tartalmaz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem felejtette el a tanultakat!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji gyakorlókönyv

Ha a japán nyelv íráskészségét szeretné fejleszteni, akkor a "Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji gyakorlókönyv" a legjobb választás! Ez a hasznos könyv a Minna no Nihongo Shokyu 2 tankönyv leckéiben található mind a 312 kanji gyakorló lapjait tartalmazza. Ezzel az útmutatóval megtanulhatod, hogyan kell minden egyes karaktert a helyes sorrendben és a megfelelő vonásokkal írni. Ha tehát szeretnéd növelni a kanji tudásodat, a "Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji gyakorlókönyv" remek eszköz a tarsolyodban!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Mondatminta munkafüzet

Ez a munkafüzet a Minna no Nihongo Shokyu 2-ben tanult nyelvtan és szókincs gyakorlására és megszilárdítására szolgál. A rengeteg illusztrációval, táblázattal és ábrával, amelyek segítik a megértést, valamint az egyes leckék tartalmát felsoroló nyelvtani lapokkal ez a könyv tökéletes azok számára, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy jól értik a japán nyelvtan alapjait.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji

Ha szeretnéd fejleszteni a kanji-tudásodat, akkor a Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji könyv a legjobb választás. A több mint 316 kanjiról szóló információkat tartalmazó könyv tökéletes azoknak, akik többet szeretnének megtudni a japán nyelvben használt karakterekről. Ezenfelül e könyv segítségével az új kanjikat olyan összefüggésekbe tudja majd integrálni, amelyeket már középhaladó szintet megelőző japán nyelvtudás szintjén is megérthet.

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 hallás utáni szövegértési feladat

A "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 hallásértési feladat" egy tankönyv, amely a "Minna no Nihongo Shokyu 2" leckéit követi, és hallásértési feladatokat tartalmaz. Ez a könyv a "Minna no Nihongo Shokyu 2" leckéihez kapcsolódó, szóbeli szövegértési feladatokat tartalmazó kézikönyv. A könyvben található gyakorlatok olyan feladatok köré épülnek, mint például egy konkrét információ megtalálása egy beszélgetésben vagy interjúban. Ennek köszönhetően a japán nyelvvel viszonylag újonnan ismerkedő diákok fejleszthetik hallásértési készségüket.

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 témakör olvasása kezdőknek

A japán nyelvet nehéz lehet megtanulni, de a "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 témakör olvasása kezdőknek" segítségével könnyű és szórakoztató lehet! Ez a tankönyv az első japán nyelvű szövegek olvasásához nyújt segítséget, a mindennapi élethez kapcsolódó témák sokaságával. A kísérő kérdések biztosítják, hogy megértsd a tartalmat. Ezzel a könyvvel mindened meglesz, amire szükséged van ahhoz, hogy elindulj a folyékonyan beszélő japán nyelvtanulók felé vezető úton!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Képes forrás CD-ROM könyv

Ez a CD-ROM praktikus segédeszköz a japán nyelvet tanító tanárok számára! Közel 700 illusztrációt tartalmaz PDF formátumban a Minna no Nihongo Shokyu 2 leckéi alapján. Ezek a képek kinyomtathatók nagyméretű lapokra, hogy az osztályteremben kiállíthatók legyenek. Ezzel a CD-ROM-mal mindened megvan, amire szükséged lehet ahhoz, hogy a Minna no Nihongo módszerrel segítsd a diákjaidat a japán kultúra és nyelv megismerésében!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Beszélgetés DVD

Bemutatjuk a Minna no Nihongo Shokyu 2: Beszélgetés DVD-t! Ez a DVD tartalmazza a Minna no Nihongo Shokyu 2 kézikönyv leckéiben található összes beszélgetést. Amellett, hogy a tanulók jobban megérthetik a tankönyvben tárgyalt helyzeteket, a DVD-n szereplő forgatókönyvek játékos aspektust adnak a japán nyelvtanuláshoz. Ezek a videók felhasználhatók a leckék mondatszerkezeteinek, szókincsének és nyelvtani pontjainak bemutatására. Japán feliratozással és furiganával vannak ellátva, így Ön is szorosan követheti őket. Ez a DVD tökéletes az Ön számára, akár újonnan tanul japánul, akár fel szeretné frissíteni a tudását!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Gyakorlati illusztrációk gyűjteménye

