$0.00
0 tétel(ek)

Minna no Nihongo Chukyu 2: Tanári kézikönyv

$32.39

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Hiteles termék Japánból
Ügyfélszolgálat a Magyar

A termék áttekintése:

Olyan tanári kézikönyvet keresel, amely segít a "Minna no Nihongo Chukyu 2" könyvek hatékony használatában az osztályodban? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Chukyu 2: Tanári kézikönyv"! Ez a gyakorlatias kézikönyv minden olyan információt megad a tanároknak, amelyekkel a lehető legtöbbet hozhatják ki ezekből a kiváló tankönyvekből. A szerkesztői vonal és a leckék felépítésének világos bemutatásával ez a kézikönyv megkönnyíti a "Minna no Nihongo Chukyu 2" használatának megkezdését.

További információk a "Minna no Nihongo Chukyu 2: Tanári kézikönyv" című könyvről

Szeretné hatékonyan tanítani diákjait a "Minna no Nihongo Chukyu 2" tankönyvekkel? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Chukyu 2: Tanári kézikönyv"! Ez a hasznos kézikönyv minden olyan információt megad a tanároknak, amelyre szükségük van ahhoz, hogy a legtöbbet hozzák ki ezekből a bestseller tankönyvekből, az egyes leckék szerkesztési vonalának és szerkezetének megértésétől kezdve a kísérő munkafüzetek és CD-k felhasználásáig. Tehát akár először tanítasz, akár új módszereket keresel a tanítási módszereid fejlesztéséhez, ez az útmutató elengedhetetlen olvasmány!

Főbb jellemzők

A megfelelő könyv a japánórák előkészítéséhez: Ennek a gyakorlati útmutatónak az a célja, hogy a tanárok hatékonyan használhassák a "Minna no Nihongo Chukyu 2" könyveit diákjaikkal. A könyv bevezetője a "Minna no Nihongo Chukyu 2" könyvek szerkesztési vonalára, valamint a leckékben található szerkezetre és tartalomra összpontosít.

Magyarázatok minden tankönyv és munkafüzet anyagához: Az első rész a tanítási módszerek, célok és tananyagok, például szövegek és hangos beszélgetések áttekintését tartalmazza. Emellett nyelvtani magyarázatokat és gyakorlatokat is találsz. Emellett útmutatást talál az órai tevékenységek elvégzésére és arra vonatkozóan is, hogy mit kell szem előtt tartani.

A legjobb módszer, amelyet a diákokkal használhatsz: A második szakasz az egyes leckékhez használható tanulási módszereket tárgyalja. Emellett magyarázatokat és legfontosabb tudnivalókat talál a nyelvtannal, a gyakorlatokkal és a tanfolyam célkitűzéseivel kapcsolatban. Ezek a magyarázatok a japán nyelv hallgatási (társalgási), olvasási és írásgyakorlataira vonatkoznak.

Még több nyelvtan és szókincs a japán órákhoz: A harmadik rész nyelvtani pontokat és további szókincset tartalmaz, amelyeket a tanórákon lehet megtárgyalni. A "Minna no Nihongo Chukyu 2" szövegében használt kanjik indexe is található.

Önnek szól ez a könyv? Ezt az útmutatót különösen azoknak a japán tanároknak ajánljuk, akiknek gondot okoz a japán nyelv tanítása a "Minna no Nihongo Chukyu 2" könyvsorozattal.

Legfontosabb előnyök

 • Ön'a legjobb tankönyvekkel taníthatja diákjait.
 • Világos képet ad az egyes leckék szerkesztési vonaláról és felépítéséről.
 • Könnyebbé, hatékonyabbá és szórakoztatóbbá teszi a tanítást a Minna no Nihongo Chukyu segítségével!
 • Ön'egy jobb tanítási módszerrel rendelkezik, amelyet'kutatások támasztanak alá.

További részletek

 • Japán cím: みんなの日本語中級Ⅱ 教え方の手引き
 • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Chukyu II Oshiekata no Tebiki
 • Termék sorozat: Minna no Nihongo
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: 3A hálózat (スリーエーネットワーク)
 • Oldalak: 226 oldal
 • Méretek: B5

Házhoz szállítunk

A világ több mint 200 országába és területére tudjuk szállítani a termékeket.

Mindig a legjobb ár

Folyamatosan összehasonlítjuk árainkat versenytársainkkal, hogy a legjobb ajánlatokat kínálhassuk Önnek.

Mindig itt van, hogy segítsen Önnek

A japán online áruházakkal ellentétben, a mi ügyfélszolgálatunk az Ön nyelvén válaszol a kérdéseire!

tagszívverésrakétamenu-circle
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
← Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-üres rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram