Minna no Nihongo Chukyu 1: Memorizing Vocabulary Book (szókincs memorizálása)

A termék áttekintése: Szeretné a következő szintre emelni japán nyelvtudását? Akkor szükséged van a "Minna no Nihongo Chukyu 1: Memorizing Vocabulary Book" című könyvre! Ez a középszintű tankönyv arra összpontosít, hogy segítsen a japán szókincs memorizálásában. A 12 leckével és rengeteg gyakorlással ez a könyv segít abban, hogy biztos legyen abban, hogy a "Minna no Nihongo Chukyu 1" című fő tankönyvben megtanult szavakat jól megérted. Szóval, mire vársz még? Szerezd meg a "Minna no Nihongo Chukyu 1: Memorizing Vocabulary Book" című könyvet még ma, és kezdd el elérni nyelvi céljaidat!

¥ 2,300

INGYENES szállítás az Egyesült Államokba
Ügyfélszolgálat a Magyar
Hiteles termék Japánból
4.6/5 értékelés a Trustpilot-on

További információ a "Minna no Nihongo Chukyu 1: Memorizing Vocabulary Book" könyvről

A "Minna no Nihongo Chukyu 1: Memorizing Vocabulary Book" tökéletes a középhaladó japán tanulók számára, akik szeretnék fejleszteni szókincsüket. Ez a szórakoztató és tanulságos könyv 12 leckét tartalmaz, amelyek a gyakori japán szavak és kifejezések memorizálására összpontosítanak. A rengeteg gyakorlással, amelyekkel tesztelheted a megértésedet, ez a könyv nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik fejleszteni szeretnék nyelvi képességeiket.

Főbb jellemzők

A "Minna no Nihongo Chukyu 1" leckéi alapján összeállított kérdések: Ez a 12 leckéből álló kézikönyv lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, hogy helyesen integrálta-e a leckék során tanult szavak definícióit és használatát. Minden lecke tartalmaz kérdéseket az új szavak olvasásának megerősítésére. Ez a formátum szórakoztatóvá teszi a szókincs tanulását, amikor az általában monoton dolog.

Gyakorlati korrekciókat tartalmaz: A helyesbítések az oldal jobb oldalán találhatók. Ezeket többször is fel lehet használni a lecke tartalmának memorizálására.

A könyv minden japán nyelvtanuló számára készült: Ezt a könyvet olyan diákok is használhatják, akiknek az anyanyelvén kínai írásjegyek szerepelnek vagy sem. Emellett a tanár a válaszok összegyűjtésével és ellenőrzésével nyomon követheti diákjai fejlődését, ami segít a tanórák minőségének javításában.

Egy strukturált szókincslista: A könyv végén találsz egy listát az új szavakról, amelyeket egy szempillantás alatt megtanulhatsz. Ezek fontosságuk szerint vannak osztályozva. Így egy kicsit tovább koncentrálhatsz a legfontosabb szavakra.

Legfontosabb előnyök

 • Javítsa szókincsét.
 • Találjon új szavakat, amelyeket gyorsan és könnyen megtanulhat.
 • Legyen több ismerete arról a nyelvről, amelyet annyira szeret.
 • Érezze magát teljesnek, ha megérti, amit mások mondanak anélkül, hogy megismételnék magukat.

További részletek

 • Japán cím: みんなの日本語中級Ⅰ くり返して覚える単語帳
 • A cím latin betűkkel átírva: Minna no Nihongo Chukyu I Kurikaeshite Oboeru Tangocho
 • Termék sorozat: Minna no Nihongo
 • Kiadó: 3A Corporation
 • Szerzők: 3A hálózat (スリーエーネットワーク)
 • Oldalak: 73 oldal, 12 oldalas kiegészítésekkel válaszok
 • Méretek: B5

Minna no Nihongo Chukyu 1: Memorizing Vocabulary Book (szókincs memorizálása)

¥ 2,300

nipponrama fehér logó
A Nipponrama a legegyszerűbb módja annak, hogy japán termékeket vásároljon és importáljon közvetlenül Japánból. Olcsóbb, mint a kedvenc weboldala!
További
Blog
2015-2023 © Nipponrama. Minden jog fenntartva.