A "Minna no Nihongo Shokyu 2: Picture Resource CD-ROM Book" segítségével értékes tanulási élményt nyújthat diákjainak. Ez az erőforrás különböző illusztrációkkal rendelkezik, amelyek célja, hogy segítsék a tanulókat a nyelvtan és a mondatszerkezet elsajátításában.

Minna no Nihongo Chukyu 1: Fő tankönyv

Folytatni szeretné japán tanulmányait? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Chukyu 1: Main Textbook"! Ez a középszintű tankönyv tökéletes azoknak a tanulóknak, akik elvégezték a Minna no Nihongo Shokyu sorozat 50 leckéjét, és tovább szeretnének tanulni. Ez a könyv különböző gyakorlatokkal és feladatokkal segít fejleszteni a japán nyelvtudásodat és elérni a következő szintet!

Minna no Nihongo Chukyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek

Japán nyelvtanulók, ez az a fordítási és nyelvtani útmutató, amire vártatok! A "Minna no Nihongo Chukyu 1: Fordítási és nyelvtani jegyzetek" az egyik legnépszerűbb középfokú japán tankönyv, a "Minna no Nihongo Chukyu 1" leckéiben használt szókincs fordítását és a tananyag magyarázatát tartalmazza. Ezzel a kiegészítő útmutatóval könnyedén követheti a tankönyv fő leckéit, és jobban megértheti a japán nyelvtani pontokat. Nyolc nyelven kapható, válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

Minna no Nihongo Chukyu 1: Munkafüzet

A "Minna no Nihongo Chukyu 1: Munkafüzet" tökéletes módja a "Minna no Nihongo Chukyu 1" tankönyvben leírt nyelvtani pontok gyakorlásának és ismétlésének. Ez a munkafüzet minden leckéhez négy oldalnyi feladatot, valamint ismétlési teszteket és egy záró tesztet tartalmaz. Ezzel a munkafüzettel fejlesztheti olvasási, írási, beszéd- és halláskészségét felső középfokú szinten.

Minna no Nihongo Chukyu 1: Memorizing Vocabulary Book (szókincs memorizálása)

Szeretné a következő szintre emelni japán nyelvtudását? Akkor szükséged van a "Minna no Nihongo Chukyu 1: Memorizing Vocabulary Book" című könyvre! Ez a középszintű tankönyv arra összpontosít, hogy segítsen a japán szókincs memorizálásában. A 12 leckével és rengeteg gyakorlással ez a könyv segít abban, hogy biztos legyen abban, hogy a "Minna no Nihongo Chukyu 1" című fő tankönyvben megtanult szavakat jól megérted. Szóval, mire vársz még? Szerezd meg a "Minna no Nihongo Chukyu 1: Memorizing Vocabulary Book" című könyvet még ma, és kezdd el elérni nyelvi céljaidat!

Minna no Nihongo Chukyu 2: Fő tankönyv

A "Minna no Nihongo Chukyu 2: Main Textbook" tökéletes választás minden olyan diák számára, aki középfokú japán tankönyvet keres! Segít elmélyíteni a társalgási, hallás utáni, olvasási és íráskészséget. Ez a népszerű tankönyv tizenkét fejezetre tagolódik, és tökéletesen alkalmas felső középfokú tanulók számára. Ezzel a szöveggel számos témát ismerhetsz meg, miközben nyelvi képességeidet erősítheted. Vásárolja meg most, és kezdje el javítani japán nyelvtudását még ma!

