Minna no Nihongo Chukyu 2: Fő tankönyv

A termék áttekintése: A "Minna no Nihongo Chukyu 2: Main Textbook" tökéletes választás minden olyan diák számára, aki középfokú japán tankönyvet keres! Segít elmélyíteni a társalgási, hallás utáni, olvasási és íráskészséget. Ez a népszerű tankönyv tizenkét fejezetre tagolódik, és tökéletesen alkalmas felső középfokú tanulók számára. Ezzel a szöveggel számos témát ismerhetsz meg, miközben nyelvi képességeidet erősítheted. Vásárolja meg most, és kezdje el javítani japán nyelvtudását még ma!

¥ 5,700

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

Több információ a "Minna no Nihongo Chukyu 2: Main Textbook" című könyvről

Szeretné elmélyíteni japán nyelvtudását? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Chukyu 2: Fő tankönyv"! Ez az átfogó japán tankönyv tökéletes a felső-középfokú tanulók számára, és segít az általános társalgási, hallgatási, olvasási és írási készségek tanításában. Ráadásul a tizenkét fejezet könnyen kezelhető egységekre van osztva, amelyekkel a tanulás gyerekjáték. Ha tehát fejleszteni szeretnéd a nyelvtudásodat, ez a tankönyv tökéletes eszköz!

Főbb jellemzők

Az egyik legjobb tankönyv a középhaladó japán nyelvtanulók számára: Ez a japán tankönyv nagyon népszerű a felső középfokú tanulók körében, akik szeretnék elmélyíteni általános társalgási, hallgatási, olvasási és íráskészségüket. A tananyag tizenkét fejezetre tagolódik.

Különböző olvasmányok: Az "Olvasás - írás" részben a tanuló többféle anyagot használ, beleértve társadalmi vagy kulturális témájú újságcikkeket, esszéket, regényrészleteket vagy leveleket. A Minna no Nihongo Chukyu első tankönyvében szereplő beszélgetésekkel ellentétben, amelyek tárgyalásról vagy mindennapi problémák megoldásáról szóltak, a tankönyvben szereplő párbeszédek a beszélgetést egy következő szintre emelik. A tanuló megtanulja, hogyan mutasson empátiát vagy vigasztaljon valakit, konkrétabb helyzetekben. Emellett a kifejezőkészség is bővül, mivel a tanulók megtanulják kifejezni a véleményüket különböző mindennapi élethelyzetekben.

Tanulja meg a japán nyelvtan helyes használatát: A tanulmányozandó nyelvtani elemek úgy kerülnek bemutatásra, hogy funkciójuk és használatuk könnyen érthető legyen. A legtöbb mintamondat a mindennapi helyzetekben is használható.

Gyakorold a tanultakat: A kézikönyv áttekintő feladatokat is tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy a tanuló jól megértse a könyvben tárgyalt valamennyi tanulmányi területet.

Legfontosabb előnyök

  • Tanuljon japánul egyszerű, interaktív módon.
  • Fejlessze hallásértési készségét a tankönyvben található CD segítségével.
  • Magabiztosabban beszélgethet az emberekkel Japánban.

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語中級Ⅱ 本冊 本冊
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Chukyu II Honsatsu
  • Termék sorozat: Minna no Nihongo
  • Kiadó: 3A Corporation
  • Szerzők: 3A hálózat (スリーエーネットワーク)
  • Oldalak: 249 oldal, 82 oldalas kiegészítésekkel válaszok és forgatókönyvek
  • Méretek: B5

Minna no Nihongo Chukyu 2: Fő tankönyv

¥ 5,700

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.