Minna no Nihongo Chukyu 1: Teacher’s Manual

A termék áttekintése: A híres "Minna no Nihongo Chukyu 1" tankönyvek segítségével szeretne japánul tanítani? Akkor ne keresse tovább ezt a praktikus útmutatót! Megmutatja, hogyan hozhatod ki a legtöbbet ezekből a tankönyvekből az osztályodban, így a japán nyelvtanulás gyerekjáték lesz a diákjaid számára.

¥ 4,900

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

More about "Minna no Nihongo Chukyu 1: Teacher’s Manual"

Átfogó útmutatót keresel a "Minna no Nihongo Chukyu 1" tanórai használatához? Akkor ne keressen tovább, mint a "Minna no Nihongo Chukyu 1: Tanári kézikönyv"! Ez a nélkülözhetetlen segédanyag részletes óravázlatokat és tanítási tippeket tartalmaz, amelyek segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki ebből a népszerű japán nyelvkönyvből. Miért is várna? Szerezze be példányát még ma, és kezdjen el készülni a következő órájára!

Főbb jellemzők

A Minna no Nihongo Chukyu szerkezetének megértése 1: Ennek a kézikönyvnek az a célja, hogy a tanárok hatékonyabban használhassák a "Minna no Nihongo Chukyu 1" könyveket az osztályteremben.

Tanítási módszerek és kulcspontok: A második szakasz az egyes leckékhez használható tanulási módszereket tárgyalja. Emellett magyarázatokat és kritikus kérdéseket is talál a nyelvtannal, a gyakorlatokkal és a tanfolyam célkitűzéseivel kapcsolatban, amelyeket szem előtt kell tartania. Ezek a magyarázatok a hallgatási (társalgási), az olvasási és az írásgyakorlatokra vonatkoznak.

Fontos témák japán nyelvtanárok számára: A harmadik rész sokkal konkrétabb témákat magyaráz el, mint például "hogyan kell ok-okozati passzív hangot alkotni" vagy "hogyan kell használni a könnyű és középfokú igei formákat".

Kanji index: Ezután a leckeszövegekben található kanjik indexét találja. Ezek szótári sorrendben vannak elrendezve. Végül ez az utolsó rész nyelvtani elemeket és további szókincsre vonatkozó javaslatokat is tartalmaz.

Legfontosabb előnyök

 • Ön'képes lesz arra, hogy a tanterv világos megértésével tanítsa diákjait.
 • A kézikönyv könnyen használható, és mindent tartalmaz, amire a "Minna no Nihongo Chukyu 1" tanításához az osztályteremben szüksége van.
 • Felkészültebbnek fogja érezni magát, amikor hétfő reggel besétál az osztályba.
 • Diákjai még jobban fogják szeretni ezeket a tankönyveket, mint eddig!

További részletek

 • Japán cím: みんなの日本語中級Ⅰ 教え方の手引き
 • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Chukyu I Oshiekata no Tebiki
 • Termék sorozat: Minna no Nihongo
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: 3A hálózat (スリーエーネットワーク)
 • Oldalak: 245 oldal
 • Méretek: B5

Minna no Nihongo Chukyu 1: Teacher’s Manual

¥ 4,900

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2024 © Nipponrama. All Rights Reserved.