Minna no Nihongo Chukyu 2: Fordítás és nyelvtani jegyzetek

Ez a praktikus kézikönyv tökéletes mindenkinek, aki a "Minna no Nihongo Chukyu 2"-t tanulja! A leckékben használt szókincs fordításait és a tananyag magyarázatát tartalmazza, mindezt nyolc különböző nyelven.

Minna no Nihongo Chukyu 2: Munkafüzet

A "Minna no Nihongo Chukyu 2: Munkafüzet" tökéletes azok számára, akik gyakorolni és tökéletesíteni szeretnék japán nyelvtudásukat. A fő tankönyv leckéin alapuló gyakorlatokkal ez a munkafüzet segít a tanulóknak a gyorsabb és jobb tanulásban. A rengeteg gyakorlóanyaggal ez a munkafüzet kihagyhatatlan mindazok számára, akik a "Minna no Nihongo Chukyu 2" című könyvet tanulják.

Minna no Nihongo Chukyu 2: Memorizing Vocabulary Book (szókincs memorizálása)

A "Minna no Nihongo Chukyu 2: Memorizing Vocabulary Book" segítségével a japán nyelvtanulás még könnyebbé vált! Ezzel a középszintű szókincsmemorzsoló könyvvel minden szükséges eszközzel rendelkezni fogsz, hogy megerősítsd a tudásodat. A 12 fejezet különböző gyakorlatokon keresztül vezet végig, amelyek a definícióktól a használatig mindent lefednek. Ráadásul egy kis gyakorlással a legnehezebb szavakat is pillanatok alatt megjegyezheted!

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Minna no Nihongo: Nihong Nihon Nihongo: Full Set"

Magával ragadó és átfogó japán nyelvtanulási élményt keres? Ne keressen tovább, mint a Minna no Nihongo sorozat!

Ez az átfogó készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy elindulhasson a nyelv elsajátítása felé vezető úton, beleértve tankönyveket, munkafüzeteket, fordítási és nyelvtani jegyzeteket, mondatmintás munkafüzeteket, kanji könyveket, kanji gyakorló könyveket, könnyen írható esszéket, 25 olvasnivalót kezdő olvasóknak, 25 hallásértési feladatot, gyakorló illusztrációs gyűjteményeket, 5 CD-készletet az 1. és 2. szinthez, egy társalgási DVD-t, egy képi forrás CD-ROM könyvet és Miller-san regényeket.

Akár a nulláról kezded, akár felfrissíted a tudásodat, ez a csomag mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy szilárd alapokat teremts a japán nyelvtanuláshoz. Merüljön el, és kezdje el az utazását még ma a Minna no Nihongóval!

Legfontosabb előnyök

  • Ismerje meg a japán nyelvtan és szókincs alapjait.
  • Legyen képes alapvető beszélgetésekben kommunikálni.
  • Merüljön el a japán kultúrában.
  • Utazzon Japánba, és tudjon beszélgetni a helyiekkel.

További részletek

  • Oldalak: 3977 oldal, 804 oldalas kiegészítésekkel 35 könyvre osztva
  • Tartalmazott könyvek SKU: 9784883196036000, 9784883196067, 9784883196043000, 9784883196074, 9784883196838000, 9784883196029, 9784883196906, 9784883196890, 9784883197576, 9784883196081, 9784883196869, 9784883197293000, 9784883196128, 9784883197552, 9784883197071, 9784883198030, 9784883196463, 9784883196647000, 9784883196630, 9784883196937, 9784883196708, 9784883197446000, 9784883197712, 9784883197125, 9784883196678, 9784883197316000, 9784883196685, 9784883194681, 9784883194926000, 9784883195947, 9784883197095, 9784883195909, 9784883196142000, 9784883197378, 9784883197385

Minna no Nihongo Shokyu 1: Fő tankönyv

Ez a könyv az első fő tankönyv a Minna no Nihongo japán kezdőknek szóló sorozatban. Ha a négy készséget - hallás, olvasás, írás és beszéd - szeretnéd elsajátítani, ez a könyv tökéletes számodra! A 25 leckét úgy tervezték, hogy segítsen a kezdőknek folyékonyan elsajátítani a japán nyelvet.

