Minna no Nihongo Chukyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek

A termék áttekintése: Japán nyelvtanulók, ez az a fordítási és nyelvtani útmutató, amire vártatok! A "Minna no Nihongo Chukyu 1: Fordítási és nyelvtani jegyzetek" az egyik legnépszerűbb középfokú japán tankönyv, a "Minna no Nihongo Chukyu 1" leckéiben használt szókincs fordítását és a tananyag magyarázatát tartalmazza. Ezzel a kiegészítő útmutatóval könnyedén követheti a tankönyv fő leckéit, és jobban megértheti a japán nyelvtani pontokat. Nyolc nyelven kapható, válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

¥ 3,200 - ¥ 3,900

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

"Minna no Nihongo Chukyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek" bővebben

Szeretné a következő szintre emelni japán nyelvtudását? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Chukyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek". Ez a praktikus útmutató a híres "Minna no Nihongo Chukyu 1" tankönyvben található tananyag szókincsének fordításait és magyarázatait kínálja. Ezzel a könyvvel az oldaladon sokkal jobban megértheted a leckékben tárgyalt nyelvtani pontokat, így még magasabb szintre juthatsz a nyelvtudásodban. Ráadásul a nyolc különböző nyelvi lehetőség közül választhatsz, így biztosan találsz olyan magyarázatokat, amelyeket teljes mértékben megértesz. Miért várjon tehát? Vegye kézbe a "Minna no Nihongo Chukyu" egy példányát.

Főbb jellemzők

Minna no Nihongo Chukyu 1 tankönyv legjobb társa: Ez a könyv a "Minna no Nihongo Chukyu 1" tankönyvet egészíti ki. Ennek a középfokú japán nyelvkönyvnek a leckéinek fordításait kínálja. A fő tankönyv leckéiben tárgyalt nyelvtani pontok magyarázatát is megtalálja.

Tanulj japánul középhaladó szinten a legjobb önképzőkönyvek segítségével: A könyv első része az új szavak fordítására, a társalgási kifejezésekre, a tulajdonnevekre és más hasznos szókincstípusokra összpontosít. Míg a könyv második része az egyes tankönyvek leckéinek "Beszélni és hallgatni" és "Olvasni és írni" részében található összes nyelvtani pontot tárgyalja.

Nyolc nyelv közül választhat: A "Minna no Nihongo Chukyu 1: Fordítás és nyelvtani jegyzetek" nyolc nyelven érhető el. Válassza ki a kívánt nyelvet a fenti menü segítségével.

Legfontosabb előnyök

  • A japán nyelvtani pontokat olyan nyelven tanulhatod meg, amelyet megértesz.
  • Képes leszel elolvasni és megérteni a tankönyvben található szókincset.
  • Érezze jól magát az iskolai vagy munkahelyi tanulmányai során.
  • Előzzön meg a közelgő tesztvizsgák előtt.

További részletek

  • Japán cím: みんなの日本語中級Ⅰ 翻訳・文法解説
  • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Chukyu I Honyaku Bunpo Kaisetsu
  • Oldalak: 114 oldal
  • Méretek: B5
nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.