Minna no Nihongo Shokyu 1: Munkafüzet

Ha japán nyelvtudásodat szeretnéd fejleszteni, akkor a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Munkafüzet" című könyvet keresd! Ez az átfogó munkafüzet segít a Minna no Nihongo első 25 leckéjében leírtak jobb megértésében és alkalmazásában. Ez a munkafüzet rengeteg gyakorlati feladatot és tesztet tartalmaz, így nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik a Minna no Nihongo sorozat segítségével kezdenek japánul tanulni!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek

Japán nyelvtanulók örüljenek! A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek" már elérhető. Ez a praktikus kézikönyv az eredeti "Minna no Nihongo Shokyu 1" tankönyvben található tartalmak fordításait tartalmazza, megkönnyítve ezzel a japán nyelvet egyedül tanulók vagy azok számára, akiknek korlátozott a hozzáférésük tanárokhoz és forrásokhoz. Mintegy tíz különböző nyelvi lehetőség közül választhat, így ez a könyv az Ön egyedi igényeihez igazítható, miközben a japán nyelv folyékony elsajátításán dolgozik. Hozza ki a legtöbbet a tanulási időből ezzel a felbecsülhetetlen értékű referenciaeszközzel!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Mondatminta munkafüzet

Olyan munkafüzetet keres, amely a Minna no Nihongo módszer első 25 leckéjében tanult nyelvtani és szókincsbeli tudnivalókat szilárdítja meg? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Sentence Pattern Workbook". Ez a gyakorlófüzet kifejezetten a japán nyelv kezdők számára készült, és vizuálisan vonzó illusztrációkkal, táblázatokkal és diagramokkal segíti a hatékonyabb tanulást. Ráadásul a nyelvtani lapok minden leckét összefoglalnak, így gyorsan átnézheted, amit tanultál. Ha szeretnéd fejleszteni a japán nyelvtudásodat, ez a munkafüzet kihagyhatatlan!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji

Szeretné elkezdeni a japán kanji tanulását? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" tankönyv! Ez a kezdő kézikönyv mindent tartalmaz, amit tudnod kell ahhoz, hogy elkezdhesd írni, olvasni és használni a kanjikat. A 220 különböző karaktert tartalmazó könyv segítségével pillanatok alatt készen állsz majd a JLPT N5 és N4 vizsgák letételére! Ráadásul a gyakorló gyakorlatokkal, valamint az alapvető kanji formákra és szemantikai jellemzőkre összpontosítva jó úton haladhatsz a japán nyelv e nélkülözhetetlen részének elsajátítása felé. Kezdje nyelvtanulási útját még ma a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji" tankönyvvel!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji gyakorlókönyv

Szeretné elkezdeni a kanji tanulását? Akkor ez a tökéletes könyv az Ön számára! A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Kanji gyakorlókönyv" a mindennapi életben leggyakrabban használt 218 karakterrel ismertet meg. Ez a könyv segít az alapvető kanjik írásának és olvasásának gyakorlásában, szókincses szavakkal és példamondatokkal. Ráadásul az oldalak levehetők és perforáltak, így tetszés szerint átrendezheted őket!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Könnyen megírható esszé

Szeretne elkezdeni japánul írni, de úgy érzi, hogy túlterhelt? A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Könnyen megírható esszé" itt van, hogy segítsen! Ez a könyv egyszerű, lépésről-lépésre történő útmutatót nyújt a kezdőknek, hogy segítsen megírni az első összefüggő japán szövegeket. Megtanulhatod, hogyan hozz létre szerkezeteket az egyszerű mondatokhoz, és fejlesztheted a készségeidet folyamatábrák segítségével, amelyek szemléltetik a mondatok helyes felépítésének módját. Ezzel az útmutatóval pillanatok alatt eljuthatsz a jól megírt fogalmazások megírásához!

Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 témakör olvasása kezdőknek

A japán egy összetett nyelv, amely a kezdők számára ijesztő lehet. A megfelelő eszközökkel és oktatással azonban már ma elkezdhet japánul olvasni! A "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 témakör olvasása kezdőknek" minden szükséges anyagot biztosít ahhoz, hogy elkezdhesse a japán nyelvű szövegek olvasását. Ez a könyv 25 különböző témájú olvasmányt tartalmaz, és így egy jól körülhatárolt bevezetést nyújt a nyelvbe. Az olvasmányok mellett gyakorlatokat is tartalmaz, amelyek segítségével tesztelheted a szövegértésedet.

Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 hallásértési feladat

Ha szeretnéd fejleszteni a japán hallásértési készségeidet, akkor ne keress tovább, mint a "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 hallásértési feladat"! Ez a praktikus kézikönyv könnyen követhető keretet nyújt a japán párbeszédek megértésének fejlesztéséhez. Ez a könyv a híres "Minna no Nihongo" tankönyv első 25 leckéjén alapul, és tökéletesen alkalmas a japán nyelv tantermen kívüli tanulására. A "Minna no Nihongo Shokyu 1: 25 hallásértési feladat" világos, tömör magyarázataival és magával ragadó gyakorlataival nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik fejleszteni szeretnék nyelvtudásukat.

Minna no Nihongo Shokyu 1: Gyakorlati illusztrációk gyűjteménye

A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Gyakorló illusztrációk gyűjteménye" kiváló eszköz a tanárok számára, hogy tanáraik a diákjaikkal együtt használhassák! Minden oldal kivehető a könyvből, és kézikönyvként használható, így a tanárok könnyedén összpontosíthatnak az egyes szerkezetekre és gyakorlatokra. Az illusztrációkkal a tanulók szórakoztatóan tanulhatják és ismételhetik a japán nyelvtani szerkezeteket!

Minna no Nihongo Shokyu 1: 5 CD-s készlet

A "Minna no Nihongo Shokyu 1: 5 CD-készlet" a Minna no Nihongo Shokyu első kézikönyvének szókincsét, kifejezéseit és gyakorlatait tartalmazó hangfelvételeket tartalmazza.

Minna no Nihongo Shokyu 1: Beszélgetés DVD

A "Minna no Nihongo Shokyu 1: Conversation DVD" segítségével megtanulhatja a japán nyelv alapjait, és láthatja, hogy ezeket a fogalmakat hogyan ültetik át a gyakorlatba a valós beszélgetésekben. Ez a DVD tökéletes azok számára, akik egy lépéssel tovább szeretnék vinni a tanulási élményt, vagy akik csak az alapokat szeretnék átismételni, mielőtt továbblépnének a nagyobb kihívást jelentő anyagra. A több mint kétórás tartalommal ez a DVD biztosan segít abban, hogy bármilyen helyzetben könnyebben beszéljen japánul!

Minna no Nihongo Shokyu 1: Képes forrás CD-ROM könyv

Szeretné felpörgetni a japán óráit? Nézze meg a "Minna no Nihongo Shokyu 1: Képes CD-ROM könyv" című kiadványunkat! Ez a praktikus forrás tele van 470 igével, 48 melléknévvel, 88 főnévvel és 28 kifejezéssel, PDF formátumban illusztrálva. A nagy formátumban kinyomtatható képek tökéletesen alkalmasak az osztálytermi használatra. Miért is várnánk? Vegyen egy példányt még ma, és lássa a különbséget!

Miller-san Vol. 1 - A Minna no Nihongo Shokyu regénye

A japán egy összetett és kihívást jelentő nyelv, de ezzel a könyvvel könnyebbé válik! Ez a regény a "Minna no Nihongo" című könyv beszélgetésein alapul, és kezdő tanulóknak készült. Segít jobban megérteni a nyelv alapjait, és megkönnyíti a japán nyelvtanulást!

Minna no Nihongo Shokyu 2: 5 CD-s készlet

A japán nyelvtanulás most még könnyebben elérhetővé és szórakoztatóbbá vált az új öt CD-s "Minna no Nihongo Shokyu 2: 5 CD-s készlet" című új CD-sorozattal! Ez a hangalapú taneszköz tartalmazza a népszerű tanfolyam második tankönyvének összes szókincsét, valamint a hallás utáni szövegértési gyakorlatokat a gyakorláshoz.

Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu regénye

A "Miller-san Vol. 2 - A Minna no Nihongo Shokyu regénye" egy olyan eszköz, amelynek célja, hogy a japán nyelvtanulók minden szinten könnyebben követhessék a "Minna no Nihongo" leckék beszélgetéseit. A könyv japán nyelven íródott a kezdőtől a középhaladó szintig. A híres japán nyelvkönyvsorozat hallásértési gyakorlatainak egyik visszatérő szereplőjének életét követi nyomon.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Fő tankönyv

Folytassa japán nyelvtanulási útját a "Minna no Nihongo Shokyu 2: Main Textbook" című könyvvel! Ez a nélkülözhetetlen tankönyv végigvezeti Önt a kezdő és középhaladó szintű tanfolyam 26-50 leckéjén, és közben megtanítja az alapvető mondatszerkezeteket. Tehát akár a japán nyelvtan szilárd alapjait szeretnéd tovább építeni, akár a következő szintre szeretnéd emelni a tudásodat, ez a tökéletes segédeszköz a számodra.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Fordítás és nyelvtani jegyzetek

A Minna no Nihongo Shokyu 2: Fordítások és nyelvtani jegyzetek tökéletes társ, amely segít a legtöbbet kihozni a Minna no Nihongo Shokyu 2 tankönyvből. A leckék összes tartalmának fordításait és korábban nem publikált információkat tartalmazó könyv több mint tíz különböző nyelven érhető el, így Ön megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Munkafüzet

Olyan munkafüzetet keresel, amely segít gyakorolni és megerősíteni a Minna no Nihongo Shokyu 2-ben tanultakat? Ne keress tovább! Ez a munkafüzet rengeteg, a tankönyv minden egyes leckéjéhez igazított gyakorlatot tartalmaz, hogy gyakorolhassa és elsajátíthassa az anyagot. Ezenkívül időszakos teszteket is tartalmaz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem felejtette el a tanultakat!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji gyakorlókönyv

Ha a japán nyelv íráskészségét szeretné fejleszteni, akkor a "Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji gyakorlókönyv" a legjobb választás! Ez a hasznos könyv a Minna no Nihongo Shokyu 2 tankönyv leckéiben található mind a 312 kanji gyakorló lapjait tartalmazza. Ezzel az útmutatóval megtanulhatod, hogyan kell minden egyes karaktert a helyes sorrendben és a megfelelő vonásokkal írni. Ha tehát szeretnéd növelni a kanji tudásodat, a "Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji gyakorlókönyv" remek eszköz a tarsolyodban!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Mondatminta munkafüzet

Ez a munkafüzet a Minna no Nihongo Shokyu 2-ben tanult nyelvtan és szókincs gyakorlására és megszilárdítására szolgál. A rengeteg illusztrációval, táblázattal és ábrával, amelyek segítik a megértést, valamint az egyes leckék tartalmát felsoroló nyelvtani lapokkal ez a könyv tökéletes azok számára, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy jól értik a japán nyelvtan alapjait.

Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji

Ha szeretnéd fejleszteni a kanji-tudásodat, akkor a Minna no Nihongo Shokyu 2: Kanji könyv a legjobb választás. A több mint 316 kanjiról szóló információkat tartalmazó könyv tökéletes azoknak, akik többet szeretnének megtudni a japán nyelvben használt karakterekről. Ezenfelül e könyv segítségével az új kanjikat olyan összefüggésekbe tudja majd integrálni, amelyeket már középhaladó szintet megelőző japán nyelvtudás szintjén is megérthet.

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 hallás utáni szövegértési feladat

A "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 hallásértési feladat" egy tankönyv, amely a "Minna no Nihongo Shokyu 2" leckéit követi, és hallásértési feladatokat tartalmaz. Ez a könyv a "Minna no Nihongo Shokyu 2" leckéihez kapcsolódó, szóbeli szövegértési feladatokat tartalmazó kézikönyv. A könyvben található gyakorlatok olyan feladatok köré épülnek, mint például egy konkrét információ megtalálása egy beszélgetésben vagy interjúban. Ennek köszönhetően a japán nyelvvel viszonylag újonnan ismerkedő diákok fejleszthetik hallásértési készségüket.

Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 témakör olvasása kezdőknek

A japán nyelvet nehéz lehet megtanulni, de a "Minna no Nihongo Shokyu 2: 25 témakör olvasása kezdőknek" segítségével könnyű és szórakoztató lehet! Ez a tankönyv az első japán nyelvű szövegek olvasásához nyújt segítséget, a mindennapi élethez kapcsolódó témák sokaságával. A kísérő kérdések biztosítják, hogy megértsd a tartalmat. Ezzel a könyvvel mindened meglesz, amire szükséged van ahhoz, hogy elindulj a folyékonyan beszélő japán nyelvtanulók felé vezető úton!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Képes forrás CD-ROM könyv

Ez a CD-ROM praktikus segédeszköz a japán nyelvet tanító tanárok számára! Közel 700 illusztrációt tartalmaz PDF formátumban a Minna no Nihongo Shokyu 2 leckéi alapján. Ezek a képek kinyomtathatók nagyméretű lapokra, hogy az osztályteremben kiállíthatók legyenek. Ezzel a CD-ROM-mal mindened megvan, amire szükséged lehet ahhoz, hogy a Minna no Nihongo módszerrel segítsd a diákjaidat a japán kultúra és nyelv megismerésében!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Beszélgetés DVD

Bemutatjuk a Minna no Nihongo Shokyu 2: Beszélgetés DVD-t! Ez a DVD tartalmazza a Minna no Nihongo Shokyu 2 kézikönyv leckéiben található összes beszélgetést. Amellett, hogy a tanulók jobban megérthetik a tankönyvben tárgyalt helyzeteket, a DVD-n szereplő forgatókönyvek játékos aspektust adnak a japán nyelvtanuláshoz. Ezek a videók felhasználhatók a leckék mondatszerkezeteinek, szókincsének és nyelvtani pontjainak bemutatására. Japán feliratozással és furiganával vannak ellátva, így Ön is szorosan követheti őket. Ez a DVD tökéletes az Ön számára, akár újonnan tanul japánul, akár fel szeretné frissíteni a tudását!

Minna no Nihongo Shokyu 2: Gyakorlati illusztrációk gyűjteménye

A "Minna no Nihongo Shokyu 2: Picture Resource CD-ROM Book" segítségével értékes tanulási élményt nyújthat diákjainak. Ez az erőforrás különböző illusztrációkkal rendelkezik, amelyek célja, hogy segítsék a tanulókat a nyelvtan és a mondatszerkezet elsajátításában.

Minna no Nihongo Chukyu 1: Fő tankönyv

Folytatni szeretné japán tanulmányait? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Chukyu 1: Main Textbook"! Ez a középszintű tankönyv tökéletes azoknak a tanulóknak, akik elvégezték a Minna no Nihongo Shokyu sorozat 50 leckéjét, és tovább szeretnének tanulni. Ez a könyv különböző gyakorlatokkal és feladatokkal segít fejleszteni a japán nyelvtudásodat és elérni a következő szintet!

Minna no Nihongo Chukyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek

Japán nyelvtanulók, ez az a fordítási és nyelvtani útmutató, amire vártatok! A "Minna no Nihongo Chukyu 1: Fordítási és nyelvtani jegyzetek" az egyik legnépszerűbb középfokú japán tankönyv, a "Minna no Nihongo Chukyu 1" leckéiben használt szókincs fordítását és a tananyag magyarázatát tartalmazza. Ezzel a kiegészítő útmutatóval könnyedén követheti a tankönyv fő leckéit, és jobban megértheti a japán nyelvtani pontokat. Nyolc nyelven kapható, válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

Minna no Nihongo Chukyu 1: Munkafüzet

A "Minna no Nihongo Chukyu 1: Munkafüzet" tökéletes módja a "Minna no Nihongo Chukyu 1" tankönyvben leírt nyelvtani pontok gyakorlásának és ismétlésének. Ez a munkafüzet minden leckéhez négy oldalnyi feladatot, valamint ismétlési teszteket és egy záró tesztet tartalmaz. Ezzel a munkafüzettel fejlesztheti olvasási, írási, beszéd- és halláskészségét felső középfokú szinten.

Minna no Nihongo Chukyu 1: Memorizing Vocabulary Book (szókincs memorizálása)

Szeretné a következő szintre emelni japán nyelvtudását? Akkor szükséged van a "Minna no Nihongo Chukyu 1: Memorizing Vocabulary Book" című könyvre! Ez a középszintű tankönyv arra összpontosít, hogy segítsen a japán szókincs memorizálásában. A 12 leckével és rengeteg gyakorlással ez a könyv segít abban, hogy biztos legyen abban, hogy a "Minna no Nihongo Chukyu 1" című fő tankönyvben megtanult szavakat jól megérted. Szóval, mire vársz még? Szerezd meg a "Minna no Nihongo Chukyu 1: Memorizing Vocabulary Book" című könyvet még ma, és kezdd el elérni nyelvi céljaidat!

Minna no Nihongo Chukyu 2: Fő tankönyv

A "Minna no Nihongo Chukyu 2: Main Textbook" tökéletes választás minden olyan diák számára, aki középfokú japán tankönyvet keres! Segít elmélyíteni a társalgási, hallás utáni, olvasási és íráskészséget. Ez a népszerű tankönyv tizenkét fejezetre tagolódik, és tökéletesen alkalmas felső középfokú tanulók számára. Ezzel a szöveggel számos témát ismerhetsz meg, miközben nyelvi képességeidet erősítheted. Vásárolja meg most, és kezdje el javítani japán nyelvtudását még ma!

Minna no Nihongo Chukyu 2: Fordítás és nyelvtani jegyzetek

Ez a praktikus kézikönyv tökéletes mindenkinek, aki a "Minna no Nihongo Chukyu 2"-t tanulja! A leckékben használt szókincs fordításait és a tananyag magyarázatát tartalmazza, mindezt nyolc különböző nyelven.

Minna no Nihongo Chukyu 2: Munkafüzet

A "Minna no Nihongo Chukyu 2: Munkafüzet" tökéletes azok számára, akik gyakorolni és tökéletesíteni szeretnék japán nyelvtudásukat. A fő tankönyv leckéin alapuló gyakorlatokkal ez a munkafüzet segít a tanulóknak a gyorsabb és jobb tanulásban. A rengeteg gyakorlóanyaggal ez a munkafüzet kihagyhatatlan mindazok számára, akik a "Minna no Nihongo Chukyu 2" című könyvet tanulják.

Minna no Nihongo Chukyu 2: Memorizing Vocabulary Book (szókincs memorizálása)

A "Minna no Nihongo Chukyu 2: Memorizing Vocabulary Book" segítségével a japán nyelvtanulás még könnyebbé vált! Ezzel a középszintű szókincsmemorzsoló könyvvel minden szükséges eszközzel rendelkezni fogsz, hogy megerősítsd a tudásodat. A 12 fejezet különböző gyakorlatokon keresztül vezet végig, amelyek a definícióktól a használatig mindent lefednek. Ráadásul egy kis gyakorlással a legnehezebb szavakat is pillanatok alatt megjegyezheted!

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.